В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Провеждане на национално събитие "Sparking Innovation"

13 Септември 2017г.

  • Pin It

Целта на събитието е да запознае широката общественост с целите, дейностите и резултатите от проект INNOSPARK със специален фокус върху МСП, асоциации и клъстери в областта на ИКТ, доставчиците на ПОО в областта на ИКТ и други заинтересовани страни, които биха желали да усвоят техники за стимулиране на креативното мислене и иновационните умения в сектора на ИКТ.
Събитието ще се проведе на 29 септември 2017 г. /петък/ от 14.00 до 16.00 часа в конферентна зала „София" в Best Western Plus City Hotel, на адрес: ул. Стара планина № 6, гр. София.
Заинтересованите лица могат да заявят участието си на имейл адрес: bzaharieva@ecq-bg.com до 26 септември 2017 г., както и на посочените телефони: 02 975 34 71 или 0884 26 19 74.

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

„Усети града” – Варна е част от Европейски дни на наследството

„Усети града” – Варна е част от Европейски дни на наследството

Младежката работилница за културно наследство „Усети града“ и „Сетивна изложба“ са част от събитията на „Европейски дни на наследството в България“. Общоевропейската тема през 2017 г. е „Наследство и природа: пейзаж от възможности“.

Лаптоп Prestigio с 24 000 MB интернет – идеален помощник за всички студенти

Лаптоп Prestigio с 24 000 MB интернет –  идеален помощник за всички студенти

18.09.2017 г., София – Новата учебна година може да бъде наистина приятна за всички студенти с лекия и удобен за пренос лаптоп Prestigio Smartbook, особено в комбинация с 24 000 МВ интернет на максимална скорост от VIVACOM. Ноутбукът впечатлява с дизайн и удобство. Със своя страничен профил от 20 мм и тегло от само 1.45 кг, лаптопът се побира безпроблемно в чантата до тефтерите и учебниците.

Стартира ежегодната платена стажантска програма на Теленор

Стартира ежегодната платена стажантска програма на Теленор

София, 18 септември 2017 г. – Теленор предлага едногодишен платен стаж и възможност за натрупване на професионален опит в сферата на телекомуникациите с второто издание на стажантската си програма Hub by Telenor.

VIVACOM разширява покритието на оптичната си мрежа

Жителите на град Дупница вече могат да се възползват от високоскоростен интернет и интерактивна телевизия от VIVACOM. Това е 20-ият град в страната, който става част от оптичната мрежа на телекома. Технологията предоставя домашен интернет със скорости до 900 Mbps и интерактивна телевизия с над 200 канала, от които над 50 с HD качество.

Marketing Cafè

Marketing Cafè

Етаргет България, Dir.bg и The Business Institute ви канят на първото Marketing Cafè за 2017 г. Темата на събитието е Best Practices in Video Advertising. TV Synchronization of Online Advertising.

Абонамент за RSS новини