Лили Тончева ще е главен изпълнителен директор за 1 месец на Adecco България
3 Юли 2019 V+O Communication

23-годишната Лили Точева бе избрана за „CEO for One Month“ на Adecco България в тазгодишното издание на едноименна инициатива на компанията.
Програмата дава шанс на бъдещи лидери да се запознаят с настоящите бизнес лидери от 47 държави в глобалната мрежа на Adecco и да влязат в ролята на главен изпълнителен директор, който в рамките на месец работи реално с истинските изпълнителни директори на компанията. Програмата се провежда за седма поредна година.

Wizz Air въвежда нови такси за своята aкадемия за пилоти

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и един от най-бързо развиващите се превозвачи в Европа, въвежда нова, по-изгодна схема за плащане на обучението в своята академия Wizz Air Pilot Academy.

Събитие, което не може да опише с думи – може само да се преживее
2 Юли 2019 3CON

Първата по рода си мастърмайнд конференция САМОДИВА привлече хора от 18 до 50 г., които искат да станат по-добра версия на самите себе си.

Лятото принадлежи на сбъднатите мечти!
2 Юли 2019 Event NewLive Agency

Ние от Event NewLive Agency вярваме, че лятото принадлежи на сбъднатите мечти, на смелите желания и готините спомени, които създаваме всеки ден! Като най-модерната и търсена агенция за организиране на събития имаме една щура идея за теб, която ти предлагаме през целия юли тази година.

АПОЛОН-95 ЕООД организира втори информационен ден
2 Юли 2019 Аполон-95 ЕООД

АПОЛОН-95 ЕООД организира втори информационен ден за представяне на постигнатите резултати по проект „Повишаване на енергийната ефективност в „АПОЛОН – 95“ ЕООД за постигане на устойчив растеж“ BG16RFOP002-3.002-0123-C01

Телерик Академия е в нова самостоятелна сграда в Campus X
1 Юли 2019 myPR

Новото по-голямо пространство ще поеме разрастващите се образователни
програми и екип на Академията

МУЛТИВАК България Продакшън бе домакин на посещение на високо равнище

Божурище, България, 28 юни 2019 г. – МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД посрещна за втори път господин Бойко Борисов, премиер на Република България. Посещението бе част от обиколката на министър – председателя и част от кабинета му в Икономическа зона – Божурище.