В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Преди 25 години е създаден единния авиационен пазар на ЕС

27 Юни 2017г.

  • Pin It

 През 2017 г., Европейската комисия празнува 25-ата годишнина от създаването на единен пазар за въздушен транспорт в Европа.
Като основен играч във въздушния транспорт и водещ въздушен превозвач на полети от Европа, групата Air France-KLM участва активно в тези юбилейни тържества. Създаването на единния пазар за въздушен транспорт проправи пътя за формирането на Air France-KLM - първата група за въздушен транспорт в Европа.
Този нов единен пазар даде възможност на групата да консолидира дейността си и да запази позицията си на световния пазар, в който участват и други европейски и американски групи. Още повече, че преди десет години Европейският съюз продължи споразумението си за въздушен транспорт със САЩ "отворено небе", което доведе до осъществяването на трансатлантическо съвместно предприятие между Air France-KLM и Delta, което в момента генерира оборот от над 10 милиарда долара.
Единният европейски пазар за въздушен транспорт позволи да се отвори пазарът и да се приемат общи правила, особено по отношение на конкуренцията. Целта е да се развие здравословна конкуренция с различните играчи, които спазват еднакви правила. Тези правила ще трябва да бъдат разширени и допълнени през следващите години (намалени инфраструктурни разходи, прилагане на европейското споразумение за единно небе и т.н.). Това е една от целите на групата Air France-KLM и нейните екипи, които работят за постигането на това с техните партньори на европейско ниво. По този начин през следващите 25 години да има видими промени, които да направят място за по-безопасен, по-надежден, ефикасен и справедлив сектор на въздушния транспорт.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Пощенска банка е работодател на годината

Пощенска банка получи престижното отличие „Работодател на годината“ от първите годишни награди за Employer branding на b2b Media.

411 Маркетинг с нови инвестиции в IT сектора

SEO Академията на 411 Маркетинг стартира подготовка на 20 стажанти. Курсистите са студенти от Военно-морската академия, Технически университет, Икономически университет и Варненски свободен университет

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Абонамент за RSS новини