В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Преди 25 години е създаден единния авиационен пазар на ЕС

27 Юни 2017г.

  • Pin It

 През 2017 г., Европейската комисия празнува 25-ата годишнина от създаването на единен пазар за въздушен транспорт в Европа.
Като основен играч във въздушния транспорт и водещ въздушен превозвач на полети от Европа, групата Air France-KLM участва активно в тези юбилейни тържества. Създаването на единния пазар за въздушен транспорт проправи пътя за формирането на Air France-KLM - първата група за въздушен транспорт в Европа.
Този нов единен пазар даде възможност на групата да консолидира дейността си и да запази позицията си на световния пазар, в който участват и други европейски и американски групи. Още повече, че преди десет години Европейският съюз продължи споразумението си за въздушен транспорт със САЩ "отворено небе", което доведе до осъществяването на трансатлантическо съвместно предприятие между Air France-KLM и Delta, което в момента генерира оборот от над 10 милиарда долара.
Единният европейски пазар за въздушен транспорт позволи да се отвори пазарът и да се приемат общи правила, особено по отношение на конкуренцията. Целта е да се развие здравословна конкуренция с различните играчи, които спазват еднакви правила. Тези правила ще трябва да бъдат разширени и допълнени през следващите години (намалени инфраструктурни разходи, прилагане на европейското споразумение за единно небе и т.н.). Това е една от целите на групата Air France-KLM и нейните екипи, които работят за постигането на това с техните партньори на европейско ниво. По този начин през следващите 25 години да има видими промени, които да направят място за по-безопасен, по-надежден, ефикасен и справедлив сектор на въздушния транспорт.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини