96 MWp повече зелена енергия в мрежата: два нови соларни парка на MET Group стартираха работа в Унгария
30 Януари 2023 Paragraph 42

Строежът на MET Gerjen Solar Park и MET Söjtör Solar Park бе завършен и слънчевите електроцентрали вече са в търговска експлоатация. Инвестициите обхващат площ от 170 хектара в двете унгарски общини, където са инсталирани почти 180 000 слънчеви панела. Завършването на проектите беше отбелязано с тържествена церемония по откриване на обекта.

8 български фирми ще участват в търговска мисия по проекта CLOTH в Милано
27 Януари 2023 ФАШЪН.БГ ООД

Търговска мисия по проекта CLOTH и програмата ClusterXchange, организирана по време на панаира MILANO UNICA от Българска модна асоциация с Председател Силвия Кабаиванова, ще се проведе в Милано, 01-03 февруари 2023 г. 15 организации, сред които МСП и организации за подкрепа на бизнеса от България, Дания, Испания и Франция ще вземат участие в това краткосрочно пътуване за обмен на опит в подкрепения от ЕС проект CLOTH. Осем са българските компании, членове на БМА, които ще получат финансиране по проекта за възстановяване на разходите си на стойност 450 евро - Миноар, Пирос, Буламмас, Интера, Брутале, ДИР Стайлс, NaChe Academy, Brands Fashion Lab.

Инвестиционно злато или депозит? Финансови решения по време на инфлация
27 Януари 2023 3CON

В средата на зимния сезон и разгара на инфлацията сме изправени пред предизвикателството как да не обезценим спестяванията си

WIZZ AIR ОБЯВЯВА НОВ МАРШРУТ ОТ СОФИЯ ДО ЕРЕВАН
27 Януари 2023 M3 Communications Group, Inc.

Полетите до новата дестинация ще се изпълняват целогодишно, а билетите са вече в продажба на wizzair.com или в мобилното приложение на WIZZ

DISCORDIA ще инвестира 5 млн. евро в дигитална трансформация
26 Януари 2023 M3 Communications Group, Inc.

Компанията планира да се утвърди като технологичен лидер в транспортно-логистичния сектор

Manpower Унгария – Новият член на Manpower SEE
26 Януари 2023 myPR

На 15-ти декември 2022 г. Manpower Унгария официално стана част от клъстера Manpower SEE, добавяйки още 55 опитни HR експерта и пазар с огромен потенциал към портфолиото на компанията.

Стартира кандидатстването за третото издание на платената стажантска програма на Schneider Electric – Be smart. Start!

В самото начало на календарната година Schneider Electric™, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обявява старт на третото издание на платената си стажантска програма Be smart. Start!

Careershow