В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„МУЛТИВАК България Продакшън“ и Професио- нална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Пле- вен подписаха споразумение за сътрудничество

18 Април 2017г.

  • Pin It

Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен е едно от най-елитните средни училища в Северна България. В 65-годишната си история в учебното заведение са
получили образованието си над 10 000 младежи и девойки. Гимназията разполага с модерна материална база за обучение на специалисти по „Машиностроене“, „Електротехника“, „Компютърна техника и технология“, „Промишлена електроника“ и др. Преподавателите в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен са над 40 и разполагат с дългогодишен опит.
Във връзка със стратегията на „МУЛТИВАК България Продакшън“ към разрастване на производствената дейност в страната, от ключова важност за компанията бе изграждане на дългосрочни и ползвотворни връзки с учебни заведения. Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен и „МУЛТИВАК България Продакшън“ стартираха своята съвместна дейност в началото на 2017 год. До момента чрез участия в няколко форума двете страни затвърдиха своите отношения и положиха основи на осъществяване на общите си цели. В резултат на това на 06.04.2017 г. в рамките на откриването на кампанията по прием на ученици в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен за учебната 2017/2018 година „МУЛТИВАК България Продакшън“ и гимназията подписаха официална споготба за сътрудничество.

В присъствието на медии Управителят на „МУЛТИВАК България Продакшън“ , господин Ивайло Димитров и Директорът на Плевенската гимназия – господин Росен Хаджиев, заявиха своите общи цели за усъвършенстване на програмите за обучение в няколко професионални направления като мехатроника, металобработване, машиностроене и индустриален мениджмънт, и подобряване на условия за това за всички учениците в Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, включително развитие на материалната база и повишаване на квалификацията на преподавателския състав.
Благодарение на такива сътрудничества професионалното средно образование и висшето образование ще повишат своите качества, ще бъдат по-атрактивни и ще привличат
повече желаещи да се занимават с технически специалности. В краткосрочен план инициативите на „МУЛТИВАК България Продакшън“ по привличане на стажанти и специалисти ще бъдат все по-чести и ще разчитат на добрата воля на учебните заведения да работят за бъдещето на България, така както „МУЛТИВАК“.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини