В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Wizz Air стартира най-големия си оперативен скок

13 Март 2018г.

  • Pin It

13 март 2018 г., София – Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, днес дава началото на най-големия оперативен скок в историята на авиокомпанията. През следващите 17 седмици общо 21 самолета ще бъдат разпределени по европейските бази на компанията, за да подпомогнат стартирането на 700 допълнителни седмични полета и 70 нови маршрута. До средата на юли ще бъдат пуснати и четири нови дестинации – Атина, Талин, Харков и Виена, като в австрийската столица ще бъде открита нова западноевропейска база. Разширяването на мрежата на WIZZ през 2018 г. представлява инвестиция от над 2 милиарда щатски долара* в 11 бази в Обединеното кралство, Австрия, Полша, Украйна, Унгария, Румъния и Грузия.

Днес WIZZ ще отпразнува старта на голямата експанзия заедно със своите пътници, предоставяйки 20%** намаление на всички полети до 31 май, резервирани днес (13 март) до полунощ. Всички пътници, нетърпеливи да изследват красивите кътчета на Европа и извън нея, сега могат да се възползват от най-ниските цени на wizzair.com.

Освен това клиентите на Wizz Air са канени да отпразнуват тази впечатляваща експазия авиокомпанията на борда заедно с ентусиазирания екип на WIZZ, както и в социалните канали, като следват хаштага #WIZZaroundEUROPE. Пътниците на борда на първите полети на новоразпределените 21 самолети ще имат шанса да спечелят WIZZ ваучери на стойност 1000 евро. А нетърпеливите да отпразнуват тези големи събития и да научат всичко за възхода на WIZZ в Европа, ще открият много забавни изненади на Facebook страницата на авиокомпанията.

Wizz Air започва своята експанзия за 2018 г. тази седмица в Будапеща с пристигането на допълнителен Airbus A320, който ще бъде 11-ият самолет, базиран в унгарската столица. Това ще съвпадне и със старта на нов вълнуващ маршрут до гр. Ставангер в Норвегия.

WIZZ продължава своя ръст в цяла Европа, като стимулира пътуванията чрез ниски тарифи и отлично обслужване. Така авиокомпанията печели доверието и лоялността на своите клиенти, които се радват на прекрасни условия за пътуване и фантастично обслужване на борда на една от най-младите флоти в Европа. Wizz Air значително допринася за ръста на местната икономика в държавите, в които оперира, като не само осигурява директна заетост в своите бази, но и стимулира пазара на труда в секторите на авиационните услуги, местния туризъм и хотелиерството. Между март и юли 2018 г. 700 авиационни специалисти от над 15 националности ще се присъединят към екипа на WIZZ, за да допринесат за нарастващия успех на компанията.

Оуен Джонс, главен корпоративен директор на Wizz Air, заяви: „Днес стартираме най-мащабното разширяване на мрежата в историята на WIZZ. Wizz Air остава ангажирана с мисията да прави пътуването със самолет по-достъпно от всякога за повече хора, като предлага най-ниските цени, постигнати благодарение на бизнес модела ULCC (ultra-low cost carrier). Все повече клиенти избират да пътуват с Wizz Air всяка година, възползвайки се от обширната маршрутна мрежа на Wizz Air от над 600 маршрута до 145 дестинации в 44 страни. 70-те нови маршрута, които ще пуснем през следващите 17 седмици, ще увеличат възможностите за пътуване за нашите клиенти, което от своя страна ще стимулира бизнес развитието и икономиката в държавите, в които оперираме. Нашият ентусиазиран екип очаква с нетърпение да приветства всички клиенти на WIZZ, за да се насладят на прекрасно обслужване на борда на една от най-младите флоти в Европа.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди Компанията бе отличена в категория „Социална отговорност и опазване на околната среда“

България пада с две места в класацията за дигитализация на бизнеса на Euler Hermes

България пада с две места в класацията за дигитализация на бизнеса на Euler Hermes

България е класирана на 58 място от 115 държави в годишната класация за дигитализация на бизнеса на световният лидер в застраховането на търговски кредити - Euler Hermеs.

Блокчейн компанията Jarvis Edge прави универсална платформа за търговия с финансови инструменти

Jarvis Edge, бързо развиваща се блокчейн компания, изгражда платформа, в която потребителите могат да търгуват от един акаунт с всички познати финансови инструменти, включително и крипто валуги.

Риск конференцията на Кофас е посветена на дигитализацията на процесите и изкуствения интелект

Риск конференцията на Кофас е посветена на дигитализацията на процесите и изкуствения интелект

Шестата ежегодна конференция на Кофас ще се проведе на 12 април в София Тех Парк с тема „Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме управлението“.

Dynamo Software придоби Q-Biz Solutions

След сделката с гиганта Francisco Partners и назначаването на Ханк Боунър като CEO, Dynamo Software разширяват портфолиото си с Q-Biz Solutions, водещ доставчик на софтуер и услуги за алтернативни инвестиции

Абонамент за RSS новини