HELL ENERGY планира увеличение на производствения капацитет с близо 50% през 2019 г.
16 Януари 2019 Level One

През 2011 г. производството на компанията е 300 милиона кена, а през 2018 г. достигна 1.5 милиарда

Престижно глобално отличие за водещ партньор на Siemens България

• Българската компания „ОСКАР-ЕЛ“ ЕООД спечели първо място в категория „Растеж“ на световната партньорска конференция, посветена на Drives&Motion в Германия
• Наградата беше извоювана в конкуренция с близо 280 компании от цял свят
• Отличието е признание за успеха на партньорската ни програма, заяви инж. Теодор Маринов

Пощенска банка: Все повече потребители предпочитат дигитални финансови услуги
15 Януари 2019 Proximity Sofia

Ръстът при използването на дигитални банкови услуги е устойчива тенденция за Пощенска банка, сочат годишните ѝ резултати за 2018 г. Трансакциите в мобилното банкиране (m-Postbank) бележат ръст от 103% на годишна база, а увеличението на новорегистрираните клиенти за онлайн банкирането (e-Postbank) е над 60%. 80% е ръстът при свалянето на мобилното приложение (m-Postbank), а със 113% нарастват трансакциите в мобилното банкиране като сума. Статистиката на банката сочи също, че двата дигитални канала се ползват най-активно от клиенти с висше образование на възраст между 31 и 45 години.

Градус АД с награда от БФБ за най-голям принос за развитието на капиталовия пазар
15 Януари 2019 Paragraph 42

София, 15 януари 2019 г. След успешното първично публично предлагане на акции през изминалата година, Градус АД беше отличена за „Емитент с най-голям принос за развитието на капиталовия пазар за 2018“. Наградата беше връчена тази сутрин от Българската фондова борса на специална церемония, която се провежда за 18-ти път.

Среща с делегация от китайската провинция Шаанси

Делегация от провинция Шаанси, Китай, посети БТПП и проведе среща с председателя Цветан Симеонов. Вразговора с китайската делегация взеха участие и търговският съветник към Посолството на Китай в София Яо Чаоин, екип от Министерството на външните работи, начело с Маргарита Ганева, директор на дирекция „Външноикономически отношения", и експерти, занимаващи се със сътрудничеството по Инициативата16+1.

Kaufland България предлага над 3700 български продукта в постоянния си асортимент
15 Януари 2019 AMI Communications

Компанията е дългогодишен и устойчив партньор за развитието на българските производители, качеството на продукцията им и тяхната реализация на пазара.

Нова стажантска програма през 2019 подготвя 411 Маркетинг
15 Януари 2019 411 Marketing

Стажантските програми и последващия старт на кариерата се провеждат със съдействието на проект на МОН „Студентски практики”, като продължителността им е 240 часа.