Отворено писмо: Нужно е безпрецедентно сътрудничество, за да се подготвим за новата нормалност на работното място след COVID-19.
7 Май 2020 ARUNA PR Advisory

От позицията на главни изпълнителни директори на три от водещите компании за HR услуги обединяваме сили, за да помогнем на компаниите и служителите да се върнат безопасно на работа, когато дойде подходящият момент.

На площадката на Първи енергоблок на Беларуската АЕЦ доставиха ядрено гориво за първоначално зареждане в реактора

На площадката на изграждащия се Първи енергоблок на Беларуската АЕЦ с реактор ВВЕР-1200 бе доставена първата партида руско ядрено гориво – топлоотделящи сборки с нискообогатен уран.

Fitch Ratings потвърди рейтинга на Алианц Банк „BBB+“със стабилна перспектива

Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг (Long Term Issuer Default Ratings – IDRs) на Алианц Банк България „BBB+“ със стабилна перспектива.

BILLA стартира кампания в подкрепа на българските производители

Инициативата цели да постави още по-силен фокус върху родните продукти и да стимулира потребителите да изберат българското

Добър адвокат по недвижими имоти - как да го открием
7 Май 2020 PromoPointbg.com

Дори и да не предполагате, то в някакъв момент от живота ви е твърде вероятно да попаднете в ситуация, в която да се наложи да продадете имот или да закупите такъв.

На площадката на Първи енергоблок на Беларуската АЕЦ доставиха ядрено гориво за първоначално зареждане в реактора

На площадката на изграждащия се Първи енергоблок на Беларуската АЕЦ с реактор ВВЕР-1200 бе доставена първата партида руско ядрено гориво – топлоотделящи сборки с нискообогатен уран. Генерален проектант и изпълнител на проекта е инженерното подразделение на държавната корпорация „Росатом“ – АСЕ. Беларуската АЕЦ, с два реактора ВВЕР-1200 с обща мощност от 2400 мегавата, се изгражда в град Островец. За първата АЕЦ в Беларус е избран руският проект от поколение „три плюс“, който напълно отговаря на всички норми и препоръки за безопасност на Международната агенция за атомна енергия.

Huawei предлага 14 нови работни позиции в България

Компанията кани мотивирани и компетентни кандидати да станат част от бъдещето на Huawei