В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung разширява портфолиото си от интелигентни електроуреди в България

06 Юли 2017г.

  • Pin It

6 юли 2017 г. – Samsung Electronics обяви, че разширява своето портфолио от интелигентни електроуреди в България с новите хладилници за вграждане (BRB260030WW) и сушилни (DV80M5010QW/LE) на компанията, които могат да бъдат намерени в търговските обекти на големите вериги за бяла и черна техника. В допълнение, потребителите, които закупят новите електроуреди на Samsung, както и хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 г., автоматично получават 5 години пълна гаранция за повече сигурност и надеждност.

"Samsung работи активно в разработването на интелигентни електроуреди, които не само подобряват живота на хората и им предлагат най-доброто качество, но са и създадени за дългогодишна употреба. Щастливи сме, че портфолиото ни в България се разширява, като освен новия функционален хладилник за вграждане, за първи път на българския пазар предлагаме и сушилня, осигурявайки повече удобство и комфорт на нашите потребители“, каза Елена Томова, мениджър продажби „Бяла техника“ в Samsung България.

Двата нови продукта на Samsung, вече налични на българския пазар, са част от интегрираните решения на компанията, които подобряват функционалността и управлението на дома.

Нови възможности за съхранение на храна
С вниманието, отделено на иновации и дизайн, хладилникът с фризер за вграждане Samsung BRB260030WW се присъединява към голямата група от иновативни хладилници на Samsung, които промениха начина на съхранение в кухнята. 260-литровият хладилник е проектиран с дизайн, който лесно пасва на стандартните кухненски шкафове, така че да предоставя по-хармоничен изглед и усещане за съвременна и модерна кухня.

Хладилникът с фризер се отличава още и с превъзходен дигитален инверторен компресор Samsung, който подобрява енергийната ефективност и охлаждането. За разлика от други модели, компресорът на Samsung работи гладко и тихо през нощта и идва с 10-годишна гаранция. В допълнение, функцията No Frost на Samsung гарантира равномерно охлаждане без скреж и наслагвания на лед, докато системата Multi-Airflow осигурява равномерно разпределение на въздуха за по-дълготрайна свежест на продуктите в хладилника.

Интелигентна сушилня, която трансформира дома
Samsung цели да предостави на потребителите повече гъвкавост и възможности за избор при извършването на ежедневните домакински дейности и затова за първи път в България предлага сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE. Благодарение на своя капацитет от 8 кг, невероятна мощност, 3 нива на сушене и функцията Quick Dry 35', сушилнята отговоря на нуждите на днешните семейства, чието ежедневие е натоварено с множество ангажименти.

В допълнение към електронното управление, сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE се отличава с автоматичната система за контрол на грешките Smart Check, която открива и диагностицира проблемите, като осигурява лесно изпълними решения за отстраняване на проблемите чрез приложения за смартфон.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини