В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Гамата аксесоари за Galaxy S8 и Galaxy S8+ предлагат стил и защита

15 Май 2017г.

  • Pin It

Samsung представи колекция с уникални дизайнерски аксесоари за Galaxy S8 и Galaxy S8+, които позволяват на потребителите да предпазват своите устройства със стил. Серията аксесоари за 2017г. включва разнообразие от модни и функционални калъфи, изработени от висококачествени материали в различни цветове, както и нови стандартни и безжични зарядни устройства.

Подобрената гама калъфи осигурява функционалност и персонализация
Многообразните предложения от калъфи и протектори на Samsung предлагат както защита за устройството, така и неподправен стил, осигурявайки повече възможности за персонализация.

Новите калъфи Alcantara са изработени от истинска алкантара - материал, който често се използва в автомобилната, модната и дизайнерската индустрия заради неговата елегантност, комфорт и практичност. Калъфите Alcantara са изключително трайни с мека текстура, напомняща велур. Сред новите допълнения към гамата аксесоари са и меките матирани силиконови калъфи, които предлагат елегантно и леко решение за защита в няколко ярки цвята, които се вписват идеално в стиловите предпочитанията на младите.

Калъфите Clear View Cover и LED View Cover за Galaxy S8 предлагат на потребителите контрол върху повикванията, музикалния плейър и други функции чрез плъзгане на пръста върху предната част на калъфа. Специалният набор от теми и дизайни, включително ексклузивни тапети и приложения, които се предлагат заедно с калъфите, осигуряват допълнителни възможности за персонализация на устройството.

Полупрозрачният матиран калъф Clear View Cover се превръща и в стойка за по-лесно и удобно гледане на съдържание, когато сте в движение. LED View Cover показва 54 различни LED известия, позволявайки на потребителите да получават информацията, от която се нуждаят, само с един поглед.

Новата гама аксесоари включва и калъфите 2Piece Cover и обновения Keyboard Cover за Galaxy S8. 2Piece Cover подчертава красивите линии на Galaxy S8 със своя уникален дизайн, състоящ се от две отделни части, и предлага по-добър захват и защита. Цветовите опции варират от смели, двуцветни комбинации до по-минималистичен дизайн. Калъфът Keyboard Cover не изисква зареждане и разполага с подвижна QWERTY клавиатура, която автоматично оптимизира съотношението на екрана и предлага удобно мобилно изживяване.

Бързо зареждане в движение
Изработен от деликатни, висококачествени материали, съчетани с минималистичен дизайн, Samsung Wireless Charger Convertible предлага както безжично зареждане на устройства, поддържащи стандарта Qi, така и удобна стойка за телефон. По този начин, потребителите могат лесно да се наслаждават на различно съдържание, докато устройството се зарежда.

Новите батерии на Samsung с 5100mAh капацитет се отличават с меко външно тяло, заоблени ъгли и удобна каишка за по-голяма портативност. С възможност за бързо зареждане, удобен светлинен индикатор и елегантен стил, преносимите батерии на Samsung са перфектният спътник на всеки смартфон. Устройството е съвместимо както с USB Type-C, така и с micro USB, благодарение на компактния кабел, включен в комплекта.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини