В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-бързият бар в света идва в България с подкрепата на Visa на фестивала A to JazZ

04 Юли 2017г.

  • Pin It

Visa, световната технологична компания за разплащания, обяви, че подкрепя реализирането на последната иновация на ePay.bg, която ще стане модел на разплащанията по време на събития и фестивали. С помощта на компанията за първи път на ежегодния фестивал A to JazZ за потребителите ще заработи специален Speed.Bar, който ще предлага бързи и удобни електронни разплащания при покупка на храна и напитки. Инициативата съвпада изцяло със стремежа на Visa да осигурява възможно най-добрия начин за разплащане навсякъде и по всяко време. Иновативният начин за разплащане, за първи път в страната на A to JazZ, има стратегическо значение за развитието на търговията в България и ще има силен положителен ефект в дългосрочен план.
Speed Bar е виртуален бар за браузъра на смартфона, през който потребителите могат бързо и лесно да си поръчат храна и напитки. Услугата на ePay.bg ще позволи на посетителите на A to JazZ да изберат продукт, който да заплатят онлайн в реално време с дебитна или кредитна карта. Само след няколко минути ще получат известие с баркод на телефона си, с който могат да вземат готовата поръчка от двата Speed Bar-а, специално изградени в зоната на фестивала. За всички посетители на фестивала, които използват своята Visa карта на Speed Bar-a, компанията е осигурила свежи изненади.
Един от най-вълнуващите аспекти от обявеното партньорство на Visa и A to JazZ е възможността за платежната компания да продължи практиката си да подкрепя иновациите в сектора на разплащанията и да работи тясно с организаторите на фестивала и създателите на услугата, за да гарантират по-добро изживяване за 20-те хиляди посетители на тридневното събитие.
„Всеки, който е посещавал фестивал или голямо събитие, знае, че реденето на опашка се отразява негативно върху цялостното изживяване. Усилията на търговците да обработят заплащане в брой костват на посетителите ценно време, което те биха могли да прекарат в забавление. Технологията вече съществува и ние се гордеем, че ще я подкрепим за първи път на събитие от ранга на фестивала A to JazZ. Много потребители нямат търпение да се насладят на лятото, страхотната музика, хубавата храна и безбройните събития на открито, без да се налага да носят в себе си пари в брой“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.
По време на фестивала посетителите ще могат да спечелят атрактивни награди от Visa в специално изградена тента, недалеч от Speed Bar-а. Там ще ги очакват и други приятни преживявания, осигурени от Visa.
Международният джаз фестивал A to JazZ ще доведе в България множество музиканти от световна класа за поредна година. За първи път събитието се провежда през 2011 г. и е част от календара на културните събития на Столична община. Можете да научите повече за предстоящия фестивал на www.atojazz.bg или във Facebook страницата на фестивала.

За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посетете нашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaInEurope

Контакти:
Николина Рускова
AMI Communications за Visa България
nikolina.ruskova@amic.bg | 02 989 5115 | 0892 256 188
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини