В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei започва лятна кампания “Стартирай лятото” със специална оферта към потребителите

10 Юли 2017г.

  • Pin It

 Всеки потребител, закупил Huawei P10 Plus, P10 или P10 lite в периода 10 юли – 20 август, получава безплатно аксесоар: външна батерия, супер бързо зарядно за автомобил или селфи стик и трипод в едно
Huawei съобщи, че започва от днес нова лятна промоционална кампания под мотото „Стартирай лятото“. От 10 юли до 20 август, всеки нов закупен смартфон от едноименната P серия за 2017 година на Huawei, идва с интересен подарък. При покупка на Huawei P10 Plus потребителите получават безплатно външна батерия, при P10 - супер бързо зарядно за автомобил, а при P10 lite изненадата е селфи стик и трипод в едно. По този начин най-запалените потребители, които търсят качествен нов смартфон за своето ежедневие, ще се сдобият с още един атрактивен и полезен аксесоар за летните месеци. Продажбите започват в мрежата на мобилните оператори Мтел, Теленор и VIVACOM, в големите вериги за електроника, както и в някои онлайн магазини.
Лятната кампания на Huawei е в резултат на международно проучване Huawei Summer Barometer, което маркира основни технологични потребности за европейските потребители. Оказва се, че 95% от младите хора (18 - 24 г.) използват своите смартфони за снимки, а над 73% от всички участващи в проучването, правят емоционални селфи кадри. Повече от 70% разчитат на своите телефони за карти и GPS навигация. Именно тази активна употреба на смартфоните изтощава техните батерии и не е изненадващо, че почти всеки втори млад европеец използва външна батерия или други аксесоари, които превръщат споделянето на съдържание и сърфирането в по-приятно изживяване.
„Нашето изследване показа, че специалните аксесоари, които придружават и допълват смартфоните, са от голямо значение за потребителите, особено по време на летните пътешествия и почивки. Затова пускаме тази промоция, насочена към хората, които са настроени за едно вълнуващо лято, споделяно с близките и приятелите чрез смартфоните ни P10 Plus, P10, и P10 lite, в комбинация с атрактивен аксесоар“, споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.
Допълнителната външна батерия AP08Q, част от подаръчните аксесоари, предоставя до 10 000 mAh заряд, позволявайки до три зареждания на P10 Plus , а благодарение на портовете USB C и микро USB, може да бъде заредена с практически всяко зарядно устройство на пазара. Батерията е съвместима с технологията за супер бързо зареждане на Huawei, която позволява почти два пъти по-бърз заряд на P10 Plus, спрямо други стандартни източници на ток. Необходими са по-малко от 30 минути за зареждане на батерията на смартфона до 50%.
Зарядното за кола AP38 работи също със Super Charge технологията. Така ако потребителите са забравили да заредят телефона, ще се нуждаят от само половин час на път, за да не се притесняват за батерията си през целия ден.

 
Третият подаръчен аксесоар - селфи стик AF14 има бутон за заснемане, поставен върху самата дръжка. Потребителите могат много лесно да направят няколко снимки, без да бързат или да докосват дисплея на смартфона. Поставянето на подходящия AF14 изход в жака за слушалки дава възможност да се контролира затвора на камерата и записа на видео с бутон върху дръжката. Когато потребителите имат нужда от трипод, за да заснемат снимка с таймер или стабилно видео, дръжката на стика може да се разгъне в три удобни крачета, на които да е поставена стойката. Така този аксесоар е не просто с висока функционалност, но и изключително лек и идеален за летните преживявания.
Повече информация за кампанията може да бъде намерена на сайта на Huawei http://consumer.huawei.com/minisite/bg/summer/ или в сайтовете на мобилните оператори и партньори.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини