В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Харалд Суханка се пресъединява към съвета на директорите на TVI

19 Юни 2017г.

  • Pin It

“Изключително много съжаляваме за тази стъпка, но също така сме му много благодарни за подкрепата, оказана ни през последните няколко месеца при преминаването на TVI в MULTIVAC Group. Господин Антон напусна мениджмънта на компанията през май 2017 г.“ сподели Кристиан Трауман, групов финансов директор на MULTIVAC. Като негов наследник бе назначен Харалд Суханка. Той работи за MULTIVAC от 2005 г., неговите длъжности са: управител на дъщерните компании в Австрия, Унгария, Словакия и Чехия, също така той е и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Южна Америка, и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Африка, Близкия и Средния изток, Азия и Океания. В допълнение към това той допринесе много за развитието на партньорствата на MULTIVAC с трети страни.
“Господин Суханка притежава всички качества необходими на наследника на господин Антон, за да продължи успешното развитие на бизнеса на TVI“, допълва Ханс-Йоахим Бьокстегерс, изпълнителендиректор на групата MULTIVAC. “Изказваме нашите огромни благодарности към господин Антон за неговата работа и представяне, и му пожелаваме всичко най-добро за напред. Удов-
летворени сме, че запазваме приятелските си отношения с господин Антон след неговото оттегляне от бизнеса.“
TVI е пазарен лидер в производството на машини и оборудване за порциониране на месо. Портфолиото на компанията включва решения за темпериране, пресоване, порциониране и автоматизация, също така и оборудване за навиване на грил - шишчета и за производство на т.нар. шишчета от кебап. На 1 януари 2017 г. MULTIVAC придоби на първи етап 49.9 % от акциите на TVI Entwicklung und Produktion GmbH, а сега притежава вече мажоритарен дял. Така специалистът в опаковане предприе стратегическа стъпка към визията си да предлага в бъдеще цялостни производствени линии.
За да могат да отговорят на по-нататъшните вълни на разрастване TVI и MULTIVAC ще се инвестират съвместно в ново производство и офисна сграда с демонстрационен, и клиентски център в гр.
Брюкмюл, Германия, които ще бъдат открити през 2018.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини