В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung разширява портфолиото си от интелигентни електроуреди в България

06 Юли 2017г.

  • Pin It

6 юли 2017 г. – Samsung Electronics обяви, че разширява своето портфолио от интелигентни електроуреди в България с новите хладилници за вграждане (BRB260030WW) и сушилни (DV80M5010QW/LE) на компанията, които могат да бъдат намерени в търговските обекти на големите вериги за бяла и черна техника. В допълнение, потребителите, които закупят новите електроуреди на Samsung, както и хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 г., автоматично получават 5 години пълна гаранция за повече сигурност и надеждност.

"Samsung работи активно в разработването на интелигентни електроуреди, които не само подобряват живота на хората и им предлагат най-доброто качество, но са и създадени за дългогодишна употреба. Щастливи сме, че портфолиото ни в България се разширява, като освен новия функционален хладилник за вграждане, за първи път на българския пазар предлагаме и сушилня, осигурявайки повече удобство и комфорт на нашите потребители“, каза Елена Томова, мениджър продажби „Бяла техника“ в Samsung България.

Двата нови продукта на Samsung, вече налични на българския пазар, са част от интегрираните решения на компанията, които подобряват функционалността и управлението на дома.

Нови възможности за съхранение на храна
С вниманието, отделено на иновации и дизайн, хладилникът с фризер за вграждане Samsung BRB260030WW се присъединява към голямата група от иновативни хладилници на Samsung, които промениха начина на съхранение в кухнята. 260-литровият хладилник е проектиран с дизайн, който лесно пасва на стандартните кухненски шкафове, така че да предоставя по-хармоничен изглед и усещане за съвременна и модерна кухня.

Хладилникът с фризер се отличава още и с превъзходен дигитален инверторен компресор Samsung, който подобрява енергийната ефективност и охлаждането. За разлика от други модели, компресорът на Samsung работи гладко и тихо през нощта и идва с 10-годишна гаранция. В допълнение, функцията No Frost на Samsung гарантира равномерно охлаждане без скреж и наслагвания на лед, докато системата Multi-Airflow осигурява равномерно разпределение на въздуха за по-дълготрайна свежест на продуктите в хладилника.

Интелигентна сушилня, която трансформира дома
Samsung цели да предостави на потребителите повече гъвкавост и възможности за избор при извършването на ежедневните домакински дейности и затова за първи път в България предлага сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE. Благодарение на своя капацитет от 8 кг, невероятна мощност, 3 нива на сушене и функцията Quick Dry 35', сушилнята отговоря на нуждите на днешните семейства, чието ежедневие е натоварено с множество ангажименти.

В допълнение към електронното управление, сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE се отличава с автоматичната система за контрол на грешките Smart Check, която открива и диагностицира проблемите, като осигурява лесно изпълними решения за отстраняване на проблемите чрез приложения за смартфон.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини