В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Мениджърският екип на Unique Estates с нови отговорности

07 Юни 2017г.

  • Pin It

 

 07 юни 2017 г., София. Мениджърският екип на консултантската компания за луксозни имоти Unique Estates поема нови отговорности. Светослава Георгиева заема позицията Оперативен директор и член на Мениджърския съвет, а Весела Сопотлиева вече е Административен мениджър, Директор Маркетинг Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет. Unique Estates има и нов Експерт Човешки ресурси в лицето на Силвия Недева.

Светослава Георгиева се присъединява към екипа на Unique Estates през 2011 г. Тя има повече от 18 години опит на ръководни позиции в сферата на недвижимите имоти. През 2004 г. заема позицията Регионален директор в „Адрес Недвижими имоти“, след което става Оперативен директор и Директор Развитие в компанията. Светослава има магистърска степен по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава отлични презентационни умения и умения за водене на преговори. С новата си длъжност на Оперативен директор и член на Мениджърския съвет тя продължава да развива и налага успешната бизнес стратегия на компанията с дългосрочна визия за отлични резултати.

Весела Сопотлиева е първият служител на Unique Estates. За своите 11 години в компанията преминава през различни позиции в областта на маркетинга и рекламата. Весела е награждавана неколкократно за Административен служител на годината в Unique Estates. Има магистърска степен по международни икономически отношения от УНСС. В свободното си време обича да пътува. В момента Весела съвместява отговорностите на Административен мениджър, Директор Маркетинг на Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет и има директен ангажимент към планиране и координация на текущите проекти и маркетирането на ексклузивното лайфстайл издание на компанията.

С десетгодишния си опит в сферата на човешките ресурси Силвия Недева поема позицията Експерт Човешки ресурси в Unique Estates с отговорност към подбора на специалисти, екипната работа и пълноценните условия на труд. Силвия е сертифициран експерт по системата Thomas International. Има бакалавърска степен по социология от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по управление на човешките ресурси от УНСС.

„Екипът ни се разгръща, а ръстът в сектора на недвижимите имоти ни кара да сме още по-прецизни и иновативни за нашите клиенти. Това налага високо ниво на комплексно обслужване по всички международни стандарти и изисква от нашите експерти и особено от мениджърския ни екип постоянно да надграждат своите знания за пазара и умения да мотивират своите колеги за постигане на професионални резултати“, споделя Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини