В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung Galaxy Note8 сега с безжично зарядно от VIVACOM

14 Февруари 2018г.

  • Pin It

14.02.2018 г., София – Премиум смартфонът Samsung Galaxy Note8 вече се предлага с безжично зарядно от VIVACOM. А това означава сигурност и надеждност за потребителите във всеки един момент от деня. Не винаги можем да планираме активностите си до последната секунда и понякога оставаме без заряд на устройството в най-важния момент, който не търпи отлагане. Избягването на точно тези стресови ситуации цели безжичното зарядно Samsung EP-PN920. Аксесоарът предоставя изключително удобство в офиса или у дома. Зарежда устройството ви бързо и лесно, посредством функцията Fast Charge. Само трябва да поставите устройството върху зарядното, без кабели и излишни движения.

Galaxy Note8 може да закупите във всеки магазин на телекома, на най-добра цена от 59.50 лв. на месец с план Smart U. Устройството се отличава със запазената черта на Samsung дизайна в последно време - Инфинити дисплей. Той е най-големият дисплей за Galaxy серията – 6,3 инча, предоставяйки на притежателя си по-голям изглед и повече пространство за използване на писалката S Pen. В същото време моделът е ергономичен - побира се удобно в дланта поради симетричните извивки и съотношението на екрана 18,5:9, които се комбинират в тесен корпус.

Качественият аксесоар към него се получава по пощата броени дни след покупката. Зарядното е от бързо зареждащите – т.н. Wireless Fast Chargers. Освен със Samsung Galaxy Note8, съвместимо е също така и с Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, които поддържат безжично зареждане.

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

Стилният Xperia XA2 на Sony – за перфектни спомени и селфита

За качествените снимки светлината сякаш никога не е достатъчна, но това не представлява проблем за новия Xperia ХA2 на Sony.

Смартфони, смарт часовник и още технологични награди в новата игра на VIVACOM и Samsung

Смартфони, смарт часовник и още технологични награди в новата игра на VIVACOM и Samsung

Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy J3 2017, часовник Samsung Gear S3, пет колонки Samsung Level Box Slim и десет блутуут слушалки BT MG920 могат да спечелят посетителите на магазините на VIVACOM през февруари.

VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев.

VIVACOM търси оригинални идеи за какво може да бъде похарчен един лев.

Проучването е инициирано от телекома във връзка с новото предложение за 4G таблети за тази сума и е публикувано в двете най-достъпни анкетни платформи в интернет – Google Forms и SurveyMonkey.

Първият по рода си Data хакатон се провежда с подкрепата на Теленор

София, 9 февруари 2018 г. – Първият хакатон за обработка и анализ на данни - Datathon2018, ще се състои от 9 до 11 февруари 2018 г. в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Образователното предизвикателство е организирано от Data Science Society и е подкрепено от Теленор. Участие в него ще вземат любители и експерти в тази област.

Технологиите през 2018: невидими и свързани

Технологиите през 2018: невидими и свързани

Българите следват световните тенденции на потребление на технологичните иновации, сочи проучване, инициирано от VIVACOM

Абонамент за RSS новини