Анкета на БТПП: Оценка на необходимостта от инициране на мерки за ограничаване на негативните последици за бизнеса от COVID-19

Българска търговско-промишлена палата проведе експресно онлайн проучване в периода 18.03.2020-23.03.2020г. по повод нужните мерки за ограничаване негативното влияние на пандемията от COVID-19 върху българския бизнес.

Fleet Services, собственик на GPS Bulgaria, придоби водещ телематичен оператор в Турция
24 Март 2020 myPR

Българската група Fleet Services, която понастоящем оперира чрез компаниите GPS Bulgaria и GPS Systems Macedonia, завърши успешно придобиването на 100% от акциите на Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş. (Mobiliz)- водещ телематичен оператор в Турция.

5 съвета как да бъдем продуктивни докато работим от вкъщи
24 Март 2020 V+O Communication

За много хора работата от вкъщи си е истинско предизвикателство. Особено в настоящата ситуация, в която трябва да споделяме „офис пространството“ ни с нашето семейство.
От Adecco Group, световен лидер в HR решенията, споделят 5 съвета, които не покриват всички рискови ситуации за работата от вкъщи, но със сигурност ще ви помогнат да сте по-продуктивни, по-ефективни и по-дисциплинирани.

БТПП подкрепя упражненото от Президента на Република България

БТПП настоява за преразглеждане на текстовете, приети с § 12а. от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение

Кърти чисти извозва Stroizone
21 Март 2020 Stroizone

Ние сме абсолютно достъпни за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Ето защо няма причина да се колебаете да ни потърсите веднага, щом имате нужда от нашите услуги, свързани къртене, чистене и извозване. За да бъде цялата тази процедура още по-удобна за вас, можете да се свържете със служителите ни чрез няколко различни варианта: през формата за контакти в нашия уебсайт, чрез имейл или с бързо обаждане по телефона.