В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Позиция на Евромакс Сървисис за инцидента в Трън снощи

12 Юни 2017г.

  • Pin It

Накратко:
- „Евромакс Сървисиз" ЕООД изразява своето крайно възмущение от посегателството върху Информационния център на дружеството в гр. Трън.
- Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който компанията, БМГК и браншът сме свидетели и сме потърпевши.
- Компанията благодари на органите на реда за навременната реакция по случая, както и на загрижени местни хора, които са предложили съдействие за отстраняването на пораженията.
- „Евромакс Сървисис" ЕООД отново призовава всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации.

„Евромакс Сървисиз" ЕООД вече категорично заяви, че умишлено не се ангажира като страна в предстоящия референдум, за да не се нагнетява допълнително напрежение.

ДО
ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ТРЪН
И СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ


ПОЗИЦИЯ

„Евромакс Сървисиз“ ЕООД изразяваме крайното си възмущение от посегателството върху информационния център на дружеството в гр. Трън в навачерието на предизвикания местен референдум, насрочен за 11 юни т.г.
Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и от който сме потърпевши. Счупен е бил един от прозорците на центъра и е предизвикан пожар, който само благодарение на изключително бързата намеса на полицията и пожарната не е причинил по-значителни материални щети. Пристигналите на място представители на дружеството са оказали пълно съдействие на компетентните органи, каквото ще продължим да оказваме и в хода на досъдебното производство.
Благодарим на органите на реда за навременната реакция по случая. Благодарим и на загрижени местни хора, които вече ни предложиха съдействие за отстраняването на пораженията, с което ще се заемем незабавно.
Отново призоваваме всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации. Ние многократно алармирахме за ескалирането на напрежението в общината, което вече преминава всички граници на търпимост. През изминалите години се опитваме да водим експертен и позитивен диалог, но за съжаление се оказваме замесени в крайно обезпокоителна политическо-криминална ситуация. Имаме нулева толерантност към подобни престъпни и арогантни прояви и разчитаме да бъде приложена цялата сила и строгост на закона.
Припомняме по-рано разпространеното становище на „Евромакс Сървисиз“ ЕООД , че умишлено не сме се ангажирали като страна в предстоящия референдум с цел да не се нагнетява допълнително напрежение.

10.06.2017 г.

УПРАВИТЕЛ:
Ваня Денева

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Пощенска банка е работодател на годината

Пощенска банка получи престижното отличие „Работодател на годината“ от първите годишни награди за Employer branding на b2b Media.

411 Маркетинг с нови инвестиции в IT сектора

SEO Академията на 411 Маркетинг стартира подготовка на 20 стажанти. Курсистите са студенти от Военно-морската академия, Технически университет, Икономически университет и Варненски свободен университет

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Абонамент за RSS новини