В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

МУЛТИВАК на Месомания 2017

14 Юли 2017г.

  • Pin It

По-добрите опаковъчни и преработвателни решения
14 юли 2017 г, гр. София – От 8 до 11 ноември 2017 г. „МУЛТИВАК България“ ЕООД ще вземе участие в XXIV – то издание на изложението „Месомания“( палата 1, щанд 1C5), провеждащо се в Интер Експо Център София. На щанда на компанията ще присъстват опаковъчни и преработвателни решения за месната и други хранително - вкусови промишлености. В категорията MULTIVAC Technology Network - машини „МУЛТИВАК България“ ще презентира флоупак машина на своя партньор PFM.

Скин-опаковките, за които пазарът все повече говори и търси
MULTIVAC разполага с дългогодишен опит в областта на технологиите за вакуумно скин-опаковане и предлага широка гама от термоформовъчни опаковъчни машини и трейсийлъри, специално разработени за този вид опаковане. На изложението Месомания 2017 „МУЛТИВАК България“ ще представи най-компактната MultiFresh™ машина в своето портфолио - R 105 MF, която е икономично решение за производство на висококачествени скин-опаковки. Тя работи с долно фолио с дебелина до 350 μm. Базовият модел има същото техническо оборудване както големите модели, затова R 105 MF дава възможност на производители с малки по мащаб производства да започнат да произвеждат вакуумни скин-опаковки. Машината е оборудвана с верига за водене на горно фолио с горно подгряване. Веригата за водене на горното фолио го държи стабилно до момента, в който фолиото попада в лепящата станция. Фолиото се загрява отново преди да обвие продуктите и да бъде залепено за долното фолио с цялата си повърхност.

Пълна гама скин-опаковъчни материали
Благодарение на своя опит MULTIVAC разполага с богато портфолио скин-опаковъчни материали за MultiFresh™, доставяни от водещи производители на фолио. MultiFresh™ гамата от горно фолио е широка както по отношение на височините на продуктите, така и по техните форми, а предлаганите дебелини са: 75, 100, 125 и 150 μm.

Гамата долно фолио MultiFresh™ се състои от фолио с основа APET и PS, и разполага с множество механични и бариерни предимства, включително и различни системи за лесно отваряне.

Нова камерна машина с конвейер от MULTIVAC
На изложението Месомания 2017 ще бъде презентирана и машина B 325 – нов модел камерна машина с конвейер за опаковане на храни в пликове в комбинация с компактната нова машина за термосвиване SE 320.
Модел B 325, с който се работи лесно и обработва голям обем продукция, бе показан за пръв път на изложението IFFA през май 2016 г. , а след това отбеляза големи резултати по продажби в цял свят. Клиентите на MULTIVAC ценят преди всичко неговата висока производителност до 3 цикъла в минута и отличното качество на опаковките. Камерата на В 325 е с размери 1,000 x 630 x 180 мм (Ш x Д x В), затова машината е подходяща за автоматично опаковане на големи партиди преработено месо или колбаси, шунка, бекон и свежо месо. B 325 се ползва и за опаковане на сирене, което следва да зрее, за филе или шунка. Лесната и бърза смяна на височината на лепене спрямо продукта чрез ръчна настройка се приема много добре от клиентите. Камерата е оборудвана с две лепящи шини отпред и отзад, всяка от които с дължина 1000 мм, така машината може да бъде зареждана и от двете страни.
За изложението Месомания 2017 машината В 325 ще бъде разширена до цялостна линия за термосвиване, като включи новия MULTIVAC SE 320. Тази машина за термосвиване може да бъде комбинирана с малки камерни машини с конвейер като например B 210 и B 325, също така и B 310, може да допълва и термоформовъчни машини, като MULTIVAC R 155, R255 или сходни машини. Линията за термосиване, включваща B 325 и SE 320 се характеризира с атрактивна цена, малки размери и лесно управление. Синхронизацията на компонентите на линията MULTIVAC гарантира, че опаковъчните процеси протичат гладко. Продуктите или партидите, които са с тегло до 80 кг, се поставят на автоматичен входящ конвейер от камерната машина или термоформовъчната машина към машината за термосвиване, която съдържа 360 литра. Конвейерът се потапя във водата нагрята до 93 °C, като температурата може да бъде настроена спрямо различните продукти. След краткотрайно потапяне, което може да бъде също определено по време напълно свободно, свитите опаковки с продукти се транспортират от изходящ конвейер. Като опция се предлага удължаване на линията с машина за изсушаване на продуктите MULTIVAC TE 115.

