В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-бързият бар в света идва в България с подкрепата на Visa на фестивала A to JazZ

04 Юли 2017г.

  • Pin It

Visa, световната технологична компания за разплащания, обяви, че подкрепя реализирането на последната иновация на ePay.bg, която ще стане модел на разплащанията по време на събития и фестивали. С помощта на компанията за първи път на ежегодния фестивал A to JazZ за потребителите ще заработи специален Speed.Bar, който ще предлага бързи и удобни електронни разплащания при покупка на храна и напитки. Инициативата съвпада изцяло със стремежа на Visa да осигурява възможно най-добрия начин за разплащане навсякъде и по всяко време. Иновативният начин за разплащане, за първи път в страната на A to JazZ, има стратегическо значение за развитието на търговията в България и ще има силен положителен ефект в дългосрочен план.
Speed Bar е виртуален бар за браузъра на смартфона, през който потребителите могат бързо и лесно да си поръчат храна и напитки. Услугата на ePay.bg ще позволи на посетителите на A to JazZ да изберат продукт, който да заплатят онлайн в реално време с дебитна или кредитна карта. Само след няколко минути ще получат известие с баркод на телефона си, с който могат да вземат готовата поръчка от двата Speed Bar-а, специално изградени в зоната на фестивала. За всички посетители на фестивала, които използват своята Visa карта на Speed Bar-a, компанията е осигурила свежи изненади.
Един от най-вълнуващите аспекти от обявеното партньорство на Visa и A to JazZ е възможността за платежната компания да продължи практиката си да подкрепя иновациите в сектора на разплащанията и да работи тясно с организаторите на фестивала и създателите на услугата, за да гарантират по-добро изживяване за 20-те хиляди посетители на тридневното събитие.
„Всеки, който е посещавал фестивал или голямо събитие, знае, че реденето на опашка се отразява негативно върху цялостното изживяване. Усилията на търговците да обработят заплащане в брой костват на посетителите ценно време, което те биха могли да прекарат в забавление. Технологията вече съществува и ние се гордеем, че ще я подкрепим за първи път на събитие от ранга на фестивала A to JazZ. Много потребители нямат търпение да се насладят на лятото, страхотната музика, хубавата храна и безбройните събития на открито, без да се налага да носят в себе си пари в брой“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.
По време на фестивала посетителите ще могат да спечелят атрактивни награди от Visa в специално изградена тента, недалеч от Speed Bar-а. Там ще ги очакват и други приятни преживявания, осигурени от Visa.
Международният джаз фестивал A to JazZ ще доведе в България множество музиканти от световна класа за поредна година. За първи път събитието се провежда през 2011 г. и е част от календара на културните събития на Столична община. Можете да научите повече за предстоящия фестивал на www.atojazz.bg или във Facebook страницата на фестивала.

За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посетете нашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaInEurope

Контакти:
Николина Рускова
AMI Communications за Visa България
nikolina.ruskova@amic.bg | 02 989 5115 | 0892 256 188
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини