В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Курс "Рекламни и комуникационни стратегии на бранда" започва на 5 юни

17 Май 2017г.

  • Pin It

Занятията ще се проведат в периода 5- 16 юни вкл., в дните понеделник, сряда и петък (5.06., 7.06., 9.06., 12.06., 14.06.,16.06.).

Час: 18:30 - 20:30 ч.

Място на провеждане: сградата на М3 College (София, ул. "20 април" 26).

Цената на курса е 180 лв.

Акценти в програмата:

- Понятието бранд. Видове, архитектура на марката, позициониране. Анализ на пазара.
- Какво означава да мислим стратегически и как да изработим стратегия и план на успешната рекламна кампания.
- Разработка на комуникационно послание.
- Работа с лидери на мнение и управление на взаимоотношенията с тях.
- Видове стратегии за комуникация на бранда.
- Понятията teaser, launch, recall, рекламно лице, mascot, testimonial, guerilla marketing.
- Подготовка и управление на бюджет на рекламна кампания.

Лектори: д-р Александър Христов, Владислав Георгиев, Огнян Бекяров

д-р Александър Христов е комуникационен специалист и университетски преподавател. Води курсове по маркетинг и ПР в УНСС и в НБУ, а от 2010 г. е акаунт директор в ПР агенция Civitas България.
Александър Христов е доктор в сферата на комуникациите и магистър по международни икономически отношения. Благодарение на богатия си опит в много области – във вътрешни ПР отдели и в ПР агенция, като преподавател и журналист, успява да комбинира различни знания, умения и гледни точки в сферата на комуникациите.

Владислав Георгиев е съдружник в маркетинговата консултанска фирма „Ремарк Консултинг“. От 1998-а се занимава професионално с реклама като криейтив, като е бил част от екипа на рекламни агенции като Агора, Saatchi & Saatchi и Leo Burnett. Работил е за компании като Philip Morris, Procter & Gamble, Microsoft, Ideal Standard, Флорина, Nexcom, Престиж, Овъргаз, БТА, BBB, Allianz, VIVACOM, Bacardi, Fujitsu-Siemens, Interlease и др.

Огнян Бекяров е съдружник в маркетинговата консултантска фирма „Ремарк Консултинг“. След завършване на образованието си в Атинския университет започва работа в екипа, обслужващ Глобул в рекламна агенция MAG Advertising. През следващите 7 години е част от Client Service отдела на DDB Sofia, работейки по проекти на Piraeus Bank, McDonald' Bulgaria, Audi, Seat и др.

За курса можете да се запишете още сега тук

Допълнителна информация можете да намерите на http://www.m3college.com/

 

 

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

„Усети града” – Варна е част от Европейски дни на наследството

„Усети града” – Варна е част от Европейски дни на наследството

Младежката работилница за културно наследство „Усети града“ и „Сетивна изложба“ са част от събитията на „Европейски дни на наследството в България“. Общоевропейската тема през 2017 г. е „Наследство и природа: пейзаж от възможности“.

Лаптоп Prestigio с 24 000 MB интернет – идеален помощник за всички студенти

Лаптоп Prestigio с 24 000 MB интернет –  идеален помощник за всички студенти

18.09.2017 г., София – Новата учебна година може да бъде наистина приятна за всички студенти с лекия и удобен за пренос лаптоп Prestigio Smartbook, особено в комбинация с 24 000 МВ интернет на максимална скорост от VIVACOM. Ноутбукът впечатлява с дизайн и удобство. Със своя страничен профил от 20 мм и тегло от само 1.45 кг, лаптопът се побира безпроблемно в чантата до тефтерите и учебниците.

Стартира ежегодната платена стажантска програма на Теленор

Стартира ежегодната платена стажантска програма на Теленор

София, 18 септември 2017 г. – Теленор предлага едногодишен платен стаж и възможност за натрупване на професионален опит в сферата на телекомуникациите с второто издание на стажантската си програма Hub by Telenor.

Провеждане на национално събитие "Sparking Innovation"

Покана за участие в събитие „Sparking Innovation" по проект INNOSPARK - „Стимулиране на умения за креативност и иновации в сектора на ИКТ", изпълняван в рамките на програма „Еразъм +", КД2 „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики".

VIVACOM разширява покритието на оптичната си мрежа

Жителите на град Дупница вече могат да се възползват от високоскоростен интернет и интерактивна телевизия от VIVACOM. Това е 20-ият град в страната, който става част от оптичната мрежа на телекома. Технологията предоставя домашен интернет със скорости до 900 Mbps и интерактивна телевизия с над 200 канала, от които над 50 с HD качество.

Абонамент за RSS новини