В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

27 Юни 2017г.

  • Pin It

 


За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец.
Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.
В рекламния бизнес- това е време, в което се предлагат летните артикули. Ето и едни от най-разпостранените, които може да преложите на своите клиенти. Те са за масова употреба и същевременно могат да се брандират с вашето лого.

 
Най-често срещаните, това са плажните топки, които са перфектен начин за популяризиране на даден бизнес. Те са практични и същевременно широко разпостранени. Брандирането на лого вурху тях е безпроблемно.

 
Друг подобен артикул, който може да предложите на своите клиенти, по време на летните месеци, то това са рогозките- все по-често се наблюдава тяхното използването за сметка на плажните кърпи. Практичността им е един от плюсовете, които допринасят за тяхната разпостраненост.

 
На трето, но разбира се не на последно е използваното от всеки един човек – плажно масло.
Чудесна възможност за брандирането на вашето лого или слоган- със сигурност ще получите висок отзвук и популяризиране на вашия бранд.

 
Слънчевите очила, по подобие на плажното масло се използват от масата потребители. Все по-предпочитани са слънчевите очила, изработени от дървен материал или поне имитиращ такъв.
Колкото по-креативен е дизайна, толкова повече вашия бранд ще спечели почитателите на ежегодния артикул – слънчевите очила.

 
Лятото неимоверно е месец, в който бизнеса е в затишие. Поръчките са по-малко в сравнение със силните месеци през годината, но ако имате желание и мотивация, може да използвате своята креативност и да откриете артикули, които отново може да предложите на клиентите си.
Използвайте нашите съветите – клиентите могат да почиват през летните месеци, но в бизнеса никога няма почивка.

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Пощенска банка е работодател на годината

Пощенска банка получи престижното отличие „Работодател на годината“ от първите годишни награди за Employer branding на b2b Media.

411 Маркетинг с нови инвестиции в IT сектора

SEO Академията на 411 Маркетинг стартира подготовка на 20 стажанти. Курсистите са студенти от Военно-морската академия, Технически университет, Икономически университет и Варненски свободен университет

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Абонамент за RSS новини