В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Мениджърският екип на Unique Estates с нови отговорности

07 Юни 2017г.

  • Pin It

 

 07 юни 2017 г., София. Мениджърският екип на консултантската компания за луксозни имоти Unique Estates поема нови отговорности. Светослава Георгиева заема позицията Оперативен директор и член на Мениджърския съвет, а Весела Сопотлиева вече е Административен мениджър, Директор Маркетинг Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет. Unique Estates има и нов Експерт Човешки ресурси в лицето на Силвия Недева.

Светослава Георгиева се присъединява към екипа на Unique Estates през 2011 г. Тя има повече от 18 години опит на ръководни позиции в сферата на недвижимите имоти. През 2004 г. заема позицията Регионален директор в „Адрес Недвижими имоти“, след което става Оперативен директор и Директор Развитие в компанията. Светослава има магистърска степен по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава отлични презентационни умения и умения за водене на преговори. С новата си длъжност на Оперативен директор и член на Мениджърския съвет тя продължава да развива и налага успешната бизнес стратегия на компанията с дългосрочна визия за отлични резултати.

Весела Сопотлиева е първият служител на Unique Estates. За своите 11 години в компанията преминава през различни позиции в областта на маркетинга и рекламата. Весела е награждавана неколкократно за Административен служител на годината в Unique Estates. Има магистърска степен по международни икономически отношения от УНСС. В свободното си време обича да пътува. В момента Весела съвместява отговорностите на Административен мениджър, Директор Маркетинг на Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет и има директен ангажимент към планиране и координация на текущите проекти и маркетирането на ексклузивното лайфстайл издание на компанията.

С десетгодишния си опит в сферата на човешките ресурси Силвия Недева поема позицията Експерт Човешки ресурси в Unique Estates с отговорност към подбора на специалисти, екипната работа и пълноценните условия на труд. Силвия е сертифициран експерт по системата Thomas International. Има бакалавърска степен по социология от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по управление на човешките ресурси от УНСС.

„Екипът ни се разгръща, а ръстът в сектора на недвижимите имоти ни кара да сме още по-прецизни и иновативни за нашите клиенти. Това налага високо ниво на комплексно обслужване по всички международни стандарти и изисква от нашите експерти и особено от мениджърския ни екип постоянно да надграждат своите знания за пазара и умения да мотивират своите колеги за постигане на професионални резултати“, споделя Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини