Становище на БТПП за болничните

Българска търговско-промишлена палата (БТПП), счита че част от предложенията по последните промени в държавния бюджет следва да бъдат подкрепени безусловно, каквото е предложението за изграждане допълнителни детски градини.

Как ИТ работата се превръща в успешна кариера? Безплатен семинар ще даде практически съвети
15 Ноември 2019 Havas PR

Събитието е част от кампания в подкрепа на професионалното развитие на жените в ИТ сектора

Кампанията #MoveBetter, организирана от HONOR, за първи път в България
15 Ноември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Глобална кампания #MoveBetter стартира в България. Инициативата цели да повиши физическата активност и обществената информираност относно сериозен глобален проблем като затлъстяването.

Кока-Кола ХБК България получи награда за устойчиво развитие, инвестиции и работни места от конкурса „Мистър и Мисис Икономика“
14 Ноември 2019 myPR

Кока-Кола ХБК България получи специално отличие от престижния конкурс „Мистър и Мисис Икономика“, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България“ (КРИБ) и сп. Икономика.

ФИНАНСИ НА ПРАКТИКА в работилниците на ЕXPO MoitePari 2019 този уикенд
14 Ноември 2019 3CON

Остават броени дни до провеждането на финансовия форум  EXPO MoitePari на 16 и 17 ноември в Новотел София. Последни дни и до затварянето на регистрацията и възможността да запазите своето място на участник в най-голямото събитие за лични финанси тази година.

Главният изпълнителен директор на VIVACOM Атанас Добрев е отличен за „Мистър Икономика“
13 Ноември 2019 myPR

Престижният конкурс се провежда съвместно от сп. Икономика и КРИБ

Инженер на хартия или инженер по призвание?
13 Ноември 2019 3CON

Машиностроителният факултет в София и лидерът в сферата на здраве и безопасност „Респонса Превент“ в подготовка на общ проект - да създават инженери по призвание