Тази седмица немското кино превзема FilmBox
17 Септември 2019 M3 Communications Group, Inc.

През септември зрителите могат да се насладят на популярния филм „Всичко за Цукер“ и ТВ сериала „Айнщайн“

Графикът със страхотни оферти за пътувания на Wizz Air за лято 2020 вече е достъпен
17 Септември 2019 M3 Communications Group, Inc.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ВАКАНЦИЯТА НА МЕЧТИТЕ СИ ДНЕС НА WIZZAIR.COM НА ЦЕНИ, ЗАПОЧВАЩИ САМО ОТ 19.99* ЛВ

Духът на японската кукла Бунраку се пренася в Пловдив и София
17 Септември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Куклено-театралният проект е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019

Бизнесът в Девин обучава следващо поколение техници по автоматизация
17 Септември 2019 myPR

Нова, специализирана паралелка стартира тази есен в Професионалната гимназия по електротехника „А.С.Попов“ в град Девин. От тази година учебното заведение обособява клас в специалност „Автоматизация на непрекъснати производства“ за получаването на средно образование с трета степен на професионална квалификация.

Кока-Кола ХБК отново e най-устойчивата компания за напитки в Европа
17 Септември 2019 myPR

Индексът за устойчивост на Дау Джоунс за 2019 г. – водещ световен показател за устойчивостта в бизнеса, оцени Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани като най-устойчивата компания за напитки в Европа. Това е шестият път за 7 години, в който компанията е обявявана за номер 1 по индекса, и девети пореден път, в който тя попада в топ три на световните и европейските компании за напитки.

Бизнесът в Девин обучава следващо поколение техници по автоматизация
17 Септември 2019 Девин ЕАД

Нова, специализирана паралелка стартира тази есен в Професионалната гимназия по електротехника „А.С.Попов“ в град Девин. От тази година учебното заведение обособява клас в специалност „Автоматизация на непрекъснати производства“ за получаването на средно образование с трета степен на професионална квалификация. Сред учебните предмети в програмата на специалността има часове по цифрова схемотехника, технически средства за автоматизация, теория на автоматичното регулиране, електрически машини и апарати и други.
Образователната възможност се осъществява с подкрепата на трите най-големи производствени компании, регистрирани на територията на община Девин – лидерът на пазара на бутилирана вода у нас Девин ЕАД, фабриката за бутилиране на минерална вода ТПК Михалково и Механичен завод.

Кирил Комаров, „Росатом“: Енергийният сектор трябва да е гъвкав и адаптивен към нуждите на потребителя

Държавната корпорация „Росатом“ участва в 24-ия Световен енергиен конгрес, който се проведе от 9 до 12 септември в Абу Даби, Обединени арабски емирства. Основната тема на Конгреса тази година, който се проведе за първи път в Близкия изток, бе „Енергия за просперитет“. На срещата лидерите на енергийния пазар обсъдиха съвместна стратегия за устойчиво и иновативно енергийно бъдеще, която ще осигури социален и икономически просперитет на страните в света.