Kaufland представя собствена линия дрехи за бременни
7 Март 2019 AMI Communications

Продуктите са част от Oyanda, собствената текстилна марка на търговската верига, изработени са от сертифициран био памук и с отговорност към природата

Над 100 представители на бизнеса във Варна се включиха в информационния форум Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)
6 Март 2019 V+O Communication

Над 100 представители на бизнеса във Варна се включиха в информационния форум "Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау", организиран от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), в партньорство с Министерството на икономиката и Община Варна.

България, Македония, Италия и Турция със златни статуетки от Балканските Бизнес Оскари
6 Март 2019 myPR

21 златни статуетки бяха връчени по време на петата церемония за престижните награди Balkan Business Awards 2019 снощи в балната зала на хотел Маринела.

Kaufland и Pampers обединяват усилия в подкрепа на недоносените деца
6 Март 2019 AMI Communications

За всеки закупен пакет Pampers Premium Care през март ще бъде направено дарение от 1 лев на фондация „Нашите недоносени деца“

26-ТА МЕЖДУНАРОДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА SECURITY EXPO

На 6-ти март /сряда/ от 14:30ч в Интер Експо Център ще се проведе откриването на единственото изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO. Сред официалните гости ще бъде и заместник-министърът на вътрешните работите Милко Бернер.

411 Маркетинг участва в подготовката на студенти на ИУ - Варна
5 Март 2019 411 Marketing

Компанията се стреми към дългосрочно партньорство с УИ - Варна в областта на образованието и подготовката на студенти

Пет неща, които правят интелигентните лидери различни
5 Март 2019 FIPRA

Дигитализацията изисква радикално преосмисляне на бизнеса и преди всичко, нов вид лидерство. Хелга Патарт-Дрекслер, ръководител Екзекютив образование в WU Executive Academy, говори за новото поколение интелигентни лидери и какво ги отличава от мениджърите.