В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Двата „безрамкови“ геймърски монитора AOC AGON със 1800 мм извивка вече са налични в България

26 Юни 2017г.

  • Pin It

Гарантирано потапяне в действието
Новите монитори на AOC са снабдени с 16:9 VA панели. 31.5-инчовият (80 см) AOC AGON AG322QCX кара детайлите да изглеждат реалистично със своята QHD резолюция 2560 x 1440 и голям екран. По-компактният 27-инчов (68.6 см) вариант - AOC AGON AG272FCX -предлага Full HD (1920 x 1080) резолюция. Извивката с радиус от само 1800 мм позволява на геймърите да се почувстват напълно потопени в любимите си виртуални светове, които блестят в живи цветове, благодарение на VA технологията на панела. Горната и страничните страни са с почти невидими рамки, което допълнително помага за потапянето в действието на екрана.

Конкурентни и гъвкави
За да постигнат отзивчивостта, която геймърите изискват, и двата дисплея предлагат висока честота на опресняване от 144 Hz и поддръжка на AMD FreeSync. Така те могат да се справят с бързи игри без замазване при движение или накъсване на изображението. Допълнителните функции включват Low Input Lag режим, който намалява закъснението на сигнала още повече, като прескача някои вътрешни обработки на сигнала. AOC Shadow Control позволява на играчите да виждат детайли, разположени в твърде тъмни или ярки области. С помощта на включения в комплекта контролер AOC QuickSwitch потребителите могат лесно да сменят различни набори от настройки, без да се налага да навигират по екранните менюта.

За да поддържа играчите здрави и отпочинали, технологията AOC Flicker-Free и режимът AOC Low Blue Light помагат за защита на очите по време на продължителни сесии. Височината, накланянето и завъртането, които предлага стойката AOC Ergo Base, помагат за подобряване на позата на играча. Настройващите се LED светлини на гърба и в долната част на рамката, свалящата се окачалка за слушалки и дръжката за носене, предлагат удобство и стил.

AOC AGON AG322QCX и AOC AGON AG272FCX вече са налични в България. Препоръчителната крайна цена е 1179 лв. с ДДС и 879 лв. с ДДС.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 - най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет.

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

Точно навреме за gamescom 2017, AOC ще пусне своя 240 Hz гейминг монитор, който ще е наличен в магазините през втората половина на август.

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Blu-Ray плейърите от серията DMP-UB300/UB400 на Panasonic спечелиха награда EISA 2017

Panasonic има удоволствието да съобщи, че серията Blu-Ray DiscTM плейъри DMP-UB300/UB400 беше отличена с престижната награда на Европейската асоциация за образ и звук (EISA) „Най-добра покупка на Ultra HD Blu-Ray плейър 2017-2018” („EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018“).

Гейминг монитора CFG73 на Samsung с ексклузивно представяне на изложението Gamescom 2017

Samsung обяви плановете си да достави най-доброто представяне на своя CFG73 QLED гейминг монитор като част от турнира на PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS на предстоящия Gamescom 2017 чрез партньорство с разработчик на игри Bluehole Inc.

Най-висока производителност в дългосрочен план

Най-висока производителност в дългосрочен план

Навсякъде около теб устройствата бързо остаряват, изправени пред нови предизвикателства и високи очаквания от по-нови модели.

Абонамент за RSS новини