В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

МАЛКИТЕ МОМЕНТИ, КОИТО СЕ ПОМНЯТ

12 Февруари 2018г.

  • Pin It

 

Днес е денят, който чакам от 20 мъчителни години. Новината! Получих РЕНТА за НАСЛЕДСТВОТО МИ! СПЕЧЕЛИХ!

Какво не преживях през тези години! Заплахи, Платени очернящи статии!

Съединенци така и не ме приеха. Роднините се опитаха да присвоят полагащото ми се наследство, с удари „под кръста“ преотстъпвайки го на други лица несобственици, без договор и/или пълномощно от мен като собственик..“че съм дете на разведени родители и не се грижа за наследството ми“, проваляха проектите ми, крадяха реколтата ми, рентата ми, субсидиите ми, опитваха се да ме изолират, от това, което ми се пада по рождение, от родителите ми, от името и рода ми.., но

НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ!

Е ПРЕБОРИХ СЕ! Благодаря на първо място на мен! На майка ми! И на Президент Радев, както на всички последователи, които застанаха безрезервно зад мен!

Справедливостта, ПРАВДАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!

През всички тези години, разследващите се държаха по-скоро така, че се чувствах ОБВИНЯЕМАТА, "че им губя времето", "защо казвам на тях", "че сама съм дала собствеността си без договор и заплащане на рента и сега искам да ми го връщат и да ми плащат рента", "че сама съм увредила имуществото моя собственост и съм набедила лицата несобственици, които го ползват и извличат лична материална полза/ пари и други лични ползи от него и искам да ми плащат", " че не се интересувам от имуществото ми, моя собственост", "че съм нахалница, която иска да й плащат за ползването на имущество нейна собственост и иска да знае и да се разпорежда със собственосто си имущество" тези дето ме окрадоха изграеха ролята на ЖЕРТВАТА "че съм огласила заплашителното им поведение пред обществото", "че искам да ми плащат наем, че ползват имущество моя собственост", "че не им давам да ползват имущество моя собственост без договор и/или пълномощно от собственик", "че ги обиждам и клеветя, като ги търся да ми платят рента, че ползват имуществото ми", "че не ги познавам, какви хора са"..

На фона на всички спекулации, които преживях, заплахи,преживях и това- поръчкови очернящи статии.

Е УСПЯХ!

Преборих се и получих рента за това, че са ползвали земята ми!

Минимална, разбира се, с нея не мога да си покрия само пътните, но важното е, че това е ПОБЕДА!

От 20г!

Роднините ми признаха, че имам право върху наследството, което са ми оставили моите родители.

Признаха, че имам родители!

Обръщам се към всички земеделски производители, борете се, не се предавайте и търсете правата си! Не се оставяйте да ви мачкат и присвояват собствеността ви, проектите ви, реколтата ви, субсидиите ви, мечтите ви, нивите ви, наследството ви.

ТЪРСЕТЕ ПРАВАТА СИ!

Не допускайте с „удари под кръста“ да бъдете унижавани и изолирани!

Използвам медията it-farmer.bg , като трибуна, от която искам да заявя, още веднъж благодарността ми към на администрацията на Президента Радев, без тяхното застъпничество, това нямаше да се случи!

Чашите високо и „Ваня Тучева“ да се чува! ЯКО!

Тук може да видите снимка на платежното https://www.facebook.com/ItFarmerBg/photos/pcb.392052671207384/392052024540782/?type=3&theater

Тук може да видите видео от семинара на инж.Ваня Тучева за "Инвестициите в земеделието" 2012 в гр.Съединение https://www.facebook.com/ItFarmerBg/videos/217801491965837/ *Забранявам всяко сваляне, използване, отпечатване и публикуване на мои снимки, видео, части от тях, името ми, организацията ми, и предоставяне на контактите ми на други лица без предварително мое съгласие. Чл. 24, ал.1, т.е. от ЗАвПСП не се прилага. Неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателите за нарушено авторско право, чийто резмер ще се определи от мен и УС. инж.Ваня Тучева Председател на УС&Основател АИИТЗПБ СЕО&Основател it-farmer.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

ДИЗЕЛ СЕРВИЗ

Дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи инжектори и помпи ГНП с гаранция. Разполагаме с модерен дизел сервиз и лаборатория за рециклиране, ремонт и проверка на помпи и дюзи марки Bosch, Delphi, Denso, Siemens.

ПОЧИСТВАНЕ И ПРОВЕРКА НА БЕНЗИНОВИ ДЮЗИ

Използването на течни почистващи препарати като горивни добавки е лесно, но не е достатъчно ефективно за подобряването на работата на бензиновите дюзи. Най-сигурният и ефективен начин е да бъдат занесени при професионалист с нужното оборудване.

Visa откри иновационен център в Тел Авив

Студиото за иновации на Visa в Израел създава възможности за съвместна работа с местни финтех компании с цел намиране на иновационни решения в разплащанията

ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС ТУР ТРИУМФИРА В СОФИЯ С КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА КРИПТОВАЛУТИТЕ

ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС ТУР ТРИУМФИРА В СОФИЯ С КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА КРИПТОВАЛУТИТЕ

София ще е домакин на първата по рода си конференция за криптовалути и дигитални финанси в България. The Crypto CONF 2018 ще се състои на 11 май 2018 г., петък, от 09:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център.

Samsung Electronics Air Conditioner Europe започва 2018 г. с първата си търговска конференция в Берлин

Четиридневната конференция бе посветена на стратегическото направление и продуктовите иновации на Samsung

Абонамент за RSS новини