В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Unique Estates с четири награди от „100-те НАЙ“

30 Май 2017г.

  • Pin It

 

Консултантската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates получи четири престижни отличия на ежегодния конкурс „100-те НАЙ“. AG Capital, организатор на събитието, връчи наградите за 2016 г. на бляскава церемония във Военния клуб. За десета поредна година Холдингът с екип от над 1200 души събира своите 100 най-добри служители и отличава най-успешните компании, изпълнителни директори и членове на своята Група. Специален гост на церемонията беше алпинистът Боян Петров, покорил най-високите върхове в света, пример за силна воля и успех.

Unique Estates взе наградата в категория „Сделка на годината“ – Марина Людмилова, консултант в компанията, бе отличена за продажбата на модерна бизнес сграда в Бояна. Най-добрият служител на AG Capital за 2016 г. също е от Unique Estates – това е партньорът в компанията Теодора Биволарска. С този приз тя се присъедини към групата на най-успешните експерти в областта на недвижимите имоти в България.

В категория „Събитие на годината“ Unique Estates бе наградена за организацията на елегантния коктейл по случай десетгодишнината на компанията и специалния юбилеен брой на сп. Unique Estates Life.

Управляващият партньор на Unique Estates Весела Илиева получи и специалната награда на вечерта за цялостния си принос за успешното представяне на компанията, извеждайки я на челна позиция в бизнеса с луксозни имоти.

„Безкрайно благодарни сме за получените награди и признание и ще продължаваме да работим усилено, за да сме част от 100-те НАЙ. Както винаги, приоритет за нас е оценката на нашите клиенти, които доверяват избора на домовете си на нашата професионална консултация и експертна преценка“, сподели Весела Илиева.

„100-те НАЙ“ прави обобщение на най-важното от случилото се през изминалата година и задава посоката, в която ще се развива AG Capital. Специално внимание бе отделено и на партньори на Холдинга, без които успехът през годината би бил невъзможен. На тържествената церемония Групата приветства всички онези партньори от банки, юридически кантори, строителни фирми, общинска и държавна администрация, бизнес организации, с които си сътрудничи в работния процес.

За Unique Estates:
Unique Estates е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече 10 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти. Компанията е част от холдинга AG Capital, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти. През 2016 г. Unique Estates стана ексклузивен партньор за България на най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio.
Повече за Unique Estates може да откриете на: http://www.ues.bg/

За „100-те НАЙ“:
Наградите „100-те НАЙ“ са ключово събитие за холдинга AG Capital. Това е церемония, която отчита резултатите на Групата за изминалата година и отличава най-успешните компании, изпълнителни директори и служители.
Повече за AG Capital може да откриете на: http://www.agcapital.bg/

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини