„Росатом“ подаде ключова документация за АЕЦ „Ханхикиви-1“ във Финландия

Основният доставчик за АЕЦ „Ханхикиви-1“ във Финландия - RAOS Project Oy, която е част от „Росатом“, подаде ключова проектна документация на собственика – компанията Fennovoima. Пакетът документи включва описание на ключови етапи от подготовката като концептуалния и функционалния проект на АЕЦ, 3D модел, проектите на системите и сградата на атомната електроцентрала.

ЕКО България получи сертификат COVID SHIELD на TÜV AUSTRIA за своите офиси
21 Декември 2020 myPR

Международният сертификат, връчен от TÜV AUSTRIA Hellas, е с най-високо ниво „Отлично" и удостоверява качеството на стандартите за хигиена и сигурност, прилагани от компанията.

Иновативно решение за рециклиране на Brother намалява употребата на нова пластмаса в Европа
18 Декември 2020 Well Done Marketing /PR Advertising

Водещият производител на принтери Brother прави нововъведения в събирането и преработката на използвани тонер касети от 2004 г. Първоначално Brother Group започна възстановяването и повторната употреба на издръжливи части, които се използват в тонер касетите.

Хотелиери от Велинград щурмуват Балканските Туристически Оскари 2020
18 Декември 2020 myPR

4-звездният хотел Здравец и неговият мениджър Салих Кунгьов са финалисти в конкурса

На кой бизнес са му нужни счетоводни услуги за София?
18 Декември 2020 PromoPointbg.com

Занимавате ли се с търговия, производство или предложение на услуга? Искате ли да разраснете вашият бизнес и наближавате 50,000 лв. в приходи?

Кое е важно да знаем за евтиния дом - мнения на знаещите
17 Декември 2020 PromoPointbg.com

Все повече и повече нови неща навлизат в България през последните години, което донякъде може и да ни плаши. Няма начин да се избегне процесът на модернизация, обаче – нещата са такива и трябва да се свикне с тях.

Dare to Scale е отличена за най-добрата акселераторска програма в наградите CESA
17 Декември 2020 Proximity Sofia

За втора поредна година Dare to Scale беше отличена в категорията „Най-добра акселераторска програма“ на Централноевропейските стартъп награди CESA за България. Програмата за растеж на Ендевър, реализирана с подкрепата на Пощенска банка, Софтуер Груп и ИАНСМП, е насочена към предприемачи и бизнеси, които вече са преминали ранната фаза на своето развитие и са в началото на разрастване на дейността си.