В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

KLM започва директни полети до Мумбай

16 Май 2017г.

  • Pin It

 KLM Royal Dutch Airlines започва директни полети до най-големия град в Индия - Мумбай, от 29 октомври 2017 г. Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com.
„Присъствието на KLM в Индия нарасна значително, откакто започнахме стратегическото сътрудничество с Jet Airways. Извършването на директни полети до Мумбай, икономическият център на Индия, означава, че KLM вече може да предложи на своите клиенти още по-лесен достъп до 48 дестинации в Индия, както и до други дестинации в Азия.“ – коментира Питер Елберс, Президент и главен изпълнителен директор на KLM
Полетна информация: Амстердам-Мумбай-Амстердам
През зимния сезон 2017-2018, KLM ще извършва три седмични полета до Мумбай - в понеделник, четвъртък и неделя. Пътниците ще пътуват на борда на последното попълнение във флота на KLM - Boeing 787-9 Dreamliner, който разполага с 30 места за бизнес класа, 45 места Economy Comfort и 219 места в икономична класа.
Полетът ще отпътува от Амстердам в 13:00 часа местно време и ще пристига в Мумбай в 01:55 часа местно време. Обратният полет ще отпътува от Мумбай в 04:00 часа местно време и ще пристига в Амстердам на 08:45 часа.
За Мумбай
Мумбай е столицата на индийския щат Махаращра и е най-гъсто населеният град в Индия. Мумбай се намира на западния бряг на Индия и е финансовата, търговската и развлекателна столица. Той е и един от десетте най-големи световни търговски центрове по отношение на световния финансов поток. Възможностите за бизнес в Мумбай, както и потенциалът му да предлага по-висок жизнен стандарт, привличат имигранти от цяла Индия, което прави града смес от много общности и култури.
Летище Мумбай е центърът на партньора на KLM - Jet Airways. Това улеснява клиентите на KLM в Мумбай да резервират полети до всички големи градове и бизнес центрове в Индия, като Хайдерабад, Ахмедабад, Ченай и Пуна.
Директни връзки между Холандия и Индия
Jet Airways премества полетите си от Брюксел в Амстердам, откъдето сега лети ежедневно до Делхи и Мумбай. KLM обслужва ежедневно маршрута между Амстердам и Делхи.
Jet Airways наскоро обяви, че ще започне ежедневни полети от Бангалор до Амстердам.

„Следващата зима, общия брой директни полети между Холандия и Индия ще бъде 31 полета седмично. Това ще бъде голям стимул за връзките между двете страни.“ – заяви Питер Елберс , Президент и главен изпълнителен директор на KLM

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини