В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев.

13 Февруари 2018г.

  • Pin It

Какво бихте направили с един лев?
Освен да си купите 4G таблет

13.02.2018 г., София – VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев. Проучването е инициирано от телекома във връзка с новото предложение за 4G таблети за тази сума и е публикувано в двете най-достъпни анкетни платформи в интернет – Google Forms и SurveyMonkey. Анкетата се състои само от един въпрос: „Какво бихте направили с един лев?“ Всеки отговор е приемлив и всички участници имат шанс да спечелят наградата - таблет Prestigio Grace 3157. За нея ще се състезават всички, попълнили анкетата, независимо какъв отговор са дали и кой мобилен оператор ползват. Най-оригиналните и мъдри идеи ще бъдат публикувани в официалната фейсбук страница на компанията. Анкетата ще бъде активна в продължение на една седмица - от 13 до 20.02.2018 г.

Кампанията на VIVACOM представя два модела таблети от портфолиото на телекома на изключително достъпна цена от един лев, за първи път в комбинация с тарифен план в средния ценови клас, вместо във високия, както се налага обикновено. И двете устройства ползват доказано най-бързата 4G мрежа в страната1 – тази на VIVACOM.

Prestigio Grace 3157 струва 1 лев еднократно, заедно с двугодишен абонамент за дейта плана на VIVACOM iTraffic M+. Таблетът е със 7-инчов IPS LCD дисплей и разчита на четириядрен 1.1GHz процесор.
Другата опция на потребителите е да се оборудват с 8-инчов Prestigio Wize 3418 за един лев на месец, с договор за 24 месеца отново с план iTraffic M+. Той включва неограничен мобилен интернет, като мегабайтите на максимална скорост са 6 000, а за използване в роуминг в ЕС са 2 500. В допълнение пакетът осигурява мобилната телевизия с до 50 ТВ канала чрез услугата на VIVACOM - TV GО от.

Кампанията е валидна до края на месец февруари, а правилата на играта са публиувани във фейсбук страницата на VIVACOM: http://bit.ly/2CiJoKR

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

За качествените снимки светлината сякаш никога не е достатъчна, но това не представлява проблем за новия Xperia ХA2 на Sony.

Смартфони, смарт часовник и още технологични награди в новата игра на VIVACOM и Samsung

Смартфони, смарт часовник и още технологични награди в новата игра на VIVACOM и Samsung

Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy J3 2017, часовник Samsung Gear S3, пет колонки Samsung Level Box Slim и десет блутуут слушалки BT MG920 могат да спечелят посетителите на магазините на VIVACOM през февруари.

Samsung Galaxy Note8 сега с безжично зарядно от VIVACOM

Samsung Galaxy Note8 сега с безжично зарядно от VIVACOM

14.02.2018 г., София – Премиум смартфонът Samsung Galaxy Note8 вече се предлага с безжично зарядно от VIVACOM.

Първият по рода си Data хакатон се провежда с подкрепата на Теленор

София, 9 февруари 2018 г. – Първият хакатон за обработка и анализ на данни - Datathon2018, ще се състои от 9 до 11 февруари 2018 г. в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Образователното предизвикателство е организирано от Data Science Society и е подкрепено от Теленор. Участие в него ще вземат любители и експерти в тази област.

Технологиите през 2018: невидими и свързани

Технологиите през 2018: невидими и свързани

Българите следват световните тенденции на потребление на технологичните иновации, сочи проучване, инициирано от VIVACOM

Абонамент за RSS новини