В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

В средата на юни ще се проведе Експо “МОИТЕ ПАРИ” - Всичко за личните финанси

19 Май 2017г.

  • Pin It

Част от експото ще бъде 3-дневен семинар „Овладей финансите“ с безплатни образователни лекции и презентации по важни теми за личните финанси

На 16, 17 и 18 юни, от 10:00 ч. до 19:00 ч. в Sofia Ring Mall, финансовият портал MoitePari.bg организира първото по рода си в България изложение с участие на водещи финансови институции, полезна информация и съвети за личното финансово планиране. Програмата на събитието включва серия от лекции и образователни презентации oт реномирани експерти в открита сцена в търговския център.

В рамките на трите дни посетителите на Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще имат възможност да получат ценна информация относно най-важните и популярни финансови продукти на българския пазар. Участниците и лекторите в изложението ще представят тенденциите в управлението на личните финанси, спестяването, инвестирането, кредитирането. Ще бъдат представени последните тенденции в жилищното и потребителско кредитиране, банкирането за физически лица, както и различните възможности за спестяване при по-висока доходност посредством участие в капиталовите пазари, чрез пенсионни фондове, инвестиционни застраховки и взаимни фондове.

Специален партньор на Експо “МОИТЕ ПАРИ” е Централен депозитар с кампанията “Дни на боновете от масовата приватизация”. През трите дни на събитието всеки посетител ще може да получи БЕЗПЛАТНА справка за партидите с акции придобити с бонове от масовата приватизация от 1997 г. Над 2.5 млн. души получиха безплатно бонове от масовата приватизация и текущата стойност на активите придобити с тези бонове се оценява на около 2 млрд. лв. Десетки хиляди хора не знаят реално на каква стойност са в момента притежаваните от тях бонове и една от целите на предстоящото събитие е да се събуди интереса на хората да следят по-активно финансовите си портфейли.

Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще даде отговори на въпроси като:

„Колко да спестявам за да мога да разчитам на достатъчен доход при пенсиониране?”

„При ниските лихви по депозитите, къде мога да инвестирам, за да получавам по-добра доходност?”

„Осигурил ли съм финансова сигурност и защита на своите близки от непредвидени обстоятелства?“

„Избрах ли най-добрите условия за финансиране на моето жилище?“

„Инвестирам ли заделените средства при най-изгодни и сигурни условия?“

„Кои са моите и наследени акции в предприятия от масовата приватизация и каква е стойността им към момента?“

Очаква се изложението да бъде посетено от минимум 2 000 души от всякакви възрасти със завършено средно и по-високо образование.

Семинарната програма на Експо “МОИТЕ ПАРИ” ще събере доказани експерти във всички области на финансовите услуги, които ще покажат правилните практики за това как да бъдем ФИНАСОВО УСПЕЛИ личности и как да взимаме най-добрите решения и да избираме най-подходящите финансови продукти.

Превенция за добро финансово здраве – участието в семинара ще ни позволи да се подготвим добре и да разберем в кои области имаме нужда от допълнителна подготовка и информация, за да постигнем целите си лесно и бързо.

Организатор е финансовия портал MoitePari.bg. Очаквайте допълнителна информация за партньорите, изложителите и лекторите на Експото в края на месец май.

Повече информация за събитието може да следите на официалния сайт: еxpo.moitepari.bg
На сайта на събитието можете да направите и предварителна регистрация за участие в семинарната програма.

За допълнителна информация:
Надежда Ванева - моб. 0885 373914, nadia@3con.eu,
3CON Agency - ПР и комуникации на ЕКСПО "Моите пари"

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини