В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MULTIVAC представи своя най-нов продукт в зала 5, щанд Е23 на изложението interpack

18 Май 2017г.

  • Pin It

Волфершвенден, 5 май 2017 г. – MULTIVAC предлага нов прочит на термоформовъчното опаковане със своята машина X-line. Производителят на опаковъчни решения от областта Алгой в Германия, за първи път представи този най-нов свой продукт на изложението interpack 2017, представляващ напълно нов стандарт на пазара благодарение на съвкупност от уникални и иновативни технологии. Като резултат от своята пълна дигитализация, новото поколение сенсорни системи и връзката с MULTIVAC Cloud, машината X-line създава нови измерения по отношение на надеждността на опаковането, качеството, представянето и бъдещите стандарти.

MULTIVAC Pack Pilot прави възможна оптималната настройка на машината чрез употребата на нейното контролно управление. Когато се създават нови рецепти машината сама определя оптималните показатели на работа като ползва данните за формовъчните и лепящите инструменти, и параметрите за опаковката, продукта и опаковъчния материал, които са избрани. Това означава, че тя може да се ползва дори и при липса на какъвто и да е опит и знания от страна на операторите. Pack Pilot има достъп до експерна база данни, обогатявана всяка година с над 1000 нови опаковъчни решения. X-line произвежда опаковки с максимална надежност, високо постоянно качество и висок капацитет без брак по време на работата ѝ. Всичко това води до спестяване на средства за продукти, опаковъчни материали и производствено време.

Машина X-line разполага с ново поколение контролни сензори - Multi Sensor Control - които постигат показатели недостигани никога преди, защото контролират всички актуални
данни по време на процеса на опаковане. Използвайки контолирани затворени вериги за управление, сензорната система непрекъснато прихваща голям обем от сигнали и параметри, като например такива за формоването, евакуацията и лепенето. Освен това формовъчната и лепяща станция са интегрирани в сензорното управление чрез електронни сензорни модули. Всички етапи на опаковъчния процес са оптимизирани на най-високо ниво, всички продуктови и системно зададени отклонения биват автоматично изгладени, а грешните настройки, направени от операторите се откриват от машината и се визуализират. Благодарение на Multi Sensor Control машина X-line работи непрекъснато на оптимален производствен капацитет.

Интуитивният мулти-сензорен дисплей с интерфейс HMI 3 е с висока резолюция и е с еквивалентни операционни качества като актуалните смарт-телефони/ таблети и пр. Той улеснява контрола на операциите с машината и ги прави дори по-надеждни, тъй като те могат да се индивидуализират за всеки оператор поотделно. Това включва и различни нива на достъп, и управление на различни езици. Операторите се идентифицират чрез чекиране на отделни безконтактни RFID чип карти. Така актуалните за даден оператор параметри се ви зуализират на мулти-сензорния екран.
Новата генерация инструменти наречена X-tools гарантира най-ниските разходи за производство на пазара. X-tools разполагат с широка гама иновативни харатеристики по отношение на дизайна, сeнзор- ната система, системата за задействане. Чрез тях се достига по-кратко време за евакуация и по-висока производителност за единица време.
Като опция X-tools могат да се разработят с по-малка ширина на лентата остатъчно фолио. Това означава, че отпадъка може да се намали с до 30 %. Всички елементи на инструментите са кодирани и могат да се идентифицират от термоформовъчната машина. Когато инструментът е инсталиран правилно всички настройки на машината се правят автоматично и така се гарантира оптимален контрол на процесите. По този начин оперативната надежност на машината е повишена, което важи особено за случаи на постоянна
смяна на форматите.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини