Turkish Airlines стартира полети до китайския град Сиан
11 Ноември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Turkish Airlines започва да оперира полети до Китай през 1999 г., като първата дестинация на превозвача там е Пекин.

Двойна кино вечер по каналите на FilmBox тази сряда
11 Ноември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Гледайте разтърсващия екшън „10.5 по Рихтер: Апокалипсис“ – част 1 и 2 (10.5 Аpocalypse) по FilmBox

КОНФЕРЕНЦИЯТА „ПОЩЕНСКА БАНКА СРЕЩА БИЗНЕСА“ СЪБРА НАД 300 ПРЕДПРИЕМАЧИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БИЗНЕСА У НАС
8 Ноември 2019 Proximity Sofia

Повече от 300 предприемачи и представители на малки и средни предприятия се включиха в традиционната вече конференция „Пощенска банка среща бизнеса“, която се проведе в Гранд Хотел София. Димитър Шумаров, изпълнителен и главен финансов директор на Пощенска банка, и Румяна Иванова, началник управление „Банкиране малък бизнес“ представиха участието на банката в национални и европейски програми за стимулиране на малкия бизнес, а така също и продуктите и услугите, които Пощенска банка предлага в подкрепа на бизнеса, като акцентираха върху данните на банката за сектора и решенията за неговото финансиране.

Храни на колела – тайната на чистите, икономични, тихи и бързи доставки
7 Ноември 2019 myPR

Храните и хранителните продукти винаги са пътували. Понякога на няколко километра от фермата до ресторанта или магазина, понякога - далеч от мястото, където са произведени. Ограниченията, породени от транспорта, съхранението или консервирането все повече са част от миналото на търговията с храни. Днес мислим за това как най-бързо, ефективно, чисто и икономично да доставим храната от производителя до трапезата на потребителите.

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри „ТексТейлър експо 2019“
7 Ноември 2019 myPR

„ТексТейлър експо“ е значимо събитие, защото показва технологични иновации, постиженията на български фирми за готово облекло, а също - на ученици и студенти, които са бъдещите дизайнери. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която откри второто издание на изложението за текстил и мода. То продължава от 7 до 9 ноември 2019 г. в Международен панаир Пловдив с участието на 75 фирми, организации, средни и висши училища от осем държави. Специален гост е дизайнерът Иван Донев, който вече има световно признание.

Благотворителният базар на Международен женски клуб – София празнува своя 25-и юбилей
7 Ноември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Международен женски клуб – София подкрепи 30 социално значими каузи по повод своята 30-а годишнина

Банка ДСК защити два световни стандарта за сигурност на картовите разплащания
7 Ноември 2019 MSL

Банка ДСК успешно защити два световни стандарта за сигурност и безопасност на картовите трансакции и разплащания в интернет – PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) и PCI 3DS (Payment Card Industry 3-D Secure).