Индустрията на изнесените услуги е сред най-добрите работодатели в България
8 Юли 2019 V+O Communication

Аутсорсинг секторът у нас формира 2.4% от работния пазар в България. В него са заети повече от 67 300 души, като към 2021 г. броят им се очаква да превиши 79 хил. души. Това показват данните от последния годишен доклад за развитието на индустрията на Българската аутсорсинг асоциация.
Едновременно с това секторът на изнесените услуги генерира 7.9% от всички разходи за заплати в икономиката ни, което показва, че заплащането в сектора е в пъти по-голямо от средното за страната.

GEFCO отпразнува 30 години опит в амбалажите за многократна употреба за устойчивите вериги за доставки

GEFCO отбелязва своя 30-годишен юбилей в осигуряването на решения за амбалаж за многократна употреба, предназначени за транспортирането и доставянето на части за големи автомобилни и авиационни производители. Ежедневно Групата обработва около 130 000 контейнера в своите 26 центъра за амбалаж за многократно употреба в цяла Европа за зелена екосистема от около 2000 потребители.

55% от хората без собствено жилище планират покупка на дом
5 Юли 2019 Proximity Sofia

55% от хората, които не живеят в собствено жилище, възнамеряват да закупят такова, като близо половината от тях посочват жилищния кредит като основно средство за финансирането му. Данните са от национално представително онлайн проучване у нас, направено от Gemius България по поръчка на Пощенска банка.

BILLA откри 52-рия си магазин в София

Новият обект се намира в центъра на столицата

Детски онлайн магазин
4 Юли 2019 X

Беборани - онлайн магазин за детски стоки и играчки

Позиция на АОБР относно цената на електроенергията

Писмо от АОБР до министъра на енергетиката Теменужка Петкова относно цената на електроенергията, договорена за ден на доставка 3 юли 2019 г.

Раздават изравнителните сметки за парно в София до 5 юли

Изравнителните сметки на столичните абонати на Нелбо ЕАД ще бъдат раздадени до 5 юли на упълномощените лица на сградите в София.