В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Позиция на Евромакс Сървисис за инцидента в Трън снощи

12 Юни 2017г.

  • Pin It

Накратко:
- „Евромакс Сървисиз" ЕООД изразява своето крайно възмущение от посегателството върху Информационния център на дружеството в гр. Трън.
- Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който компанията, БМГК и браншът сме свидетели и сме потърпевши.
- Компанията благодари на органите на реда за навременната реакция по случая, както и на загрижени местни хора, които са предложили съдействие за отстраняването на пораженията.
- „Евромакс Сървисис" ЕООД отново призовава всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации.

„Евромакс Сървисиз" ЕООД вече категорично заяви, че умишлено не се ангажира като страна в предстоящия референдум, за да не се нагнетява допълнително напрежение.

ДО
ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ТРЪН
И СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ


ПОЗИЦИЯ

„Евромакс Сървисиз“ ЕООД изразяваме крайното си възмущение от посегателството върху информационния център на дружеството в гр. Трън в навачерието на предизвикания местен референдум, насрочен за 11 юни т.г.
Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и от който сме потърпевши. Счупен е бил един от прозорците на центъра и е предизвикан пожар, който само благодарение на изключително бързата намеса на полицията и пожарната не е причинил по-значителни материални щети. Пристигналите на място представители на дружеството са оказали пълно съдействие на компетентните органи, каквото ще продължим да оказваме и в хода на досъдебното производство.
Благодарим на органите на реда за навременната реакция по случая. Благодарим и на загрижени местни хора, които вече ни предложиха съдействие за отстраняването на пораженията, с което ще се заемем незабавно.
Отново призоваваме всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации. Ние многократно алармирахме за ескалирането на напрежението в общината, което вече преминава всички граници на търпимост. През изминалите години се опитваме да водим експертен и позитивен диалог, но за съжаление се оказваме замесени в крайно обезпокоителна политическо-криминална ситуация. Имаме нулева толерантност към подобни престъпни и арогантни прояви и разчитаме да бъде приложена цялата сила и строгост на закона.
Припомняме по-рано разпространеното становище на „Евромакс Сървисиз“ ЕООД , че умишлено не сме се ангажирали като страна в предстоящия референдум с цел да не се нагнетява допълнително напрежение.

10.06.2017 г.

УПРАВИТЕЛ:
Ваня Денева

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини