В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Fidger Spinner - хитът на годината

20 Юни 2017г.

  • Pin It


 Fidget Spinner – манията, която завладя бизнеса.

 
Те са изключително популярни. Родителите, чиито деца страдат от Синдрома на хиперактивността позволяват на децата си да играят с популярни Fidget Spinner, защото това ги успокоява. Учителите използват спинерите в клас, децата играят у дома или в училищния двор – истински хит, който завладя света на малки и големи.
Но запомнете: Колкото по-скоро дадена игра дойде на мода, толкова по-бързо се изчерпва на пазара. Количествата се изчерпват за отрицателно време. За това бъдете сигурни, че ще получите поне един Spinner.
Вашите потребители могат да ги използват както за разтоварване, така и за подарък за приятелите си които имат деца и по време на почивка имат нужда да отвлекат вниманието на децата си. Децавата Ви вече няма да скучаят.
Компаниите могат да ги използват за намаляване на стреса при служителите си и осигуряване на по-голяма продуктивност. Ако желаете да брандирате своето лого и да изпозлвате Fidget Spinner за своите цели, било то и рекламни- не се колебайте.

 


 Рекламна агенция "Призма" предлага широко разнообразие от цветове с възможност за брандиране на вашето лого. Разгледайте нашия каталог.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France. Авиокомпанията е проектирана да отговори на очакванията на новото поколение пътници и предлага гъвквост и индивидуалност. Joon е за всеки, който търси ново пътуване, ново изживяване.

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“ в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“ в Блок „Хан Аспарух“  в българската част на Черно море

Започва сондирането на „Рубин-1“. Операциите по прокарването на втория дълбоководен сондаж в Блок „1-21 Хан Аспарух” стартират днес.

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

Премиерът Бойко Борисов откри Международния технически панаир

В едно много сложно време, в което се говори повече за война и военна техника, ние акцентираме върху ръста на икономиката и индустриалното сътрудничество – това заяви министър-председателят Бойко Борисов, преди да открие 73-тия Международен технически панаир в Пловдив.

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратура по ERP дава най-актуалните знания в сферата на бизнес софтуера

Магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ следва модела на тясното партньорство между бизнеса и образованието

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит

На 19 октомври – четвъртък, София ще е домакин на събитието, на което членове от BNI ще споделят как са се справили с предизвикателствата при създаването на своя бизнес.

Абонамент за RSS новини