В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Бягство в дигиталния свят: новият USB docking дисплей на Philips

30 Юни 2017г.

  • Pin It

София, 29-ти юни, 2017 г. – В един все по-свързан свят, бизнес потребителите оценяват интелигентните и лесни начини за свързване на множество дигитални устройства, които им помагат да бъдат продуктивни в работата. Този нов 24-инчов дисплей, представен от MMD – водещата технологична компания, лицензен партньор на Philips за монитори, предоставя интересни нови възможности за свързване чрез USB. Той е особено подходящ за свързване към ултабук компютри, които обикновено разполагат с ограничени възможности за връзка с външни устройства. Новият монитор помага за оптимизиране на работните пространства на динамичните потребители като предлага възпроизвеждане на видео и звук, както и връзка с Интернет – всичко това посредством един-единствен SuperSpeed USB кабел. Мониторът предоставя достъп до всички периферни устройства, които са свързани към неговия USB хъб, разполагащ с три USB 3.0 порта.
Бягство в дигиталния свят: свързване чрез USB хъб
Артьом Хоменко, Продуктов мениджър в MMD за мониторите Philips за Европа, обяснява защо USB свързването е толкова значимо: „Виждаме увеличаваща се симбиоза между дигиталните платформи като PC-та, преносими компютри, смартфони и таблети, затова важността на мобилната връзка нараства. За много бизнес потребителите дисплеят е обща платформа за възпроизвеждане на съдържание от различни устройства. Фантастичната свързаност на новия дисплей отговаря на тези нужди.”
Със своя вграден USB 3.0 хъб и Ethernet интерфейс, иновативният модел 241B7QUPEB от B-линията позволява на потребителите да свържат техния лаптоп или смартфон и лесно да прехвърлят съдържание на по-просторния екран.
Периферията под формата на пълноразмерна клавиатура, мишка, външен диск, камера или USB драйв, може да бъде свързана към USB хъба на дисплея. Това е особено практично за ултра тънки лаптопи, които разполагат с малък брой собствени конектори. Още нещо, което потребителите няма да се налага да свързват, са колонките: дисплеят идва с интегрирани стерео говорители.
Качество на картината за професионалисти
Лесните възможности за свързване са комбинирани с отлично качество на изображението, Full HD (1920 x 1080) резолюция и точни цветове за ясно и чисто пресъздаване на съдържанието. Дисплеят предлага живи цветове, широки зрителни ъгли и кристална картина, благодарение на използваната усъвършенствана IPS технология.
Посветен на добрата кондиция
Новият 24-инчов модел от B-линията затвърждава усилията на MMD да направи дисплеите не само инструмент за увеличаване на продуктивността, но и продукт, който се грижи за доброто им здраве в дългосрочен план. 241B7QUPEB предлага режима LowBlue, който използва интелигентна софтуерна технология, за да намали синята светлина с по-къса дължина на вълната, която може да повлияе негативно на зрението в дългосрочен план. В допълнение, дисплеят е снабден с ергономична настройваща се стойка SmartErgoBase, която позволява регулиране по височина, обръщане на 90 градуса, накланяне и завъртане до перфектната позиция. Това гарантира постигането на по-добра поза на седене при работа на бюро.
Това, обаче, не е всичко – новият дисплей включва още повече функции, които да спестят умората на потребителите при по-продължително използване. Технологията Flicker-free регулира яркостта и намалява трептенето. SmartImage, ексклузивна водеща технология на Philips, анализира съдържанието на екрана и динамично оптимизира контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията и видеото за постигане на върхово зрително изживяване.
Philips 241B7QUPEB, с препоръчителна крайноклиентска цена от 549 лв., ще бъде наличен в магазините през юли 2017 г.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Повече от фитнес с новите Gear Sport и Gear IconX

Двете устройства са най-новите допълнения към портфолиото от иновативни носими устройства на Samsung, които се отличават с уникален дизайн, съобразен с ежедневните нужди на потребителите.

Samsung подобрява мобилността за бизнеса с новия Galaxy Tab Active2

Оборудван с последните иновативни функции, Samsung Galaxy Tab Active2 предлага солиден дизайн с подобрена бизнес функционалност и вградена устойчивост и здравина за работа в индустриална среда

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

NVIDIA ще пусне графичната карта GeForce GTX 1070 Ti на 2-ри ноември

На 2 ноември NVIDIA ще пусне видеокартата GeForce GTX 1070 Ti , като част от серията графични карти (GPU), изградени върху архитектурата Pascal ™.

ZOTAC Adds Another Game Changer with GeForce® GTX 1070 Ti Series

ZOTAC International, a global manufacturer of innovation, is excited to present the game-changing ZOTAC GeForce® GTX 1070 Ti Series featuring the advanced gaming GPU based on NVIDIA Pascal™ architecture.

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

AOC представя достъпен 31.5” 1440p монитор: голям екран за всеки

Специалистът при дисплеите AOC представя достъпен монитор за универсална употреба с диагонал 31.5” (80.01 см) и QHD резолюция (2560 x 1440 пиксела): Q3279VWF – представител на 79-та серия.

Абонамент за RSS новини