ПЪРВИЯТ ДЕН НА ТЪРГОВЦИТЕ В еMAG В БЪЛГАРИЯ: ПРЕВРЪЩАМЕ ТРУДНОСТИТЕ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИ
20 Юли 2020 myPR

Специалното събитие на онлайн ритейлъра се организира в помощ на компаниите, желаещи за се присъедият и да правят успешен бизнес на пазара на електронна търговия

„Росатом“ ще доставя литиево-йонни акумулатори на „Балканкар Рекорд“

Компанията за системи за съхранение на енергия „Катодни материали“, част от горивното подразделение ТВЕЛ на руската корпорация „Росатом“, постави началото на сътрудничество с „Техноимпорт” ООД, част от групата „Балканкар Рекорд” – основен европейски производител на специализирани и електрически превозни средства, със седалище в България.

При инцидент местим пострадалия само в два конкретни случая
17 Юли 2020 3CON

Указване на първа долекарска помощ е необходима при безсъзнание или силна кръвозагуба, стана ясно от четвъртото издание на видеорубриката „Здраве и безопасност при работа – експертите отговарят“

PROCTER & GAMBLE ЦЕЛЯТ ДА НАПРАВЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО СИ ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛНО ЧРЕЗ ЕСТЕСТВЕНИ КЛИМАТИЧНИ РЕШЕНИЯ
17 Юли 2020 United Partners

Procter & Gamble обявиха ангажимента си в световен мащаб да станат въглеродно неутрални до края на десетилетието.

SHELL БЪЛГАРИЯ С ДВАМА НОВИ ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОРИ

Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори в Shell България.

TOMMY HILFIGER СЕ АНГАЖИРА ДА ПОВИШАВА ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТТА НА МАЛЦИНСТВАТА ЧРЕЗ МОДНАТА И ТВОРЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ
17 Юли 2020 United Partners

На 31.май.2020, американският дизайнер Томи Хилфигър призова за смели промени в подкрепа на движението Black Lives Matter, като заяви: „Това, което се случва, не е правилно. Нуждаем се от действия. "

След като отдели време за изслушване, размисъл и обсъждане, следващата стъпка на марката TOMMY HILFIGER е да дари 5 милиона долара годишно финансиране за 3-стълбова платформа с мисията да подобри представеността на малцинствата в модата и отвъд.

Благотворителен куиз, който сплотява екипа по време на пандемия

В условията на пандемия и работа от вкъщи става все по-трудно да задържим офисното настроение и да сплотим екипа си. А компаниите, които се грижат за служителите си, все по-често търсят нови възможности, с които да поддържат мотивацията и екипния им дух.