В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Харалд Суханка се пресъединява към съвета на директорите на TVI

19 Юни 2017г.

  • Pin It

“Изключително много съжаляваме за тази стъпка, но също така сме му много благодарни за подкрепата, оказана ни през последните няколко месеца при преминаването на TVI в MULTIVAC Group. Господин Антон напусна мениджмънта на компанията през май 2017 г.“ сподели Кристиан Трауман, групов финансов директор на MULTIVAC. Като негов наследник бе назначен Харалд Суханка. Той работи за MULTIVAC от 2005 г., неговите длъжности са: управител на дъщерните компании в Австрия, Унгария, Словакия и Чехия, също така той е и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Южна Америка, и вицепрезидент на Търговските и оперативни дейности на дружествата в Африка, Близкия и Средния изток, Азия и Океания. В допълнение към това той допринесе много за развитието на партньорствата на MULTIVAC с трети страни.
“Господин Суханка притежава всички качества необходими на наследника на господин Антон, за да продължи успешното развитие на бизнеса на TVI“, допълва Ханс-Йоахим Бьокстегерс, изпълнителендиректор на групата MULTIVAC. “Изказваме нашите огромни благодарности към господин Антон за неговата работа и представяне, и му пожелаваме всичко най-добро за напред. Удов-
летворени сме, че запазваме приятелските си отношения с господин Антон след неговото оттегляне от бизнеса.“
TVI е пазарен лидер в производството на машини и оборудване за порциониране на месо. Портфолиото на компанията включва решения за темпериране, пресоване, порциониране и автоматизация, също така и оборудване за навиване на грил - шишчета и за производство на т.нар. шишчета от кебап. На 1 януари 2017 г. MULTIVAC придоби на първи етап 49.9 % от акциите на TVI Entwicklung und Produktion GmbH, а сега притежава вече мажоритарен дял. Така специалистът в опаковане предприе стратегическа стъпка към визията си да предлага в бъдеще цялостни производствени линии.
За да могат да отговорят на по-нататъшните вълни на разрастване TVI и MULTIVAC ще се инвестират съвместно в ново производство и офисна сграда с демонстрационен, и клиентски център в гр.
Брюкмюл, Германия, които ще бъдат открити през 2018.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини