В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Производството на компресори за хладилници на Samsung надхвърли 200 милиона

26 Май 2017г.

  • Pin It

Samsung Electronics е произвела повече от 200 милиона компресори за хладилници.

Компресорът е най-важният компонент на хладилника, който регулира компресиите и циркулацията на охладителното вещество, за да генерира студен въздух. Той комбинира различни съвременни технологии, включително мотор, компресия на охладителното вещество и супер прецизна обработка.

Samsung създава първия си компресор през 1976 година и минава границата от 200 милиона след едва 40 години производство. По този начин, компанията се отличава с най-високия производствен капацитет на световния пазар и ефективно произвежда един компресор на всеки три секунди.

С течение на годините, Samsung значително намалява размера на своите компресори, като същевременно запазва тяхната ефективност и надеждност. Подобна прогресия позволява на Samsung да развие технология "двоен компресор", благодарение на която става възможно поставянето на два компресора в един хладилник. Това на свой ред позволява на Samsung да създаде през 1995 година охладителна система, която охлажда хладилника и фризера отделно един от друг.

Samsung също притежава 52% от пазара на дигитални инверторни компресори, които са ключови компоненти в най-новите инверторни хладилници. По същество, половината от инверторните хладилници по света работят с компресорите на Samsung. Дигиталните инверторни компресори прецизно контролират количеството електроенергия, консумирана според честотата на използване на хладилника. По този начин, те могат да осигурят до 35% по-висока ефективност в сравнение с другите компресори.

В момента Samsung внедрява дигиталните инверторни компресори в цялата си гама от премиум хладилници, която включва Chef Collection и T9000. Изключителните функционалности на дигиталните инверторни компресори превръщат Samsung в най-големия производител на хладилници на някои от най-големите пазари по света.

"Компресорът работи 24 часа в денонощието и определя потреблението на електроенергия, шума и вибрациите на хладилника. Ето защо, той е основният елемент на хладилника, който трябва да разработваме внимателно", каза Сионгву Парк, ръководител на Compressor & Motor Quality Group на бизнеса към Digital Appliance Business, Samsung Electronics. "Ще продължим да полагаме максимални усилия, за да гарантираме развитието на компресорната технология и иновациите в хладилниците на Samsung. Това ще позволи на клиентите да се наслаждават на по-добър и смарт начин на живот".


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини