В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ръководители на пет фондови борси взимат участие в „Шумът на парите“ 2017

01 Май 2017г.

  • Pin It

26 април 2017 г., гр. София – Лидери от пет държави ще обсъждат развитието на капиталовите пазари в региона и перспективите пред Българска фондова борса – София. Това ще се случи в първия ден на „Шумът на парите“ в панел „Капиталови пазари“. Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела и е безплатно за присъствие.

„Полагаме големи усилия да насърчим дискусията около капиталовите пазари и да повишим инвестиционната култура сред обществеността. За наистина продуктивна дискусия отново сме поканили топ експертите в областта“, сподели Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

Тази година за първи път участие във форума ще има Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса. Той ще се присъедини към Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, който от своя страна идва специално за „Шумът на парите“ за четвърта поредна година. В дискусията ще се включат и изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, Синиша Крнета и Иван Щериев, които ще вземат участие за втори път във форума.

Българската гледна точка по темата ще представят Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Петър Станчев, директор Връзки с инвеститорите и финансов мениджър на Алкомет АД. Модератор на дискусията и тази година ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор в Mane Capital.

Старт на богатата програма на форума през 2017 г. ще даде Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG и Американският университет в България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France. Авиокомпанията е проектирана да отговори на очакванията на новото поколение пътници и предлага гъвквост и индивидуалност. Joon е за всеки, който търси ново пътуване, ново изживяване.

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“ в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“  в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“. Операциите по прокарването на втория дълбоководен сондаж в Блок „1-21 Хан Аспарух” стартират днес.

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

В едно много сложно време, в което се говори повече за война и военна техника, ние акцентираме върху ръста на икономиката и индустриалното сътрудничество – това заяви министър-председателят Бойко Борисов, преди да открие 73-тия Международен технически панаир в Пловдив.

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на събитието, на което членове от BNI ще споделят как са се справили с предизвикателствата при създаването на своя бизнес.

Абонамент за RSS новини