Бизнесът на Стара Загора се запозна с възможностите за финансиране от ЕБВР и ЕС
5 Юни 2019 V+O Communication

„Без бюрокрация, излишни документи и мудна администрация - така работи програмата “Подкрепа за малкия бизнес” на ЕБВР. Ако имате идея или проблем, елате да ги обсъдим, за да намерим решение”, прикани бизнеса от Стара Загора Мирослав Стоянов, мениджър на програмата в България. Той представи предимствата й на информационен форум в Стара Загора „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме ноу-хау“. За събитието в града на липите пристигнаха представители на ЕБВР, изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия д-р Бойко Таков, представители на Министерството на икономиката. Форумът бе организиран от ЕБВР в партньорство с икономическото министерство, ИАНМСП и община Стара Загора.

Diageo предлага по-дълго майчинство и бащинство на служителите си
5 Юни 2019 Grayling Bulgaria

Diageo обяви своята нова политика за минимум 26 седмици платено майчинство и постави стандарта за напълно платен отпуск по бащинство за всичките си служители по света.

Седмица на дигиталните технологии по време на Международният технически панаир
5 Юни 2019 myPR

Седмицата на дигиталните технологии „ДиТех“ е един от основните акценти на Международния технически панаир в Пловдив.

Топ шофьори в България се състезаваха за атрактивни награди в Discordia Fuel Challenge 2019

Надпреварата, организирана от един от лидерите в транспортния бизнес в Европа – Дискордиа, цели да поощри икономичното шофиране

Днес се проведе Редовно Общо събрание на БТПП

Цветан Симеонов е преизбран за председател на Управителния съвет

Последна възможност за Early bird за Samodiva Mastermind
4 Юни 2019 3CON

До 7 юни имаме възможност да закупим билети на преференциални цени за единствената по рода си конференция Samodiva Mastermind Summit!

За четвърти път ще бъдат отличени лидерите в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“
4 Юни 2019 ICT Media

За четвърти път ICT Media ще награди лидерите в подготвяното от медията 22-ро издание на класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“.