В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Експо „МОИТЕ ПАРИ“ запозна стотици с тънкостите при личното финансово планиране

22 Юни 2017г.

  • Pin It

Броени дни след Експо „МОИТЕ ПАРИ“ – събитие, имащо за цел да представи на посетителите всички необходими знания за личните финанси, организаторите поглеждат към изминалия уикенд с огромно удоволствие. Удоволствие, защото между 16 и 18 юни в Sofia Ring Mall те имаха възможността да се срещнат със стотици хора, желаещи да получат повече информация, знания и съвети във връзка с планирането на личните си финанси, инвестиции, възможности за спестяване с различна доходност, както и възможните рискове при тези операции.

Желанието на организаторите, а именно да пробудят у българина интерес към правилното разпределение на личните му средства, се оправда изцяло, дори надхвърли очакванията им. Абсолютно всяка една от представените партньорски организации на изложението – банкови и небанкови институции, финансови, застрахователни дружества и държавни органи, получи вниманието на посетителите, а нейните представители бяха засипани от редица въпроси. Още през първия ден на събитието, за когато беше планирано да бъде представена от Централния депозитар информацията за проведената през 1997 година Масова приватизация, организаторите отчетоха сериозен интерес от страна на гостите си в Sofia Ring Mall. За трите дни на експото през щанда на държавната институция преминаха стотици хора, желаещи да получат данни за закупените от тях бонове.

„За различните панели на събитието идваха различни посетители – за детските финансови игри дойдоха много родители с деца. Популярни бяха както панелите за инвестиране във взаимни фондове, спестяване в алтернативни продукти, така и сесиите за инвестиране в имоти, избор на най-изгоден жилищен кредит и други“, споделя Деян Василев, изпълнителен директор на MoitePari.bg, организатор на събитието. Според него митът, че българина е тотално незаинтересован относно личните си финанси и тяхното планиране, вече се руши. Той и колегите му са на мнение, че все повече хора търсят най-изгодното решение при инвестиция, както и че вече все повече са склонни да се обърнат за съвет към кредитен консултант тогава, когато чувстват необходимост от професионално мнение.

Именно поради тези причини програмата на Експо „МОИТЕ ПАРИ“ беше направена по начин, който да бъде максимално достъпен и ясен за всички, които не са финансови специалисти, но имат искреното желание да научат повече и да съумеят да инвестират правилно своите средства. Всички лекции, които засегнаха теми като инвестицията в недвижим имот, управлението на спестовните влогове и различната им доходност, възможните алтернативни инструменти за спестяване и рисковете при тях, както и базисни познания на личното финансово планиране, бяха посетени от много хора, желаещи да научат повече. Поради този успех организаторите на събитието вече обмислят неговото следващо издание, което да проведат през 2018 година: „Тъй като Експо МОИТЕ ПАРИ пари е естествено продължение на мисията на MoitePari.bg - да помагаме на клиентите да правят информиран избор относно финансови продукти - твърдо сме решени да надграждаме целогодишно с повече материали на сайта MoitePari.bg относно инвестирането, финансовото планиране, масовата приватизация и управлението на спестяванията. И да, отсега започваме да планираме още по-мащабно Експо „МОИТЕ ПАРИ“ 2018, очаквайте още много интересни анонси за бъдещите лектори и партньори“, казва Деян Василев и допълва: „Благодарим на всички партньори – изложители и лектори - които повярваха в мисията на събитието да образоваме хората по отношение на техните лични финанси.“

А за тези, които са пропуснали част или цялото изложение, организаторите споделят, че могат да открият видео записи от лекциите и семинарите, както и още информация на сайта на Експо „МОИТЕ ПАРИ“, за да наваксат с пропуснатото. Още от сега обаче очакваме с нетърпение следващото издание на събитието!

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини