Климатичните политики са възможност за инвестиции в подобрена градска среда и развитие на местните общности

Конференцията „Кметовете говорят“ показа решения за местни инвестиции в устойчива енергия, но и постави редица въпроси към новия ИНПЕК

Gen Z революция в бизнеса: Дискусия и нетуъркинг за бъдещето на работната среда
5 Юли 2024 3CON

На 20 юни от 18:30 часа в Barter Community Hub се проведе дискусия-коктейл „Gen Z революция в бизнеса“, организирана от Leader Academy. Събитието събра представители на бизнеса и млади професионалисти, за да обсъдят значимите промени, които поколение Z внася в работната среда.

Икономическото въздействие на Системата на Кока-Кола в България за 2023 г. се изразява в добавена стойност от близо един милиард лева
5 Юли 2024 myPR

На специално събитие, пред представители на бизнеса, неправителствения сектор и медиите, Системата на Кока-Кола в България представи социо-икономическото си въздействие за последната година.

Milestone Systems и Arcules се обединяват
5 Юли 2024 Acta Verba

Сливането комбинира силните страни на двете компании в софтуера за видео мениджмънт, аналитиката и облачните решения.

Отворено писмо до политическия елит в България
5 Юли 2024 myPR

Отворено писмо от страна на седем от двустранните търговски камари в България по отношение на нуждата от отговорно държавническо поведение от страна на политическия елит в страната.

БАКБ вече използва 100% зелена електроенергия за централите си в София
4 Юли 2024 Милива

Банката намалява преките си въглеродни емисии със 113,35 тона годишно

Какво да направите ако не минете годишен технически преглед

Новите правила за годишен технически преглед влязоха в сила през 2024 година и става все по-трудно за старите автомобили за останат на пътя. Ние предлагаме най-доброто решение за покупка на коли за бракуване.

Careershow