Мартин Гергов: DSK Wizz Air беше главния виновник, който ни изпрати на почивка в Абу Даби
21 Септември 2022 Mr. 3Hours

DSK Wizz Air Master Card на банка ДСК е кредитна карта, която грабна вниманието ми още първите месеци след като беше пусната от ДСК Банк.

Кофас: Бизнесът в Германия се подготвя за нова криза
21 Септември 2022 Paragraph 42

Шестото годишно проучване на Кофас за корпоративните плащания в Германия посочва, че дори и в условия на влошена икономическа обстановка, дълговете на немските компании остават умерени.

Започва деветото издание на Лидерска академия „Успяваме в България“

Кандидатури за една от най-успешните програми на Съвета на жените в бизнеса в България се приемат до 10 октомври 2022 г.

Key Experts Group се присъединява към комуникационната група Interpartners

Key Experts Group, творческа PR агенция с 16-годишен опит и портфолио от успешни проекти във всички сфери на публичните комуникации, се присъединява към голямото семейство на Interpartners Group, една от водещите български групи за 360 комуникация с 30-годишна традиция.

Hypoport Sofia продължава развитието си в България с присъединяването на още две компании от групата на Hypoport, търсещи местни таланти
20 Септември 2022 Acta Verba

Компанията планира постигане на стабилен ръст на екипа си до 100 човека до края на 2024 година.

Kaufland България с формула за корпоративно щастие
20 Септември 2022 Proximity Sofia

Споделени ценности, прозрачна комуникация и възможности за развитие - това са задължителните компоненти на корпоративното щастие. Така формулираха работодателския стил в една от най-големите компании у нас, Kaufland България, Мила Вълковa - старши ръководител „Подбор, работодателска марка, мотивиране и задържане“ и Цветелина Георгиева - старши мениджър „Обучение и развитие“ в Kaufland България, в рамките на общото им участие в кариерния форум „Тук-Там Кошер“ 2022.

Wizz Air придобива 75 чисто нови самолета Airbus A321neo
20 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

ДО 2030 Г. КОМПАНИЯТА ЩЕ РАЗПОЛАГА С 500 САМОЛЕТА И ЩЕ НАМАЛИ ЕМИСИИТЕ СИ НА CO2 С ОЩЕ 25%