FASCINATE - Безпрецедентен алианс между модната и обувната индустрия и цифровите технологии за достъп до международните пазари
17 Декември 2020 ФАШЪН.БГ ООД

През септември 2020 стартира Европейският проект FASCINATE. Спонсорите на проекта са пет европейски клъстера: испанският клъстер Modacc, Lifestyle & Design Cluster Дания, Българска Модна Асоциация, Португалският Текстилен клъстер и Cluster Digital de Catalunya, които в продължение на 18 месеца ще работят за създаването на обща стратегия за достъп до нови международни пазари, използвайки нови технологии. Финансиран от европейската програма COSME, този проект ще бъде от полза за 650 европейски МСП, сред които и фирми от България, членове на Българска Модна Асоциация.

Equinix прави революция в начина, по който бизнесът ще свързва дигиталната инфраструктура
16 Декември 2020 Acta Verba

Equinix Fabric вече свързва лидерите в сферата на дигиталните технологии с всичко и всички, а не само с облачните решения

Над 700 сертифицирани продукта в асортимента на Лидл България
15 Декември 2020 myPR

Този и още ключови резултати представя компанията във втория си одитиран Доклад за устойчиво развитие за 2018–201

Подматрачни рамки - Подматрачна рамка за легло – InHouse
15 Декември 2020 internetreklama

Подматрачни рамки - Подматрачна рамка за легло – InHouse

Заредиха модифицирано руско ядрено гориво в АЕЦ „Пакш“ в Унгария

Нова модификация на руско ядрено гориво е заредено в унгарската АЕЦ „Пакш“. Това се случи по време на завършилия планов ремонт в трети енергоблок на централата. С внедряването му ще се оптимизира водно-урановото съотношение в активната зона на реактора. Това ще позволи да се повиши ефективността на използването на горивото и ще подобри икономическите характеристики на експлоатацията на енергоблока.

БТПП годишни награди за бизнеса и партньори

БТПП представя 27-те годишни награди за 2020. Отличени са фирми в 6 категории, РТПП, браншова организация, дипломати, медия и журналист, партньори.

Регионалният принос – отличителна характеристика на въздействието на Лидл България върху икономиката на страната
14 Декември 2020 myPR

За голяма част от регионите в страната Lidl е работодател, по който всички се съизмерват