В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Unique Estates с четири награди от „100-те НАЙ“

30 Май 2017г.

  • Pin It

 

Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates получи четири престижни отличия на ежегодния конкурс „100-те НАЙ“. AG Capital, организатор на събитието, връчи наградите за 2016 г. на бляскава церемония във Военния клуб. За десета поредна година Холдингът с екип от над 1200 души събира своите 100 най-добри служители и отличава най-успешните компании, изпълнителни директори и членове на своята Група. Специален гост на церемонията беше алпинистът Боян Петров, покорил най-високите върхове в света, пример за силна воля и успех.

Unique Estates взе наградата в категория „Сделка на годината“ – Марина Людмилова, консултант в компанията, бе отличена за продажбата на модерна бизнес сграда в Бояна. Най-добрият служител на AG Capital за 2016 г. също е от Unique Estates – това е партньорът в компанията Теодора Биволарска. С този приз тя се присъедини към групата на най-успешните експерти в областта на недвижимите имоти в България.

В категория „Събитие на годината“ Unique Estates бе наградена за организацията на елегантния коктейл по случай десетгодишнината на компанията и специалния юбилеен брой на сп. Unique Estates Life.

Управляващият партньор на Unique Estates Весела Илиева получи и специалната награда на вечерта за цялостния си принос за успешното представяне на компанията, извеждайки я на челна позиция в бизнеса с луксозни имоти.

„Безкрайно благодарни сме за получените награди и признание и ще продължаваме да работим усилено, за да сме част от 100-те НАЙ. Както винаги, приоритет за нас е оценката на нашите клиенти, които доверяват избора на домовете си на нашата професионална консултация и експертна преценка“, сподели Весела Илиева.

„100-те НАЙ“ прави обобщение на най-важното от случилото се през изминалата година и задава посоката, в която ще се развива AG Capital. Специално внимание бе отделено и на партньори на Холдинга, без които успехът през годината би бил невъзможен. На тържествената церемония Групата приветства всички онези партньори от банки, юридически кантори, строителни фирми, общинска и държавна администрация, бизнес организации, с които си сътрудничи в работния процес.

За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio.
Повече за Unique Estates може да откриете на: http://www.ues.bg/

За „100-те НАЙ“:
Наградите „100-те НАЙ“ са ключово събитие за холдинга AG Capital. Това е церемония, която отчита резултатите на Групата за изминалата година и отличава най-успешните компании, изпълнителни директори и служители.
Повече за AG Capital може да откриете на: http://www.agcapital.bg/

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини