В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ADATA ще представи ултрабързи SSD дискове и роботизиран домашен помощник на изложението Computex 2017

24 Май 2017г.

  • Pin It

София, България ─ 23. май, 2017 г. ─ ADATA разкри част от новостите, които ще представи по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника Computex, което ще се проведе в Тайпей (Тайван) в периода 30 май - 03 юни. Компанията ще анонсира нови попълнения към своята гейминг серия XPG, включващи аудио и периферни устройства, супер скоростни PCI Express SSD-та с NVMe, иновативни външни сторидж решения и най-новите и бързи SD карти с новия A2 стандарт за мобилни устройства, обявен официално от SD Асоциацията през февруари тази година.
Несъмнено, интересно за потребителите ще бъде и представянето за първи път на интелигентния домашен помощник its Robot.

Ново поколение PCI Express 3x4 NVMe SSD дискове
Тенденцията при SSD дисковете за надскачане на SATA 6Gbps интерфейса очертава M.2 PCIe3x4 като един от основните сегменти на растеж през следващите две години. ADATA ще представи пълна гама от NVMe PCIe и индустриални SSD решения с лайв демо на своите най-нови премиум 3D NAND M.2 PCIe устройства със Silicon Motion и Marvell контролери с капацитет до 4TB и скорост на четене 2800MB/s.

Новости в гейминга
По време на Computex ADATA ще разкрие множество новости в своя XPG каталог, включващи слушалки тип earbuds с 3D аудио за мобилен гейминг, както и комплект over-ear слушалки за домашен гейминг с контролен бокс. XPG серията ще бъде допълнително обогатена с гейминг аксесоари и високопроизводителни XPG сторидж и памет решения.

ADATA навлиза и при изкуствения интелект
Тайванската компания прави сериозна крачка към индустрията за разработване на смарт роботи и Интернет на вещите с представянето на своя роботизиран домашен помощник. Той има отлично приложение за сигурността на дома и интелигентна гласова интеракция, която може да бъде дистанционно контролирана през приложение от мобилни устройства.

Посетителите на изложението ще могат да видят още и разнообразни сторидж решения, сред които външния SSD диск SD700, отличен с множество продуктови награди, USB-C продукти с USB 3.1 Gen 2, външни батерии с LED модул, Lightning четци и MFi-сертифицирани флаш памети, OTG продукти и множество аксесоари.

 

Можете да намерите щанда на ADATA по време на изложението Computex Taipei 2017:
Nangang Exhibition Hall, 1F, booth I0618
May 30-June 2 9:30-18:00, June 3 9:30-16:00
Show info: www.computextaipei.com.tw

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

QSAN предостави системи за съхранение на видео материал на Световната Универсиада 2017

QSAN предостави системи за съхранение на видео материал на Световната Универсиада 2017

Тайпе, Тайван, 18-ти септември 2017 г. - QSAN, производител на системи за съхранение на данни, беше избран за един от доставчиците на сторидж оборудване за Световната Универсиада 2017, провела се в Тайван между 19-ти и 30-ти август.

Първото спортно заглавие (PES 2018) с NVIDIA Ansel е вече факт

Първото спортно заглавие (PES 2018) с NVIDIA Ansel е вече факт

Действията, които един спортист изпълнява са голяма част от спортната култура, затова спортните заглавия се изпълняват по- добре с функциите на NVIDIA GeForce Experience като Ansel и Highlights. Феновете на Pro Evolution Soccer 2018 вече имат възможност да спрат временно играта и да заснемат действието от всеки ъгъл на игралното поле, да добавят филтри и да споделят резултатите в социалните мрежи.

Нов начин за комуникация със S Pen и Galaxy Note8

С внедряването на функцията Live Message, подобрените възможности на Screen Off Memo и Translate, усъвършенстваният S Pen позволява на потребителите да се изразяват по начин, който обикновените стилуси не предлагат.

Samsung представя най-големия QLED гейминг монитор в света на Gamescom 2017

Samsung Electronics обяви, че ще вдигне летвата на Gamescom 2017 с представянето на Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor, най-големият QLED гейминг монитор света, който предлага IMAX кино изживяване.

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

NVIDIA и екипът на Square Enix представят зашеметяваща PC версия на FINAL FANTASY XV

Изданието за Windows FINAL FANTASY XV включва NVIDIA GameWorks и други напреднали технологии и разширени функции за персонални компютри

Абонамент за RSS новини