В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung е любима марка на българите

13 Юли 2017г.

  • Pin It

София – 13 юли 2017 г. – Samsung е любимата марка на българските потребители в категорията „Черна и бяла техника“ според резултатите на поредното издание на единствената потребителска класация у нас - „Любимите марки” 2017 г.

  
Конкурсът премина през три етапа на онлайн гласуване, като след всеки етап продължаваха марките с най-много събрани гласове. Със своя глас за любима марка гласуваха близо 30 хиляди души за около два месеца.

 
„Тази награда е изключително вдъхновяваща за нас, защото тя е оценката на нашите потребители – това е най-важната оценка. Благодарни сме за наградата и сме горди, че за поредна година печелим предпочитанията на българския потребител. В основата на нашите продукти стои именно грижата за клиента, за неговите потребности и нужди, на които ние се стремим да отговорим чрез нашите иновации, услуги и продукти“, заяви Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

 
Повече за класацията и резултатите от гласуването можете да намерите тук:
http://mylovemarks.eu/results.php.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини