В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Visa e партньор на TEDxSofia

02 Юни 2017г.

  • Pin It

Visa в Българиявярва, чеосновниятдвигателнаиновациите и успешниябизнессавдъхновението и смелитеидеи. Компанията е гордспонсорнаследващото събитие от поредицата TED–TEDxSofia, коетоще сепроведе утре в Домът на киното, задасподели с българитеидеи, коитопроменятсвета. Това е второтосъбитиена TED в Българияза последниямесец, официалноподкрепяноотглобалнатаплатежнакомпания.
TED е ежегодно събитие, което обединява водещите световни умове, за да сподели идеи със значение в различни дисциплини– технологии, забавления, дизайн, наука, хуманитарни науки, бизнес, развитие. В духа на "идеите, които си струват да се разпространяват", TEDxSofia е местно, самоорганизирано събитие, което събира хората в еднодневно TED преживяване.
„Светлитеидеи, коитопредизвикватдебати, трябвадабъдатнасърчавани и подкрепяни.Ние силно вярваме, че иновациите, ориентирани към хората сега, ще означават бъдещ успех за Visa и обществото като цяло. Това е причината да сесъсредоточим върху насърчаването на смелите идеи и новите гледни точки“, казваКрасимираРайчева, мениджърна Visa заБългария
Visa работи неуморно, за да подобри потребителското преживяване за клиентите си, като използва новите технологии, за да позволи на банките клиенти на компанията да предоставят възможно най-добрите продукти за своите клиенти. Това е част от визията на компанията, в която потребителите не трябва да се замислят за времето, мястото, канала или устройството – всичко трябва да е еднакво лесно и сигурно.
За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететенашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com)и @VisaInEurope.
Контакти:
Драгомир Гюров
AMI Communicationsfor Visa Bulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com


 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини