В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung представи следващата иновация в телевизорите

28 Април 2017г.

  • Pin It

Samsung Electronics представи новата категория телевизори QLED - Q9, Q8, и Q7 - на стилно събитие в България. QLED телевизорите предлагат драстично подобрена производителност, с точно пресъздаване на цветното пространство DCI-P3 и възможност за възпроизвеждане на 100 процента от обема на цветовете. Всички модели от новата категория са вече налични в търговската мрежа в България в различни размери.

“Новата гама QLED телевизори предлага несравнимо визуално изживяване и забележителен дизайн и се фокусира изцяло върху потребителите. Благодарение на своите иновации при качеството на картината, новите модели поставят началото на нова ера в телевизията“, каза Димитър Вълев, Директор отдел „Аудио-видео продукти“ в Samsung България.

Новите QLED модели, включително Q9, Q8 и Q7, се отличават с подобрена ефективност на светлината и стабилността, както и с по-широк от всякога цветови спектър. Гамата QLED се характеризира и с дълбоки нива на черното и HDR оптимална яркост до 2000 нита, а панелът е с дизайн, който намалява отблясъците, така че потребителите да могат да виждат всеки отделен детайл с изключителен контраст. Телевизорите поддържат това ниво на представяне независимо къде е седнал зрителя – цветовете и картината запазват постоянно качество от всеки зрителен ъгъл.

Q Картина: Цветове, толкова реални, че можеш да ги вкусиш

Новата серия QLED телевизори се отличават с Quantum Dot технология от ново поколение, за да предоставят най-доброто съчетание между светлина и цвят, налично в дисплей технологиите в момента. Моделите адресират всички основни аспекти на качеството на картината, включително зрителния ъгъл, обема на цветовете, яркостта и подобрения контраст. QLED телевизорите са първите в индустрията, които могат да възпроизведат 100 процента от обема на цветовете, което е потвърдено от Verband Deutscher Elektrotechniker. В допълнение, гамата QLED за 2017 г. получи ULTRA HD PREMIUM сертификат от UHD Alliance (UHDA).

Q Стил: Пасва перфектно на всеки дом

Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED телевизори включват прозрачен кабел, чрез който всички периферни устройства могат да бъдат събрани и свързани с телевизора, както и стойка за стена, която елиминира разстоянието между стената и поставения телевизор. В допълнение, Samsung предлага и две нови елегантни стойки - Gravity и Studio, с които QLED телевизорът се превръща в красива част от интериора на дома.


Q Смарт: Всичко, което ти е необходимо

Smart Hub на Samsung предлага още по-интуитивно и комплексно изживяване, директно на QLED телевизора. В комбинация с най-новата версия на приложение Smart View, налично за Android и iOS, потребителите могат да се наслаждават на своя персонализирана версия на интерфейса. В допълнение, универсалното дистанционно на Samsung е подобрено, така че да поддържа още повече устройства и да предлага гласов контрол за повече ТВ функции.

За повече информация относно новата гама QLED и иновативната Quantum Dot технология, моля посетете http://www.samsung.com/bg/tvs/qled/overview/.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини