В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Visa e сред основателите на Stockholm FintechHub

30 Май 2017г.

  • Pin It

Visa Inc. е един от основателите на Stockholm FintechHub, който се откри този месец в шведската столица.Заедно с останалите организации, обединени в проекта, Visa ще подкрепи и стимулира иновациите заедно със стартъп и fintechкомпании от Скандинавския регион.
„Иновациите са в основата на всичко, което правим във Visa, затова партньорството ни със Stockholm Fintech център напълно съответства на приоритетите на нашиябизнес. Очакваме с нетърпение да имаме основен принос в подкрепата на иновациите в Скандинавските страни и да работим с партньорите за развитие на бъдещето на търговията,” каза Хенинг Холтан, регионален управляващ директор във Visa.
Stockholm Fintech център е пространство, предназначено за комуникация, сътрудничество и колаборация, приспособено към специфичните нужди на fintech обществото. Центърът се намира в сърцето на Стокхолм.
„Идеята за визията на центъра е да създаде място за срещи на цялата финансова екосистема, където утвърдени играчи могат да се срещат с нови такива и да се създаде плодородна почва за нови идеи. Всички ние сме развълнувани, че Visa се присъединява към нашата общност и сме впечатлени от отдадеността им към иновациите“, каза Матю Аржо, главен изпълнителен директор наStockholm FintechHub
„Във Visa вярваме в сътрудничеството с клиенти и партньори за намирането надигитални решения зареални проблеми на бизнеса и потребителите. Партньорството ни с FinTechHub в Стокхолм ни помага да разширим дейността си отвъд иновационния ни център в Лондон към Скандинавския регион, като прави този регионален център част от по–голяма глобална мрежа“. каза Бил Гажда, старши вицепрезидент „Иновации и стратегически партньорства" във Visa.
За да научите повече за Stockholm Fintechцентър, посетете http://stockholmfin.tech/
За да научите повече за иновационните центрове на Visa, посететеhttps://usa.visa.com/visa-everywhere/innovation-centers/san-francisco/interactive-globe.html
За Visa Inc.
VisaInc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететенашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на VisaVision (vision.visaeurope.com)и @VisaInEurope.
Контакти:
Драгомир Гюров
AMI CommunicationsforVisaBulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France. Авиокомпанията е проектирана да отговори на очакванията на новото поколение пътници и предлага гъвквост и индивидуалност. Joon е за всеки, който търси ново пътуване, ново изживяване.

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“ в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“  в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“. Операциите по прокарването на втория дълбоководен сондаж в Блок „1-21 Хан Аспарух” стартират днес.

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

В едно много сложно време, в което се говори повече за война и военна техника, ние акцентираме върху ръста на икономиката и индустриалното сътрудничество – това заяви министър-председателят Бойко Борисов, преди да открие 73-тия Международен технически панаир в Пловдив.

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на събитието, на което членове от BNI ще споделят как са се справили с предизвикателствата при създаването на своя бизнес.

Абонамент за RSS новини