LAVAZZA и Триенале ди Милано стават партньори в името на човека и природата
8 Март 2019 Chapter 4

Престижният институт за международна съвременна култура и Lavazza поставят началото на своето ново партньорство и представят изложбата за изкуство и наука „Нацията на растенията”, която разкрива „дифузния” интелект на растителния свят и всичко, което човек може да научи от растенията.

Кока-Кола България с нов изпълнителен директор
8 Март 2019 Chapter 4

От 2008 г. насам Евелин Де Лирснайдер е била част от техническото, маркетинг, търговското и бизнес управление на Компанията Кока-Кола в Европа, а сега поема ръководството й у нас

ЕБВР и Министерство на икономиката организират голям бизнес форум в Бургас
7 Март 2019 V+O Communication

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), в партньорство с Министерството на икономиката и Община Бургас, организира информационен форум на тема „Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау“. Той се провежда днес в зала „Петя Дубарова“ на КЦ „Морско казино“.

ИНЖ. ВАНЯ ТУЧЕВА: ЗА ПРАЗНИКЪТ 8 МАРТ, МЪЖЕТЕ, РАБОТАТА, СЕМЕЙСТВОТО И СКАНДАЛИТЕ!

Г-жа Тучева не дава често интервюта и прецизно избира медиите, пред които да говори.
Тя реши единствената медия, пред която да говори за 8 март- Международният ден на жената, да бъде точно it-farmer.bg.

Кофас: политическата несигурност в Италия влияе върху нивото на риска
7 Март 2019 Paragraph 42

Кофас наблюдава повишение на рисковете в Италия, въпреки че нивата им остават на сравнително разумни нива – А4 по скалата на компанията. Това е в унисон и с оценката на ЕК, която преразгледа сериозно прогнозите си за икономиче

Български и английски учени представиха иновативни изследвания за изкуствения интелект на специална работна дискусия
7 Март 2019 myPR

Събитието се проведе в рамките на проект “Science2“ и е част от паневропейската
кампания на ERC = Science2 на Европейския изследователски съвет (ERC)

Цялостни решения за нарязване и опаковане на месо и колбаси

Волфертшвенден, Германия, 5 март 2019 г. – На изложението IFFA 2019 г. MULTIVAC ще демонстрира своя опит и експертиза в цялос- тните линии и автоматизацията в преработването на месни изде- лия. Воден от мотото “The DNA of Better Packaging and Processing”, производителят на опаковъчни решения ще представи в зала 11.1 няколко напълно автоматични линии за нарязване, порциониране и опаковане на различни видове месо и колбаси. В допълнение към в специално изградена MULTIVAC шатра ще протичат демонстрации на живо със слайсери MULTIVAC и порциониращи машини TVI пред зала 11.