В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Цветна теория- пътят към перфектния дизайн

11 Юли 2017г.

  • Pin It

 

 Избирането на цветна палитра за дизайн е един от най-затормозяващите неща; специалистите в бранша казват, че или имаш око за него, или не. И докато някои хора са природно надарени да подбират цветовете, така че да си подхождат, други могат да се научат ако следват няколко основни стъпки.

 
Независимо дали сте наясно или не, най-вероятно използвате цветната теория при вашите дизайни. Може би избирате оранжево и синьо, просто защото сте осъзнали, че те се съчетават добре. Необходими са обаче много повече знания и опит в тази сфера.
Независимо дали се възприемате като майстор в избора на подходящи цветове, или не, препоръчваме ви да използвате цветната теория, така че да направите следващия си дизайн на тениски най-добрият до сега.

 

Ако искате да научите повече за цветната теория,основните типове цветове и как да ги използвате - ПРОЧЕТЕ ТУК! 

 

 

 

 

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

Тенденцията при медицинските продукти към по-голяма индивидуализация и продуктово разнообразие се задълбочава.

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Това е още една важна стъпка в програмата на KLM Cityhopper за подновяване на флота. С тази нова машина, общият брой самолети Embraer на KLM стана четиридесет.

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

Стотици бизнес потребители от цялата страна се включиха в обученията по стратегически продажби и CRM в рамките на Лятната Salesforce CRM академия 2017, организирана от Некст Консулт през юли и август в пет български града.

„Герои в зелено“ на Пощенска банка участват в проект за облагородяване на град Самоков

През вчерашния ден екипът на Пощенска банка в Самоков подкрепи проект на Общината за облагородяване на зона за отдих в старата част на града. Доброволците активно се включиха в засаждането на млади дръвчета явор за празника на град Самоков.

DISCOVERY COMMUNICATIONS И TVR СКЛЮЧИХА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ

Като допълнителен стратегически ход в осигуряването на уникално отразяване на Олимпийските игри, Discovery Communications обяви дългосрочното си партньорство с TVR, обществената телевизия в Румъния.

Абонамент за RSS новини