В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Производството на компресори за хладилници на Samsung надхвърли 200 милиона

26 Май 2017г.

  • Pin It

Samsung Electronics е произвела повече от 200 милиона компресори за хладилници.

Компресорът е най-важният компонент на хладилника, който регулира компресиите и циркулацията на охладителното вещество, за да генерира студен въздух. Той комбинира различни съвременни технологии, включително мотор, компресия на охладителното вещество и супер прецизна обработка.

Samsung създава първия си компресор през 1976 година и минава границата от 200 милиона след едва 40 години производство. По този начин, компанията се отличава с най-високия производствен капацитет на световния пазар и ефективно произвежда един компресор на всеки три секунди.

С течение на годините, Samsung значително намалява размера на своите компресори, като същевременно запазва тяхната ефективност и надеждност. Подобна прогресия позволява на Samsung да развие технология "двоен компресор", благодарение на която става възможно поставянето на два компресора в един хладилник. Това на свой ред позволява на Samsung да създаде през 1995 година охладителна система, която охлажда хладилника и фризера отделно един от друг.

Samsung също притежава 52% от пазара на дигитални инверторни компресори, които са ключови компоненти в най-новите инверторни хладилници. По същество, половината от инверторните хладилници по света работят с компресорите на Samsung. Дигиталните инверторни компресори прецизно контролират количеството електроенергия, консумирана според честотата на използване на хладилника. По този начин, те могат да осигурят до 35% по-висока ефективност в сравнение с другите компресори.

В момента Samsung внедрява дигиталните инверторни компресори в цялата си гама от премиум хладилници, която включва Chef Collection и T9000. Изключителните функционалности на дигиталните инверторни компресори превръщат Samsung в най-големия производител на хладилници на някои от най-големите пазари по света.

"Компресорът работи 24 часа в денонощието и определя потреблението на електроенергия, шума и вибрациите на хладилника. Ето защо, той е основният елемент на хладилника, който трябва да разработваме внимателно", каза Сионгву Парк, ръководител на Compressor & Motor Quality Group на бизнеса към Digital Appliance Business, Samsung Electronics. "Ще продължим да полагаме максимални усилия, за да гарантираме развитието на компресорната технология и иновациите в хладилниците на Samsung. Това ще позволи на клиентите да се наслаждават на по-добър и смарт начин на живот".


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France. Авиокомпанията е проектирана да отговори на очакванията на новото поколение пътници и предлага гъвквост и индивидуалност. Joon е за всеки, който търси ново пътуване, ново изживяване.

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“ в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“  в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“. Операциите по прокарването на втория дълбоководен сондаж в Блок „1-21 Хан Аспарух” стартират днес.

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

В едно много сложно време, в което се говори повече за война и военна техника, ние акцентираме върху ръста на икономиката и индустриалното сътрудничество – това заяви министър-председателят Бойко Борисов, преди да открие 73-тия Международен технически панаир в Пловдив.

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на събитието, на което членове от BNI ще споделят как са се справили с предизвикателствата при създаването на своя бизнес.

Абонамент за RSS новини