В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Visa e сред основателите на Stockholm FintechHub

30 Май 2017г.

  • Pin It

Visa Inc. е един от основателите на Stockholm FintechHub, който се откри този месец в шведската столица.Заедно с останалите организации, обединени в проекта, Visa ще подкрепи и стимулира иновациите заедно със стартъп и fintechкомпании от Скандинавския регион.
„Иновациите са в основата на всичко, което правим във Visa, затова партньорството ни със Stockholm Fintech център напълно съответства на приоритетите на нашиябизнес. Очакваме с нетърпение да имаме основен принос в подкрепата на иновациите в Скандинавските страни и да работим с партньорите за развитие на бъдещето на търговията,” каза Хенинг Холтан, регионален управляващ директор във Visa.
Stockholm Fintech център е пространство, предназначено за комуникация, сътрудничество и колаборация, приспособено към специфичните нужди на fintech обществото. Центърът се намира в сърцето на Стокхолм.
„Идеята за визията на центъра е да създаде място за срещи на цялата финансова екосистема, където утвърдени играчи могат да се срещат с нови такива и да се създаде плодородна почва за нови идеи. Всички ние сме развълнувани, че Visa се присъединява към нашата общност и сме впечатлени от отдадеността им към иновациите“, каза Матю Аржо, главен изпълнителен директор наStockholm FintechHub
„Във Visa вярваме в сътрудничеството с клиенти и партньори за намирането надигитални решения зареални проблеми на бизнеса и потребителите. Партньорството ни с FinTechHub в Стокхолм ни помага да разширим дейността си отвъд иновационния ни център в Лондон към Скандинавския регион, като прави този регионален център част от по–голяма глобална мрежа“. каза Бил Гажда, старши вицепрезидент „Иновации и стратегически партньорства" във Visa.
За да научите повече за Stockholm Fintechцентър, посетете http://stockholmfin.tech/
За да научите повече за иновационните центрове на Visa, посететеhttps://usa.visa.com/visa-everywhere/innovation-centers/san-francisco/interactive-globe.html
За Visa Inc.
VisaInc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететенашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на VisaVision (vision.visaeurope.com)и @VisaInEurope.
Контакти:
Драгомир Гюров
AMI CommunicationsforVisaBulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини