В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

За първи път в София ще се проведе практически семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса”

09 Май 2017г.

  • Pin It

На 13 май 2017 г. (събота) в град София, бул. „Александър Стамболийски” 55, ще се проведе първото издание на практическия семинар за начинаещи предприемачи „Първи стъпки в бизнеса”, организиран от JCI Sofia - локалната секция на международната неправителствена организация Junior Chamber International (JCI).
„Първи стъпки в бизнеса” е еднодневен практически семинар по предприемачество, ориентиран към младите хора, които планират да развиват собствен бизнес или наскоро са стартирали такъв. След шест успешни издания, реализирани в Пловдив, за първи път през 2017 г. „Първи стъпки в бизнеса” се реализира в София, както и в още пет града в цяла България (Пловдив, Варна, Бургас, Свищов и Плевен).
Липсата на системно образование или достъпни цялостни обучения по предприемачество е една от основните пречки за много млади хора да развият своите идеи в работещи бизнес начинания. Затова семинарът цели да срещне младите хора с успели професионалисти, които по достъпен и разбираем начин да споделят практически съвети и личен опит.
Най-важните стъпки при стартирането на бизнес са обособени в няколко модула: Идеята, Счетоводство и финанси, Екип, Онлайн присъствие и идентичност, Маркетинг и Продажби, като за всеки модул е поканен професионалист в съответната област, който ще сподели практически съвети и личен опит с участниците. Сред лекторите са добре познати имена като Георги Държанлиев – един от съоснователите на pravatami.bg и Сандра Алексиева - създател на един от първите и най-популярни кулинарни сайтове в България „1001 Рецепти” .
В допълнение всеки от присъстващите ще получи материали с правни съвети за начинаещи предприемачи и възможност да се срещне с хора със сходни интереси и да изгради ценни познанства и партньорства.
Основната цел на семинара е всеки участник да си тръгне с практически знания, които да му позволят да предприеме конкретни действия по осъществяването на собствения си бизнес проект.
На 13 май събития от формата „Първи стъпки в бизнеса” ще се проведат и в Пловдив, и във Варна.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини