В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

KLM започва директни полети до Мумбай

16 Май 2017г.

  • Pin It

 KLM Royal Dutch Airlines започва директни полети до най-големия град в Индия - Мумбай, от 29 октомври 2017 г. Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com.
„Присъствието на KLM в Индия нарасна значително, откакто започнахме стратегическото сътрудничество с Jet Airways. Извършването на директни полети до Мумбай, икономическият център на Индия, означава, че KLM вече може да предложи на своите клиенти още по-лесен достъп до 48 дестинации в Индия, както и до други дестинации в Азия.“ – коментира Питер Елберс, Президент и главен изпълнителен директор на KLM
Полетна информация: Амстердам-Мумбай-Амстердам
През зимния сезон 2017-2018, KLM ще извършва три седмични полета до Мумбай - в понеделник, четвъртък и неделя. Пътниците ще пътуват на борда на последното попълнение във флота на KLM - Boeing 787-9 Dreamliner, който разполага с 30 места за бизнес класа, 45 места Economy Comfort и 219 места в икономична класа.
Полетът ще отпътува от Амстердам в 13:00 часа местно време и ще пристига в Мумбай в 01:55 часа местно време. Обратният полет ще отпътува от Мумбай в 04:00 часа местно време и ще пристига в Амстердам на 08:45 часа.
За Мумбай
Мумбай е столицата на индийския щат Махаращра и е най-гъсто населеният град в Индия. Мумбай се намира на западния бряг на Индия и е финансовата, търговската и развлекателна столица. Той е и един от десетте най-големи световни търговски центрове по отношение на световния финансов поток. Възможностите за бизнес в Мумбай, както и потенциалът му да предлага по-висок жизнен стандарт, привличат имигранти от цяла Индия, което прави града смес от много общности и култури.
Летище Мумбай е центърът на партньора на KLM - Jet Airways. Това улеснява клиентите на KLM в Мумбай да резервират полети до всички големи градове и бизнес центрове в Индия, като Хайдерабад, Ахмедабад, Ченай и Пуна.
Директни връзки между Холандия и Индия
Jet Airways премества полетите си от Брюксел в Амстердам, откъдето сега лети ежедневно до Делхи и Мумбай. KLM обслужва ежедневно маршрута между Амстердам и Делхи.
Jet Airways наскоро обяви, че ще започне ежедневни полети от Бангалор до Амстердам.

„Следващата зима, общия брой директни полети между Холандия и Индия ще бъде 31 полета седмично. Това ще бъде голям стимул за връзките между двете страни.“ – заяви Питер Елберс , Президент и главен изпълнителен директор на KLM

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

Тенденцията при медицинските продукти към по-голяма индивидуализация и продуктово разнообразие се задълбочава.

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Това е още една важна стъпка в програмата на KLM Cityhopper за подновяване на флота. С тази нова машина, общият брой самолети Embraer на KLM стана четиридесет.

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

Стотици бизнес потребители от цялата страна се включиха в обученията по стратегически продажби и CRM в рамките на Лятната Salesforce CRM академия 2017, организирана от Некст Консулт през юли и август в пет български града.

„Герои в зелено“ на Пощенска банка участват в проект за облагородяване на град Самоков

През вчерашния ден екипът на Пощенска банка в Самоков подкрепи проект на Общината за облагородяване на зона за отдих в старата част на града. Доброволците активно се включиха в засаждането на млади дръвчета явор за празника на град Самоков.

DISCOVERY COMMUNICATIONS И TVR СКЛЮЧИХА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ

Като допълнителен стратегически ход в осигуряването на уникално отразяване на Олимпийските игри, Discovery Communications обяви дългосрочното си партньорство с TVR, обществената телевизия в Румъния.

Абонамент за RSS новини