FilmBox ще представи своя нов глобален канал на Webit

Хайми Бехар – Главният маркетинг директор на компанията, ще бъде сред говорителите на събитието

Пощенска банка е най-активна в търговското финансиране в България за 2018 г.
13 Май 2019 Proximity Sofia

Пощенска банка получи за пети път високо отличие от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) – наградата за „Най-активна банка в България в търговското финансиране за 2018 г.” (Most Active Issuing Bank in Trade Finance for 2018). Призът беше връчен на официална церемония, която се проведе в Сараево, Босна и Херцеговина.

Данните за бизнеса - говорят експертите на Datamorphosis ‘19
13 Май 2019 myPR

Събитието DataMorphosis е част от технологичната конференция SQL Server 2019 Discovery Day, традиционна за Data Platform и по-специално, за SQL Server общността в България.

Съветът по иновации при БТПП ще награди победителите от два конкурса - за най-успешна иновативна фирма и за най-добър иновативен проект

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема: „Предизвикателства пред държавната администрация за развитието на иновациите и технологиите у нас при програмирането на Програмен период на ЕС 2021-2028 г.“.

Изявление на Френско-българската търговска и индустриална камара по повод процедурата за отдаване на концесия на летище София
13 Май 2019 Havas PR

Френско-българската търговска и индустриална камара, чрез своя председател г-н Стефан Делайе, държи да направи изявление по повод на появила се в различни медии погрешна информация във връзка с процедурата по отдаване на концесия на летище София.

Обществените и товарните превози в България „позеленяват“
13 Май 2019 myPR

Транспортът създава 23% от емисиите на парникови газове в света, причинени от изгарянето на изкопаеми горива. От общите емисии на парникови газове делът му е още по-голям – 75 на сто.

HONOR ще представи своята нова серия премиум смартфони HONOR 20 в Лондон на 21 май

Брандът ще изненада с първия в света динамичен холографски дизайн