В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

За първи път в София ще се проведе практически семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса”

09 Май 2017г.

  • Pin It

На 13 май 2017 г. (събота) в град София, бул. „Александър Стамболийски” 55, ще се проведе първото издание на практическия семинар за начинаещи предприемачи „Първи стъпки в бизнеса”, организиран от JCI Sofia - локалната секция на международната неправителствена организация Junior Chamber International (JCI).
„Първи стъпки в бизнеса” е еднодневен практически семинар по предприемачество, ориентиран към младите хора, които планират да развиват собствен бизнес или наскоро са стартирали такъв. След шест успешни издания, реализирани в Пловдив, за първи път през 2017 г. „Първи стъпки в бизнеса” се реализира в София, както и в още пет града в цяла България (Пловдив, Варна, Бургас, Свищов и Плевен).
Липсата на системно образование или достъпни цялостни обучения по предприемачество е една от основните пречки за много млади хора да развият своите идеи в работещи бизнес начинания. Затова семинарът цели да срещне младите хора с успели професионалисти, които по достъпен и разбираем начин да споделят практически съвети и личен опит.
Най-важните стъпки при стартирането на бизнес са обособени в няколко модула: Идеята, Счетоводство и финанси, Екип, Онлайн присъствие и идентичност, Маркетинг и Продажби, като за всеки модул е поканен професионалист в съответната област, който ще сподели практически съвети и личен опит с участниците. Сред лекторите са добре познати имена като Георги Държанлиев – един от съоснователите на pravatami.bg и Сандра Алексиева - създател на един от първите и най-популярни кулинарни сайтове в България „1001 Рецепти” .
В допълнение всеки от присъстващите ще получи материали с правни съвети за начинаещи предприемачи и възможност да се срещне с хора със сходни интереси и да изгради ценни познанства и партньорства.
Основната цел на семинара е всеки участник да си тръгне с практически знания, които да му позволят да предприеме конкретни действия по осъществяването на собствения си бизнес проект.
На 13 май събития от формата „Първи стъпки в бизнеса” ще се проведат и в Пловдив, и във Варна.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини