В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Курс "Рекламни и комуникационни стратегии на бранда" започва на 5 юни

17 Май 2017г.

  • Pin It

Занятията ще се проведат в периода 5- 16 юни вкл., в дните понеделник, сряда и петък (5.06., 7.06., 9.06., 12.06., 14.06.,16.06.).

Час: 18:30 - 20:30 ч.

Място на провеждане: сградата на М3 College (София, ул. "20 април" 26).

Цената на курса е 180 лв.

Акценти в програмата:

- Понятието бранд. Видове, архитектура на марката, позициониране. Анализ на пазара.
- Какво означава да мислим стратегически и как да изработим стратегия и план на успешната рекламна кампания.
- Разработка на комуникационно послание.
- Работа с лидери на мнение и управление на взаимоотношенията с тях.
- Видове стратегии за комуникация на бранда.
- Понятията teaser, launch, recall, рекламно лице, mascot, testimonial, guerilla marketing.
- Подготовка и управление на бюджет на рекламна кампания.

Лектори: д-р Александър Христов, Владислав Георгиев, Огнян Бекяров

д-р Александър Христов е комуникационен специалист и университетски преподавател. Води курсове по маркетинг и ПР в УНСС и в НБУ, а от 2010 г. е акаунт директор в ПР агенция Civitas България.
Александър Христов е доктор в сферата на комуникациите и магистър по международни икономически отношения. Благодарение на богатия си опит в много области – във вътрешни ПР отдели и в ПР агенция, като преподавател и журналист, успява да комбинира различни знания, умения и гледни точки в сферата на комуникациите.

Владислав Георгиев е съдружник в маркетинговата консултанска фирма „Ремарк Консултинг“. От 1998-а се занимава професионално с реклама като криейтив, като е бил част от екипа на рекламни агенции като Агора, Saatchi & Saatchi и Leo Burnett. Работил е за компании като Philip Morris, Procter & Gamble, Microsoft, Ideal Standard, Флорина, Nexcom, Престиж, Овъргаз, БТА, BBB, Allianz, VIVACOM, Bacardi, Fujitsu-Siemens, Interlease и др.

Огнян Бекяров е съдружник в маркетинговата консултантска фирма „Ремарк Консултинг“. След завършване на образованието си в Атинския университет започва работа в екипа, обслужващ Глобул в рекламна агенция MAG Advertising. През следващите 7 години е част от Client Service отдела на DDB Sofia, работейки по проекти на Piraeus Bank, McDonald' Bulgaria, Audi, Seat и др.

За курса можете да се запишете още сега тук

Допълнителна информация можете да намерите на http://www.m3college.com/

 

 

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

Шанс за 17 награди, ако посетиш магазин на Виваком

Шанс за 17 награди, ако посетиш магазин на Виваком

До края на този месец всеки, който мечтае за нов телефон, има шанс да получи смартфон от Motorola и VIVACOM. Това е само една от 17-те награди, подготвени специално за януарската игра “Твоят MOTO момент“.

Стандарти за писане и тенденции в създаването на мултимедийна и видео документация са сред темите на Evolution of Technical Communication 2018

Стандарти за писане и тенденции в създаването на мултимедийна и видео документация са сред темите на Evolution of Technical Communication 2018

Единствената конференция за техническа комуникация в Югоизточна Европа – Evolution of Technical Communication, ще се проведе в София на 31 май и 1 юни

22 глобални технологични прогнози за 2018 г., представени от DataArt

22 глобални технологични прогнози за 2018 г., представени от DataArt

Изкуственият интелект, блокчейн технологиите и виртуалната реалност ще са в основата на промените за бизнеса и дигиталното изживяване на потребителите, сочи прогнозният доклад на DataArt за 2018 г.

Колежът по МТ&М получи институционална акредитация за 5 години

Колежът по МТ&М получи институционална акредитация за 5 години

Колежът по мениджмънт, търговия и маркетинг, по-известен като Датския колеж в София, получи институционална акредитация от Националната агенция по оценяване и акредитация.

Globecast удължи партньорството със SES за услуги за разпространение на Orange Romania

Globecast удължи партньорството със SES за услуги за разпространение на Orange Romania

Абонатите на сателитна телевизия от Orange Romania ще продължат да се радват на най-високия брой HD канали в страната чрез сателит ASTRA 31.5 Изток

Абонамент за RSS новини