В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Бягство в дигиталния свят: новият USB docking дисплей на Philips

30 Юни 2017г.

  • Pin It

София, 29-ти юни, 2017 г. – В един все по-свързан свят, бизнес потребителите оценяват интелигентните и лесни начини за свързване на множество дигитални устройства, които им помагат да бъдат продуктивни в работата. Този нов 24-инчов дисплей, представен от MMD – водещата технологична компания, лицензен партньор на Philips за монитори, предоставя интересни нови възможности за свързване чрез USB. Той е особено подходящ за свързване към ултабук компютри, които обикновено разполагат с ограничени възможности за връзка с външни устройства. Новият монитор помага за оптимизиране на работните пространства на динамичните потребители като предлага възпроизвеждане на видео и звук, както и връзка с Интернет – всичко това посредством един-единствен SuperSpeed USB кабел. Мониторът предоставя достъп до всички периферни устройства, които са свързани към неговия USB хъб, разполагащ с три USB 3.0 порта.
Бягство в дигиталния свят: свързване чрез USB хъб
Артьом Хоменко, Продуктов мениджър в MMD за мониторите Philips за Европа, обяснява защо USB свързването е толкова значимо: „Виждаме увеличаваща се симбиоза между дигиталните платформи като PC-та, преносими компютри, смартфони и таблети, затова важността на мобилната връзка нараства. За много бизнес потребителите дисплеят е обща платформа за възпроизвеждане на съдържание от различни устройства. Фантастичната свързаност на новия дисплей отговаря на тези нужди.”
Със своя вграден USB 3.0 хъб и Ethernet интерфейс, иновативният модел 241B7QUPEB от B-линията позволява на потребителите да свържат техния лаптоп или смартфон и лесно да прехвърлят съдържание на по-просторния екран.
Периферията под формата на пълноразмерна клавиатура, мишка, външен диск, камера или USB драйв, може да бъде свързана към USB хъба на дисплея. Това е особено практично за ултра тънки лаптопи, които разполагат с малък брой собствени конектори. Още нещо, което потребителите няма да се налага да свързват, са колонките: дисплеят идва с интегрирани стерео говорители.
Качество на картината за професионалисти
Лесните възможности за свързване са комбинирани с отлично качество на изображението, Full HD (1920 x 1080) резолюция и точни цветове за ясно и чисто пресъздаване на съдържанието. Дисплеят предлага живи цветове, широки зрителни ъгли и кристална картина, благодарение на използваната усъвършенствана IPS технология.
Посветен на добрата кондиция
Новият 24-инчов модел от B-линията затвърждава усилията на MMD да направи дисплеите не само инструмент за увеличаване на продуктивността, но и продукт, който се грижи за доброто им здраве в дългосрочен план. 241B7QUPEB предлага режима LowBlue, който използва интелигентна софтуерна технология, за да намали синята светлина с по-къса дължина на вълната, която може да повлияе негативно на зрението в дългосрочен план. В допълнение, дисплеят е снабден с ергономична настройваща се стойка SmartErgoBase, която позволява регулиране по височина, обръщане на 90 градуса, накланяне и завъртане до перфектната позиция. Това гарантира постигането на по-добра поза на седене при работа на бюро.
Това, обаче, не е всичко – новият дисплей включва още повече функции, които да спестят умората на потребителите при по-продължително използване. Технологията Flicker-free регулира яркостта и намалява трептенето. SmartImage, ексклузивна водеща технология на Philips, анализира съдържанието на екрана и динамично оптимизира контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията и видеото за постигане на върхово зрително изживяване.
Philips 241B7QUPEB, с препоръчителна крайноклиентска цена от 549 лв., ще бъде наличен в магазините през юли 2017 г.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung представя най-големия QLED гейминг монитор в света на Gamescom 2017

Samsung Electronics обяви, че ще вдигне летвата на Gamescom 2017 с представянето на Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor, най-големият QLED гейминг монитор света, който предлага IMAX кино изживяване.

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

Изданието за Windows FINAL FANTASY XV включва NVIDIA GameWorks и други напреднали технологии и разширени функции за персонални компютри

NVIDIA добави нови технологии за визуална обработка в играта PlayerUnknown’s Battlegrounds

NVIDIA добави нови технологии за визуална обработка в играта PlayerUnknown’s Battlegrounds

Повече от седем милиона геймъри могат да улавят невероятни моменти от играта, като използват GeForce Experience ShadowPlay Highlights

Samsung Electronics представи нов портативен SSD T5

Samsung Electronics обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 - най-новото преносимо SSD устройство, което вдига летвата при производителността на продуктите за външна памет.

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

gamescom 2017: AOC показва супербързия геймърски монитор AGON G-SYNC 240 Hz

Точно навреме за gamescom 2017, AOC ще пусне своя 240 Hz гейминг монитор, който ще е наличен в магазините през втората половина на август.

Абонамент за RSS новини