Turkish Airlines започва преместването си на новото летище

Заради преместването на Turkish Airlines в новия дом на авиокомпанията, изпълнението на всички редовни полети от Летище Ататюрк ще бъде прекратено на 6 април 2019 г. в 02:00 часа (LMT).

Първият Airbus A321neo се присъедини към флотилията на Wizz Air

ТОВА Е ПЪРВИЯТ ОТ ОБЩО 256 НОВИ САМОЛЕТА, С КОИТО АВИОКОМПАНИЯТА ЦЕЛИ ДА НАМАЛИ ЕКОЛОГИЧНИЯ СИ ОТПЕЧАТЪК

Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България и Гърция, беше избрана за Жена на десетилетието

Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България, мениджър Комуникации за ЦИЕ и изпълнителен директор на Shell Гърция, беше отличена с приза за Жена на десетилетието в категория „Бизнес и общество“.

Дентален юнит с горно и долно окачване
10 Март 2019 dentexpert.info

Едно от основните предимства на китайските стоматологични юнити е, че повечето от тях са унифицирани и с взаимно заменяеми компоненти. В тази галерия може да проследите няколко стъпки при извършената от мен подготовката на стол за клиент, пожелал на по-късен етап промяна в разположението на инструментите от горно (континентално) в долно (традиционно) окачване.

Дама застава начело на Volvo Trucks в Европа
9 Март 2019 myPR

Хелене Мелквист поема позицията Президент на Volvo Trucks за Европа от 1 април 2019 година. Тя ще замени на поста Рогер Алм, който в началото на годината застана начело на шведския производител на камиони.

Увеличаване на двустранната търговия с Швеция

В БТПП се проведе презентация на тема „Възможности и предизвикателства пред бизнеса в България". Събитието е посветено на проучване сред шведските компании инвеститори в България, извършено от Business Sweden в сътрудничество с посолството на Швеция.

Visa обявява началото на първото в света състезание, посветено на жените предприемачи
8 Март 2019 AMI Communications

Програмата Visa Everywhere Initiative: Women’s Global Edition се фокусира върху предоставянето на платформа за жените предприемачи, където те да покажат своите новаторски решения