В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

NVIDIA пуска нов Game Ready драйвер за Heroes of the Storm 2.0, Warhammer 40,000: Dawn of War 3 и три нови VR игри

01 Май 2017г.

  • Pin It

Драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce игрите най- добрия игрови опит, защото са оптимизирани да предоставят гейминг изживяване на високо ниво. Също така, драйверите са сертифицирани с WHQL от Microsoft, което е допълнителна гаранция за качество.Heroes of the Storm е с дългоочакваната от феновете актуализация 2.0. Заглавията ще продължат да еволюират и след своето лансиране, защото са са създадени с ново съдържание и функции с помоща на патчове и DLC-та. Драйверите Game Ready са конструирани да подпомогнат всички основни етапи на еволюцията на игрите, осигурявайки по този начин най-доброто игрово изживяване.

Високият стандарт за качество е в момента на лансирането на една игра е още по наложащо в случая на VR заглавията. Проблемите съпровождащи игралните сесии или бъговете могат да се отразят и да нарушат усещането за потапяне, което може да повлияе или напълно да съсипе VR изживяването. Драйверът Game Ready осигурява възможно най-добрия опит, защото е оптимизирана както производителността, така и латентността, което е важен фактор в управлението на игрите тип Virtual Reality без накъсвания. Новият Game Ready драйвер осигурява най- добрия VR опит при игрите Batman Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality и Wilson's Heart.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 - най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет.

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

Точно навреме за gamescom 2017, AOC ще пусне своя 240 Hz гейминг монитор, който ще е наличен в магазините през втората половина на август.

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Panasonic има удоволствието да съобщи, че серията Blu-Ray DiscTM плейъри DMP-UB300/UB400 беше отличена с престижната награда на Европейската асоциация за образ и звук (EISA) „Най-добра покупка на Ultra HD Blu-Ray плейър 2017-2018” („EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018“).

Гейминг монитора CFG73 на Samsung с ексклузивно представяне на изложението Gamescom 2017

Samsung обяви плановете си да достави най-доброто представяне на своя CFG73 QLED гейминг монитор като част от турнира на PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS на предстоящия Gamescom 2017 чрез партньорство с разработчик на игри Bluehole Inc.

Най-висока производителност в дългосрочен план

Най-висока производителност в дългосрочен план

Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства и високи очаквания от по-нови модели.

Абонамент за RSS новини