В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ADATA лансира геймърския XPG SX950U 3D NAND SSD

13 Март 2018г.

  • Pin It

13/03/2018 - ADATA Technology обяви пазарния дебют на 2,5-инчовия XPG SX950U SATA 6Gb/s SSD диск. Устройството идва с амбициите да зарадва геймърите с оглед на наличните си характеристики. В новия премиум XPG диск тайванците са внедрили последно поколение 3D NAND флаш памет и капацитет до 960 GB. Скоростите на четене и запис достигат съответно 560/520 MB в секунда. SX950U разполага с SLC кеш памет и DRAM кеш буфер, както и с високоскоростен SMI контролер. Вграденият LDPC (Low Density Parity Check Code) код за корекция на грешките позволява опериране на алгоритмите в реално време за прецизно четене и по-високо качество на пренос на данни. Наличните RAID Engine и Data Shaping технологии осигуряват сигурност на съхраняваната информация и подобряват стабилността на системата, като удължават живота на устройството. В допълнение към всичко това от ADATA предлагат удължена 5-годишна гаранция за SX950U.

За XPG Xtreme Performance Gear, или съкратено XPG, е категория премиум хардуер с отличителен дизайн, предлаган от компанията ADATA и специално предназначен за компютърен гейминг и екстремен овърклок. Продуктите от серията XPG не само преминават, но и надграждат строгите ADATA A+ тестове, за да гарантират върхова производителност и издръжливост. XPG открива нови граници с подкрепата на водещи технологии и партньори от индустрията, за да предложи най-доброто изживяване в областта на гейминга, в това число и виртуалната реалност. Продуктовата линия XPG се отличава с върхова производителност, но също така и със специално внимание към стила. Потребителите могат да разпознаят моментално всеки XPG представител по агресивния му, но едновременно с това изтънчен дизайн. Всички XPG брандирани предложения притежават дизайн, който е не само атрактивен, но и функционален, като например конструкцията на иновативните топлинни щитове при високоскоростните модул памети. Продуктите от серията XPG могат да се похвалят с престижни световни отличия като Good Design Award (Япония) и Taiwan Excellence Gold Award. За повече информация, моля посетете www.adata.com/xpg.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

AOC представя нова стилна и функционална B2B серия монитори: P1

AOC представя нова стилна и функционална B2B серия монитори: P1

Амстердам, 13-ти март, 2018 г. – Специалистът при дисплеите AOC обяви дългоочаквания наследник на своята бизнес линия 75 - новата базова серия бизнес модели P1. С диагонал от 21.5” до 27”, IPS, TN или MVA панели, снабдени с настройващи се ергономични стойки и широк набор от възможности за връзка, (HDMI, DisplayPort, DVI, VGA), мониторите P1 предлагат повече удобство от конкурентите в своя клас. За да направи бизнеса по-устойчив и да допринесе за по-зелено бъдеще, серията P1 е сертифицирана по стандартите Energy Star 7, EPEAT Gold и TCO Displays 7.

Нов модел 3D принтер в Библиотеката на НБУ

Нов модел 3D принтер в Библиотеката на НБУ

„Sky-Tech Skymaker A2“ (Dual Extruder) е новият модел 3D принтер, който може да се ползва от студенти, преподаватели, служители и външни потребители в Библиотеката на Нов български университет.

Сияйният цвят среща стилния дизайн

Сияйният цвят среща стилния дизайн

Новите дисплеи Philips E9 предлагат елегантен дизайн и ослепителни изображения. IPS LED технология за широки зрителни ъгли и реалистични цветове във Full HD. Три модела с 27-инчов екран

AOC ще покаже нов извит монитор AGON на IEM Katowice 2018

AOC ще покаже нов извит монитор AGON на IEM Katowice 2018

Амстердам, 20-ти февруари 2018 г. – По време на тазгодишното Intel Extreme Masters в Katowice, специалистът при дисплеите AOC ще демонстрира най-конкурентната линия от геймърски дисплеи, представяни на събитие по електронни спортове. Пред повече от 100,000 очаквани посетители AOC ще представи своя специален извит модел AG352UCG6.

ZOTAC ZBOX PI225 won iF DESIGN AWARD 2018

ZOTAC Technology, a Hong Kong based and a global manufacturer of innovation, is excited to announce that the world’s smallest Mini PC, the ZBOX pico PI225, was a winner of the prestigious 2018 iF Design Awards in the Product Computer category.

Абонамент за RSS новини