В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

БТПП и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проект

10 Декември 2013г.

  • Pin It

Българската търговско-промишлена палата продължава сътрудничеството си с Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) в изпълнението на проекта PAVITT - стимулиране на младежкото предприемачество чрез видео участие, по програмата "Младежта в действие" на Европейската комисия.

В поредица от срещи със студенти и преподаватели от Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще бъдат представени целите и дейностите по проекта, както и добри практики, представени от младежи, за развиване на собствен бизнес. Тези начални стъпки и бъдещи идеи са основата на дискусии между участниците.

БТПП и палатите в Търговище, Хасково и Стара Загора участваха в подбора на младежи, които посетиха автономна област Валенсия, с което направиха възможно изпълнението на настоящия проект.

Най-добрите предприемачески идеи сред студентите ще определят двамата участника в партньорската среща през март следващата година в Анкара. По проекта участват младежи от България, Испания, Италия, Португалия и Турция. Обмяната на идеи и установяване на контакти между младежите са сред главните цели на PAVITT.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Wizz Air обяви поръчка за 146 самолета A320neo от семейството на Airbus

Wizz Air обяви поръчка за 146 самолета A320neo от семейството на Airbus

Wizz Air обяви поръчка за 146 самолета A320neo от семейството на Airbus. Покупката ще осигури подновяване и разширяване на флота, възможности за растеж и намаляване на разходите

Прессъобщение след провелата се днес пресконференция в БТПП

Компаниите в страната с по-висок оптимизъм за догодина, очакващи повече продажби в чужбина и стабилна заетост. Бизнесът в България се отдалечава значително от режима на оцеляване след 2009 година.

eMAG.bg е предпочитана шопинг дестинация по време на Black Friday 2017 от над 50% от онлайн купувачите, според изследване1 на Millward Brown

Данните* показват, че потребителите планират да похарчат между 100 и 700 лв. по време на шопинг събитието

15 ноември - Предстои представяне на проект „е-MEDIATION” в рамките на Дни на медиацията

15 ноември - Предстои представяне на проект „е-MEDIATION” в рамките на Дни на медиацията

Българската търговско-промишлена палата информира, че на 15 ноември 2017 г. от 10.00ч. в заседателната зала на Съдебната палата, София ще се проведе представяне на проект „e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове"

Абонамент за RSS новини