Компактната машина за термосвиване SE 320 с дължина 1.1 м предлага намалена консумация на електроенергия благодарение на добрата изолация и отговаря на високите стандарти на MULTIVAC по отношение на хигиеничния дизайн. Поддръжката и почистването на SE 320 са елементарни и отнемат малко време, тъй като лекият изходящ конвейер може да бъде лесно изваден или наклонен от един оператор по време на почистване на водния контейнер например.

Флоупак машина PFM Pearl
Флоупак машините – хоризонтални или вертикални – се характеризират с голяма гъвкавост по отношение на размера и визията на опаковките – те зависят единствено от ширината и дизайна на фолиото.
Машина PFM Pearl опакова както хранителни, така и нехранителни продукти, включително фармацевтични, козметични продукти и пр. Тя се отличава със стабилна конструкция от въглеродна стомана, компактен дизайн, пълно серво задвижване, интуитивен софтуер. Максималната скорост зависи от типа на опаковъчния материал, варира от 120 до 140 продукта в минута. Тя е с компактен дизайн, лесна за почистване - благодарение на своята конструкция, тя практически няма пространства, които да са недостъпни за почистване. Всички предпазни капаци могат лесно да се свалят. PFM Pearl разполага с цветен сензорен дисплей, интуитивен интерфейс HMI за настройка на параметрите на машината и възможност за тяхното запаметяване като рецепта. Машината автоматично настройва дължината на опаковката, местоположението на печата, позицията на челюстите за лепене и скоростта. Регулирането на температурата на лепене на ролките за напречния шев и на челюстите за страничните шевове е интегрирано в сензорния дисплей. Моторите на машината са свързани директно, ел. таблото се намира вътре в машинната рама и е защитено от външната среда. Важно предимство на машината също така е конзолната ѝ структура. Тя е съставена от модули, които се достигат и заменят лесно. Машината е с елегантен и рационален дизайн, с проста, но стабилна конструкция.За „МУЛТИВАК България“ ЕООД
"МУЛТИВАК България" ЕООД е 100% дъщерно дружество на Мултивак Експорт АГ регистрирано в България през септември 2008 година.
"МУЛТИВАК България" ЕООД предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на MULTIVAC Group. Kлиентите на компанията имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и пр. "МУЛТИВАК България" ЕООД предлага техническо и бизнес консултиране, оригинални висококачествени резервни части и консумативи, гаранционен и следпродажбен сервиз на най-високо ниво.

За PFM Packaging Machinery S.p.a.
PFM Packaging Machinery S.p.a. е част от MULTIVAC Technology Network. Компанията е основана от Паоло Фиорованти през 1964 г. в гр. Торебелвичино, Италия, и до днес централата ѝ се ситуира именно там. PFM е световен производител на машини за опаковане на хранителни и нехранителни продукти. Тя проектира, произвежда и дистрибутира над 40 модела хоризонтални и вертикални флоупак машини, заедно с различни автоматични зареждащи системи и спомагателно оборудване. Машините се произвеждат за различни сектори на хранително-вкусовата промишленост, включително за опаковане на сирене, месо, сладкарски изделия, тестени изделия, плодове и зеленчуци, както и за фармацевтични и козметични продукти.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини