В БТПП уебинар за правене на бизнес в България по инициатива на Световен търговски център Леуварден-Нидерландия

Българската търговско-промишлена палата, като Световен търговски център София /асоцииран/ организира заедно с партньора си Световен търговски център Леуварден, Нидерландия уебинар за представяне на България като добра дестинация за правене на бизнес.

Пощенска банка с нова безконтактна функционалност на банкомати и устройства за самообслужване в дигиталните зони за експресно банкиране
14 Януари 2021 Proximity Sofia

Над 120 банкомата и устройства за самообслужване в дигиталните зони за експресно банкиране на Пощенска банка в цялата страна предоставят нова безконтактна функционалност, която позволява извършването на платежни и неплатежни операции с доближаване на картата до безконтактния четец на съответното устройство. С въвеждането на услугата от ново поколение финансовата институция допълнително улеснява своите клиенти с безконтактни карти бързо и удобно да извършват банкови трансакции, без да посещават банков клон.

COVID-19: ЗАВРЪЩАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО
14 Януари 2021 3CON

Адаптиране на работните места и защита на работещите. Вследствие на пандемията от новия коронавирус 2019 (COVID-2019) повечето държави — членки на Европейския съюз (ЕС), въведоха редица мерки, включително мерки, които засягат работните места, за да се преборят с разпространението на болестта.

BILLA България подкрепи 135 незрящи хора в страната
13 Януари 2021 Paragraph 42

През февруари 2020 г., търговската верига дари 13 251 лв., с които бяха закупени помощни технически средства

Предстоящ аукцион за 3-стаен апартамент с обща площ 99 кв.м.
13 Януари 2021 Vendofin

в апарт-комплекс от затворен тип в гр. Балчик, Двореца

Какво ще донесе 2021 година за българите, работили в чужбина
12 Януари 2021 RT TAX

Новата година се очаква с особено нетърпение от всички. Възлагаме ѝ надежди за здраве, повече работа и възстановяване на финансовата ни стабилност.

Пощенска банка с две международни награди за дигитално банкиране
12 Януари 2021 Proximity Sofia

В навечерието на своята 30-а годишнина Пощенска банка бе удостоена с две международни награди от престижния конкурс World Finance Digital Banking Awards 2020 на авторитетното издание World Finance Magazine. Отличията са в категориите „Най-добра дигитална банка“ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „Най-добро приложение за мобилно банкиране“ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria) за потребителите в България. Зимното издание на конкурса отличава най-добрите банки в предоставянето на дигитални услуги на потребителите и въвеждането на иновативни модели за управление.