Kaufland България подкрепя участниците в HR: Rush for Practice
24 Ноември 2023 Proximity Sofia

Kaufland България е част от инициативата HR: Rush for Practice за втори пореден път. Водещата компания дава възможност на бъдещите професионалисти в сферата на човешките ресурси да работят в реална среда и да се докоснат до динамичния свят на ритейл сектора.

Анализът "Декарбонизация на българската електроенергетика" е Проект на годината на Американска търговска камара в България
23 Ноември 2023 myPR

Анализът „Декарбонизация на българската електроенергетика“ е Проект на годината за 2022 г. на Американска търговска камара в България (АТК).

Есенният панаир на Бизнес лейди клуб Пловдив създава нови бизнес възможности
23 Ноември 2023 myPR

Вдъхновяващи бизнес дами, собственици на бизнес и предприемачи се събират на Есенен панаир, който ще се проведе на 28 ноември в хотел Санкт Петербург, Пловдив.

cargo-partner стартира специален морски сервиз за превоз на групажни пратки с клас на опасност

Международният логистичен доставчик cargo-partner разшири портфолиото си от решения за морски групажни пратки с нова собствена конзола за стоки с клас на опасност от Китай до Европа.

Григор Димитров е посланик на новия бранд на Пощенска банка – „ПБ Лични финанси“
23 Ноември 2023 Proximity Sofia

Григор Димитров е посланик на новия бранд „ПБ Лични финанси“ на Пощенска банка (PB Personal finance by Postbank), който от месец юни официално е част от водещата банкова институция. Световноизвестният тенисист е звездата в първата комуникационна кампания на бранда, която носи силното послание „Финанси за шампиони“. Това партньорство е логичен ход, защото мисията на Пощенска банка е да бъде иновативна банка за динамичните хора, които търсят модерни концепции, дигитални и финансови продукти, като им предоставя отлично клиентско изживяване. Клиентите разполагат с лесен достъп до персонализирани банкови решения с висока добавена стойност, а най-новата иновативна концепция „One Stop Shop for your Beyond Banking ideas“ предоставя на потребителите финансиране на следващо ниво.

Обмяна на валута за екзотични дестинации – 5 неща за които да внимаваме!
23 Ноември 2023 3CON

Когато планирате пътуване в чужбина, обмяната на валута е важна задача, която изисква внимателно обмисляне. Процесът на обмяна на валута има много фактори, които трябва да се вземат предвид, като обменни курсове, такси, както и самата валута.

eMAG Black Friday (Crazy season) уикенд 2023*: Поръчки за над 60 милиона лева и над 3 милиона посещения на платформата
21 Ноември 2023 myPR

С високата си разпознаваемост и популярност Black Friday традиционно откроява водещите тенденции за развитието на електронната търговия в България, като тази година 75,3% от българите, живеещи в градски райони, на възраст между 18 и 55 г. споделиха намерение да закупят поне един продукт по време на Black Friday, което е стабилна възходяща тенденция в сравнение със 72,7% през 2022 г.**

Careershow