В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

GeForce геймърите са Game Ready за Prey и Battlezone във VR

09 Май 2017г.

  • Pin It

Днес NVIDIA пуска нов GeForce Game Ready драйвер, сега в нова и подобрена форма за Prey и Battlezone. Този драйвер осигурява и по-добър опит за новата актуализация на Gears of War 4, която донесе много подобрения, включително две нови карти за игра и multi-GPU поддръжка.В тази връзка, съществуват три причини поради които Game Ready Driver е необходим:
Поддръжка в деня на лансирането на важните заглавия
Поддръжка за текущите приложения, както и DLC-и и важни ъпдейти
Максимално подобрение на VR опита

Game Ready за Prey
Играчите на Prey ще пожелаят да притежават този драйвер. Наличен още преди лансирането на играта , драйверът Game Ready NVIDIA обещава най-доброто изживяване за потребителите на NVIDIA GeForce благодарение на усилията на инженерите, които работят до последния момент, за да оптимизират производителността и да подобрят геймплея. Допълнително доказателство за качеството е сертифицирането на Microsoft WHQL, принадлежащо на всеки Game Ready драйвер.
Game Ready за всички етапи от лансирането
Драйверите Game Ready предлагат поддръжка за всеки етап, като гарантира оптимално преживяване за всяка игрална сесия. Драйверите еволюират заедно с играта, със всеки нов пач и DLC. Пример за поддръжката предложена от NVIDIA след лансирането на играта чрез драйвери Game Ready е майската актуализация на Gear of War 4.
Game Ready: за VR игри
BattleZone е едно от VR заглавията, които демонстрират всички предимства на Game Ready драйверите. Оптимално качество на играта е от съществено значение, особено когато става въпрос за VR. Проблеми в геймплея или бъговете могат да съсипят цялото VR изживяване. Програмите на Game Ready драйверите предлагат най-доброто преживяване чрез предоставяне на страхотен геймплей при Virtual Reality без засичане.
Сходни връзки:
Детаили за драйверите Game Ready могат да бъдат намерени на GeForce.com.
Prey:
https://prey.bethesda.net/
BattleZone:
http://www.battlezone.com/en
Gears of War 4:
https://gearsofwar.com/

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

QSAN предостави системи за съхранение на видео материал на Световната Универсиада 2017

QSAN предостави системи за съхранение на видео материал на Световната Универсиада 2017

Тайпе, Тайван, 18-ти септември 2017 г. - QSAN, производител на системи за съхранение на данни, беше избран за един от доставчиците на сторидж оборудване за Световната Универсиада 2017, провела се в Тайван между 19-ти и 30-ти август.

Първото спортно заглавие (PES 2018) с NVIDIA Ansel е вече факт

Първото спортно заглавие (PES 2018) с NVIDIA Ansel е вече факт

Действията, които един спортист изпълнява са голяма част от спортната култура, затова спортните заглавия се изпълняват по- добре с функциите на NVIDIA GeForce Experience като Ansel и Highlights. Феновете на Pro Evolution Soccer 2018 вече имат възможност да спрат временно играта и да заснемат действието от всеки ъгъл на игралното поле, да добавят филтри и да споделят резултатите в социалните мрежи.

Нов начин за комуникация със S Pen и Galaxy Note8

С внедряването на функцията Live Message, подобрените възможности на Screen Off Memo и Translate, усъвършенстваният S Pen позволява на потребителите да се изразяват по начин, който обикновените стилуси не предлагат.

Samsung представя най-големия QLED гейминг монитор в света на Gamescom 2017

Samsung Electronics обяви, че ще вдигне летвата на Gamescom 2017 с представянето на Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor, най-големият QLED гейминг монитор света, който предлага IMAX кино изживяване.

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

Изданието за Windows FINAL FANTASY XV включва NVIDIA GameWorks и други напреднали технологии и разширени функции за персонални компютри

Абонамент за RSS новини