БТПП и ТПП на Южна Африка подписаха меморандум за сътрудничество

По време на бизнес форум, проведен в Претория днес, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и неговият партньор - Мто Ксулу, председател на Южноафриканската търговско-промишлена палата, подписаха документ, който ще подпомогне сътрудничеството между бизнес организациите и компаниите от двете страни.

Подобрената интеграция при решенията EcoStruxure™ на Schneider Electric отговаря на нарастващите разходи за енергия и все по-спешната необходимост от устойчиви сгради с нулев въглероден отпечатък

Schneider Electric , лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обяви своите усъвършенствани решения за повишаване на устойчивостта на сградите.

Kaufland България и Samsung България обявиха стратегическо партньорство
12 Май 2023 V+O Communication

От 15.05., понеделник, широка гама от продукти Samsung могат да бъдат открити в магазинната мрежа на най-голямата ритейл верига у нас. С това Kaufland България се превръща в първата верига за бързооборотни стоки, която започва да предлага в специална кампания продуктите на корейския гигант. Партньорството на двете компании в България стартира с атрактивни предложения за лоялните клиенти на ритейлъра. От 15.05. до 02.07.2023 г. всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от ексклузивни цени с до 40% отстъпка на десет избрани продукта Samsung като активират определен брой точки от своите карти за лоялност – Kaufland Card. Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар, така и два вида телевизори, монитор за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка.

Wizz Air и MOL започват тестване на доставките на устойчиво авиационно гориво в търговската мрежа на летище Будапеща

ТРИ ПОЛЕТА НА WIZZ AIR ИЗЛЕТЯХА ОТ ЛЕТИЩЕ БУДАПЕЩА С 37% СМЕС ОТ УСТОЙЧИВО АВИАЦИОННО ГОРИВО НА NESTE, ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ОТПАДЪЦИ И ОСТАТЪЧНИ СУРОВИНИ, ДОСТАВЕНИ ОТ MOL

Как да създадем напълно готов онлайн магазин за един ден
11 Май 2023 PromoPointbg.com

Ако напоследък се улавяте, че все по-често обмисляте идеята да стартирате нов онлайн магазин, може да се окаже, че подобно решение съвсем не е трудно за реализиране, дори и ако сте напълно нови в тази сфера.

DISCORDIA дигитализира докумeнталните си HR процеси, като част от технологичната си трансформация

Дигитализацията и повишаването на ефективността на процесите са част от стратегията на компанията за лидерство в Европа

Награждават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас
10 Май 2023 myPR

15-тата церемония по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината” за 2022 година ще се проведе на 17 май 2023 г. от 19.00 часа в столичния хотел “Маринела”