МАКРОИКОНОМИКА, ИМОТИ, КРЕДИТИ – НАКЪДЕ СЛЕД COVID 19? СЪСТОЯНИЕ, ЕФЕКТИ, ТЕНДЕНЦИИ И ОЧАКВАНИЯ 21 май 2020 г., 15-17 ч.
15 Май 2020 myPR

Как се отрази извънредното положение върху макроикономическата обстановка в страната?
Какво ще се случи на пазара на недвижими имоти?
Ще паднат ли цените? Кога, с колко и защо?

L’Oreal ще предостави 150 млн. евро в подкрепа на уязвими жени и за околната среда

Инвестицията е част от новата програма на компанията „L’Oreal за бъдещето“

Хенкел с цялостна програма за борба с COVID-19 и подкрепа на местните общности
14 Май 2020 Proximity Sofia

Дарение в размер на 2 милиона евро и над 5 милиона продукти. Производство на дезинфектанти и гъвкави мерки за плащания от фризьори са част от инициативите в програмата.

Kaufland България си партнира с български производители и доставчици от 26 региона на страната

Всеки регионален продукт в асортимента на веригата е обозначен с кафяво сърце върху ценовия етикет за по-лесна ориентация на потребителя

Kaufland България си партнира с български производители и доставчици от 26 региона на страната. Това означава, че търговската верига предлага местна продукция на родни ферми и мандри от почти всеки регион у нас. С най-голям брой производители компанията работи в регионите на Пловдив, София, Хасково, Велико Търново, Пазарджик, Ловеч и Сливен.

Американската търговска камара в България проведе уебинар с Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията
11 Май 2020 myPR

Членовете на Американската търговска камара в България проведоха днес проведе уебинар с Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Трима от лидерите в HR индустрията обявиха безпрецедентно сътрудничество, за да подготвят новата нормалност на работното място след COVID-19
8 Май 2020 V+O Communication

Изпълнителните директори на три от най-големите в световен мащаб компании за HR услуги изпратиха отворено писмо, с което обявяват обединяване на сили, за да помогнат на компаниите и служителите да се върнат безопасно на работа, когато дойде подходящият момент след пандемията от COVID-19. Писмото е подписано от Ален Дехейз, изпълнителен директор на The Adecco Group, Джонас Прайсинг, председател и изпълнителен директор на Manpower Group и Жан ван ден Брук, изпълнителен директор на Randstad NV.

Подобрете продуктивността си вкъщи с професионално оборудване

Наскоро мнозина от нас бяха принудени да възприемат радикално нов начин на работа, и трябваше да го направят независимо дали им харесва или не.