В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„МУЛТИВАК България Продакшън“ и Професио- нална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Пле- вен подписаха споразумение за сътрудничество

18 Април 2017г.

  • Pin It

Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен е едно от най-елитните средни училища в Северна България. В 65-годишната си история в учебното заведение са
получили образованието си над 10 000 младежи и девойки. Гимназията разполага с модерна материална база за обучение на специалисти по „Машиностроене“, „Електротехника“, „Компютърна техника и технология“, „Промишлена електроника“ и др. Преподавателите в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен са над 40 и разполагат с дългогодишен опит.
Във връзка със стратегията на „МУЛТИВАК България Продакшън“ към разрастване на производствената дейност в страната, от ключова важност за компанията бе изграждане на дългосрочни и ползвотворни връзки с учебни заведения. Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен и „МУЛТИВАК България Продакшън“ стартираха своята съвместна дейност в началото на 2017 год. До момента чрез участия в няколко форума двете страни затвърдиха своите отношения и положиха основи на осъществяване на общите си цели. В резултат на това на 06.04.2017 г. в рамките на откриването на кампанията по прием на ученици в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен за учебната 2017/2018 година „МУЛТИВАК България Продакшън“ и гимназията подписаха официална споготба за сътрудничество.

В присъствието на медии Управителят на „МУЛТИВАК България Продакшън“ , господин Ивайло Димитров и Директорът на Плевенската гимназия – господин Росен Хаджиев, заявиха своите общи цели за усъвършенстване на програмите за обучение в няколко професионални направления като мехатроника, металобработване, машиностроене и индустриален мениджмънт, и подобряване на условия за това за всички учениците в Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, включително развитие на материалната база и повишаване на квалификацията на преподавателския състав.
Благодарение на такива сътрудничества професионалното средно образование и висшето образование ще повишат своите качества, ще бъдат по-атрактивни и ще привличат
повече желаещи да се занимават с технически специалности. В краткосрочен план инициативите на „МУЛТИВАК България Продакшън“ по привличане на стажанти и специалисти ще бъдат все по-чести и ще разчитат на добрата воля на учебните заведения да работят за бъдещето на България, така както „МУЛТИВАК“.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини