В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Двата „безрамкови“ геймърски монитора AOC AGON със 1800 мм извивка вече са налични в България

26 Юни 2017г.

  • Pin It

Гарантирано потапяне в действието
Новите монитори на AOC са снабдени с 16:9 VA панели. 31.5-инчовият (80 см) AOC AGON AG322QCX кара детайлите да изглеждат реалистично със своята QHD резолюция 2560 x 1440 и голям екран. По-компактният 27-инчов (68.6 см) вариант - AOC AGON AG272FCX -предлага Full HD (1920 x 1080) резолюция. Извивката с радиус от само 1800 мм позволява на геймърите да се почувстват напълно потопени в любимите си виртуални светове, които блестят в живи цветове, благодарение на VA технологията на панела. Горната и страничните страни са с почти невидими рамки, което допълнително помага за потапянето в действието на екрана.

Конкурентни и гъвкави
За да постигнат отзивчивостта, която геймърите изискват, и двата дисплея предлагат висока честота на опресняване от 144 Hz и поддръжка на AMD FreeSync. Така те могат да се справят с бързи игри без замазване при движение или накъсване на изображението. Допълнителните функции включват Low Input Lag режим, който намалява закъснението на сигнала още повече, като прескача някои вътрешни обработки на сигнала. AOC Shadow Control позволява на играчите да виждат детайли, разположени в твърде тъмни или ярки области. С помощта на включения в комплекта контролер AOC QuickSwitch потребителите могат лесно да сменят различни набори от настройки, без да се налага да навигират по екранните менюта.

За да поддържа играчите здрави и отпочинали, технологията AOC Flicker-Free и режимът AOC Low Blue Light помагат за защита на очите по време на продължителни сесии. Височината, накланянето и завъртането, които предлага стойката AOC Ergo Base, помагат за подобряване на позата на играча. Настройващите се LED светлини на гърба и в долната част на рамката, свалящата се окачалка за слушалки и дръжката за носене, предлагат удобство и стил.

AOC AGON AG322QCX и AOC AGON AG272FCX вече са налични в България. Препоръчителната крайна цена е 1179 лв. с ДДС и 879 лв. с ДДС.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Повече от фитнес с новите Gear Sport и Gear IconX

Двете устройства са най-новите допълнения към портфолиото от иновативни носими устройства на Samsung, които се отличават с уникален дизайн, съобразен с ежедневните нужди на потребителите.

Samsung подобрява мобилността за бизнеса с новия Galaxy Tab Active2

Оборудван с последните иновативни функции, Samsung Galaxy Tab Active2 предлага солиден дизайн с подобрена бизнес функционалност и вградена устойчивост и здравина за работа в индустриална среда

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

На 2 ноември NVIDIA ще пусне видеокартата GeForce GTX 1070 Ti , като част от серията графични карти (GPU), изградени върху архитектурата Pascal ™.

ZOTAC Adds Another Game Changer with GeForce® GTX 1070 Ti Series

ZOTAC International, a global manufacturer of innovation, is excited to present the game-changing ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti Series featuring the advanced gaming GPU based on NVIDIA Pascal™ architecture.

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

Специалистът при дисплеите AOC представя достъпен монитор за универсална употреба с диагонал 31.5” (80.01 см) и QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела): Q3279VWF – представител на 79-та серия.

Абонамент за RSS новини