В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новите бюджетни Nokia 105 и Nokia 130 с чудесен дизайн

18 Юли 2017г.

  • Pin It

Обновените популярни телефони Nokia помагат за свързаността на хората по целия свят и предоставят разнообразна функционалност

HMD Global, домът на телефоните Nokia, едновременно представи двата модела Nokia 105 и Nokia 130. С обновен и ергономичен дизайн и двата телефона са оборудвани с чудесни функции. Те комбинират надеждност, здравина и отлична цена. И двата модела са оборудвани с 1,8-инчови цветни екрани, удобни светодиодни фенерчета и елегантни контури, като всеки модел се предлага в три различни цвята.
С повече от 1,3 милиарда потребители по света, множество от които в Азия и Африка, надеждните и бюджетни модели Nokia 105 и Nokia 130, са създадени, за да гарантират, че още повече хора в света могат да се радват на свързаност.

Nokia 105: предназначен за ежедневието
С над 200 милиона продадени бройки в цял свят, този телефон, носител на отличия, вече разполага с изцяло нов ергономичен дизайн, изключителна издържливост на батерията и подобрен потребителски интерфайс, с по-голям екран и удобна клавиатура. Вдъхновен от традициите на Nokia в телефонния дизайн, новите контури на Nokia 105 го правят удобен в ръката благодарение на своите красиви и естествени форми. Традиционните цветове и поликарбонатен корпус правят драскотините и ударите по-малко забележими. Nokia 105 е създаден, за да превземе ежедневието. Предлага качество, надеждност и здрав дизайн, които очаквате от телефон Nokia.
Новата клавиатура разполага с отделени клавиши за удобство, а по-големият 1.8-инчов екран улеснява играенето на любимите игри, като Snake Xenzia, която е предварително инсталирана. За да се възползвате от по-големия екран, Nokia 105 идва с демо версии на две игри - Doodle Jump и Crossy Road .
Към тези предимства добавяме до 15 часа време за разговори и цял месец в режим на готовност. С Nokia 105 може да говорите от изгрев до залез само с едно зареждане. Телефонът разполага с памет достатъчна за до 500 текстови съобщения и до 2000 контакта, за да бъдете винаги на линия.
Nokia 105 се предлага във вариант за една или две сим карти и разполага с вградено FM радио. Зарежда се със стандартен Micro USB кабел (USB 2.0).

Nokia 130: удовлетворява желанието за музика и видео
Без значение къде сте или какво правите, музиката прави живота много по-забавен. С до 44 часа време за възпроизвеждане на FM радио и място за хиляди песни, когато добавите до 32GB MicroSD карта, Nokia 130 ви гарантира, че винаги ще имате правилната песен за момента.
Ако предпочитате видео, ясният 1,8-инчов цветен екран предлага чудесно изживяване, когато се наслаждавате на видео през MicroSD карта , като с едно зареждане си осигурявате 11,5 часа възпроизвеждане на видео. Nokia 130 поддържа Bluetooth слушалки и високоговорители - идеали за безжично слушане на любимия ви плейлист в движение.
С вградената си камера , Nokia 130 ви позволява да правите снимки и да записвате видеоклипове, които можете да възпроизвеждате с помощта на MicroSD карта. А споделянето на вашето съдържание улеснено, като просто активирате Bluetooth и приближите телефона до друг с включен Bluetooth за бързо и лесно прехвърляне . Nokia 130 поддържа MicroSD карта, до 32 GB.
"Тъй като повече от 4 милиарда души остават офлайн и не могат да се възползват от възможностите за социално и икономическо развитие, които предлага интернет, да се свържеш с глас и текст е все още важна стъпка за много хора по света", коментира Арто Нумела , HMD Global. "Повече от 400 милиона мобилни телефона бяха продадени глобално през 2016 година . Не можем да подценяваме необходимостта и ползата от свързаност и сме посветени на предоставянето на устройства, които дават възможност на много хора по света да разширят своите хоризонти."
Както Nokia 105, така и Nokia 130 притежават все по-популярното LED фенерче - просто натискате два пъти бутона „нагоре“, за да включите и изключите фенерчето.
Средната глобална цена на дребно на Nokia 105 е 14.50 долара за варианта с една сим карта и $ 15 за модела с две карти. Телефонът ще се предлага в синьо, бяло и черно, и всеки цвят е с матово покритие. Nokia 130 ще се предлага в червено, сиво и черно на средна глобална цена от $ 21,50.
Както Nokia 130, така и Nokia 105 ще се предлагат в Dual и Single SIM варианти на българския пазар и ще са налични още този месец.

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

Шанс за 17 награди, ако посетиш магазин на Виваком

Шанс за 17 награди, ако посетиш магазин на Виваком

До края на този месец всеки, който мечтае за нов телефон, има шанс да получи смартфон от Motorola и VIVACOM. Това е само една от 17-те награди, подготвени специално за януарската игра “Твоят MOTO момент“.

Стандарти за писане и тенденции в създаването на мултимедийна и видео документация са сред темите на Evolution of Technical Communication 2018

Стандарти за писане и тенденции в създаването на мултимедийна и видео документация са сред темите на Evolution of Technical Communication 2018

Единствената конференция за техническа комуникация в Югоизточна Европа – Evolution of Technical Communication, ще се проведе в София на 31 май и 1 юни

22 глобални технологични прогнози за 2018 г., представени от DataArt

22 глобални технологични прогнози за 2018 г., представени от DataArt

Изкуственият интелект, блокчейн технологиите и виртуалната реалност ще са в основата на промените за бизнеса и дигиталното изживяване на потребителите, сочи прогнозният доклад на DataArt за 2018 г.

Колежът по МТ&М получи институционална акредитация за 5 години

Колежът по МТ&М получи институционална акредитация за 5 години

Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг, по-известен като Датския колеж в София, получи институционална акредитация от Националната агенция по оценяване и акредитация.

Globecast удължи партньорството със SES за услуги за разпространение на Orange Romania

Globecast удължи партньорството със SES за услуги за разпространение на Orange Romania

Абонатите на сателитна телевизия от Orange Romania ще продължат да се радват на най-високия брой HD канали в страната чрез сателит ASTRA 31.5 Изток

Абонамент за RSS новини