В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Гамата аксесоари за Galaxy S8 и Galaxy S8+ предлагат стил и защита

15 Май 2017г.

  • Pin It

Samsung представи колекция с уникални дизайнерски аксесоари за Galaxy S8 и Galaxy S8+, които позволяват на потребителите да предпазват своите устройства със стил. Серията аксесоари за 2017г. включва разнообразие от модни и функционални калъфи, изработени от висококачествени материали в различни цветове, както и нови стандартни и безжични зарядни устройства.

Подобрената гама калъфи осигурява функционалност и персонализация
Многообразните предложения от калъфи и протектори на Samsung предлагат както защита за устройството, така и неподправен стил, осигурявайки повече възможности за персонализация.

Новите калъфи Alcantara са изработени от истинска алкантара - материал, който често се използва в автомобилната, модната и дизайнерската индустрия заради неговата елегантност, комфорт и практичност. Калъфите Alcantara са изключително трайни с мека текстура, напомняща велур. Сред новите допълнения към гамата аксесоари са и меките матирани силиконови калъфи, които предлагат елегантно и леко решение за защита в няколко ярки цвята, които се вписват идеално в стиловите предпочитанията на младите.

Калъфите Clear View Cover и LED View Cover за Galaxy S8 предлагат на потребителите контрол върху повикванията, музикалния плейър и други функции чрез плъзгане на пръста върху предната част на калъфа. Специалният набор от теми и дизайни, включително ексклузивни тапети и приложения, които се предлагат заедно с калъфите, осигуряват допълнителни възможности за персонализация на устройството.

Полупрозрачният матиран калъф Clear View Cover се превръща и в стойка за по-лесно и удобно гледане на съдържание, когато сте в движение. LED View Cover показва 54 различни LED известия, позволявайки на потребителите да получават информацията, от която се нуждаят, само с един поглед.

Новата гама аксесоари включва и калъфите 2Piece Cover и обновения Keyboard Cover за Galaxy S8. 2Piece Cover подчертава красивите линии на Galaxy S8 със своя уникален дизайн, състоящ се от две отделни части, и предлага по-добър захват и защита. Цветовите опции варират от смели, двуцветни комбинации до по-минималистичен дизайн. Калъфът Keyboard Cover не изисква зареждане и разполага с подвижна QWERTY клавиатура, която автоматично оптимизира съотношението на екрана и предлага удобно мобилно изживяване.

Бързо зареждане в движение
Изработен от деликатни, висококачествени материали, съчетани с минималистичен дизайн, Samsung Wireless Charger Convertible предлага както безжично зареждане на устройства, поддържащи стандарта Qi, така и удобна стойка за телефон. По този начин, потребителите могат лесно да се наслаждават на различно съдържание, докато устройството се зарежда.

Новите батерии на Samsung с 5100mAh капацитет се отличават с меко външно тяло, заоблени ъгли и удобна каишка за по-голяма портативност. С възможност за бързо зареждане, удобен светлинен индикатор и елегантен стил, преносимите батерии на Samsung са перфектният спътник на всеки смартфон. Устройството е съвместимо както с USB Type-C, така и с micro USB, благодарение на компактния кабел, включен в комплекта.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини