В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

All Channels Communication Group е „Агенция на годината“ на BAPRA Bright Awards 2017

01 Май 2017г.

  • Pin It

За 4-и път All Channels Communication Group стана „Агенция на годината“ на конкурса BAPRA Bright Awards, организиран от Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА). ACCG се пребори за още 10 отличия – 6 първи места, три втори и едно трето. Тази година конкуренцията бе особено сериозна, като организаторите отбелязаха и рекорден брой заявки – общо 113 ентрита в 14 категории.

Освен първо място в категория „Агенция на годината“ All Channels Communication Group грабна още 6 първи места. В категорията „Дебют на годината“ две от кампаниите на Агенцията делят първото място – кампанията за лансирането на новия сайдер на Загорка АД „Крадецът на ябълки“, както и новата линия на козметичната компания AVON – Mark.

В категорията „Иновативна кампания“ отново две кампании на All Channels грабнаха първите места – тук отличените са отново „Крадецът на ябълки“ и кампанията, създадена за телевизионния канал Discovery Networks, промотираща поредицата „Кралете на дивото“, чийто премиерен епизод беше заснет в България.

Отново с Discovery Networks, но този път с кампания за представянето на премиерен епизод от поредицата „Двойно оцеляване“, заснет в България, Агенцията си извоюва първото място и в категорията „Дигитална кампания“. В тази категория още две кампании донесоха отличия на All Channels – „Крадецът на ябълки“ и Viber Flash Sales, създадена за Мтел, които си поделиха второто място.

Това не беше единственото отличие за екипа, работил за Мтел. На снощната церемония най-големият журналистически конкурс в България Мтел Медия Мастърс триумфира на първото място в категория „Специално събитие“.

В предпоследната категория за вечерта „Комуникационна кампания на годината“ All Channels си тръгна с още две признания – второ място за „Кралете на дивото“ на Discovery Networks и трето за лансиращата кампания на Stolichno Pale Bock, създадена за Загорка АД.

На церемонията, провела се снощи, гостуваха двамата председатели на журито за 2016 и 2017 г. – Кристоф Жинисти и Ричард Хоутън, както и един от редовните съдии в БАПРА – Ян Боуман, който връчи голямата награда в категорията „Агенция на годината“ на All Channels Communication Group.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини