В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Air France и Vietnam Airlines подписаха споразумение за партньорство

11 Октомври 2017г.

  • Pin It

 Air France и Vietnam Airlines подписаха документ за стратегическо партньорство, позволяващ на двете авиокомпании да оптимизират своите услуги между Франция, Европа и Виетнам и да укрепят позицията си на този силно конкурентен пазар.
От 1 ноември 2017 г. *, датата на стартиране на новото сътрудничество, Air France и Vietnam Airlines съвместно ще развиват и подобряват обслужването на своите клиенти:
- Подобряване на връзките благодарение на адаптирани разписания на полетите при излитане от летищата в Париж-Шарл де Гол, Ханой-Ной Бай и Хо Ши Мин Сити-Тан Сон Нхат, предлагащи по-голям избор от възможности за пътуване;
- Постоянно усъвършенстване на услугите, предлагани на клиентите, независимо дали пътуват с Air France или Vietnam Airlines.
Пътниците на авиокомпаниите ще продължават да се възползват от услугите на алианса SkyTeam, като SkyPriority, достъп до пътническите салони на летищата, програмите за лоялност Flying Blue и LotuSmiles, за да печелят и използват Мили от полетите с двете авиокомпании.
Подписаното споразумение укрепва дългогодишното партньорство между двете авиокомпании. С това партньорство се подобрява връзката между френския, европейския и виетнамския пазар. Чрез оптимизиране на продуктите и услугите, Air France и Vietnam Airlines се стремят да укрепят позицията си на виетнамския пазар.
От 2010 г. двете авиокомпании извършват споделени полети между Париж, Ханой и Хо Ши Мин и предлагат връзки с дестинации във Виетнам, Франция и Европа. С това партньорство, всяка година, Air France и Vietnam Airlines превозват повече от 400 000 пътници. Повече от 20 години, двете авиокомпании работят заедно и в областта на поддръжка на самолетите и обучение на екипажи.
"Укрепването на нашите съюзи е една от целите на нашия стратегически план Trust Together. Този договор за сътрудничество ще бъде важен както за нашите клиенти, така и за нашите две авиокомпании. Целта ни е да поддържаме и развиваме позицията ни като европейски лидер в този регион с много силен потенциал за растеж ", каза Франк Тернер, изпълнителен директор на Air France.
"Vietnam Airlines и Air France стартираха сътрудничеството си със споделени полети през 2010 г., когато Vietnam Airlines се присъедини към SkyTeam Global Alliance. Благодарение на новото стратегическо партньорство, клиенти ни ще се радват на многоообразие от услуги и допълнителни предимства. Това ще допринесе за развитието и връзките между двете страни и двата континента. Сътрудничеството с Air France, също така, демонстрира ангажираността и решимостта на Vietnam Airlines за увеличаване на инвестициите на международния пазар, особено на френските и европейските пазари чрез ключовия маршрут между Виетнам и Франция “, каза г-н Дуонг Три Тханх, президент и главен изпълнителен директор на Vietnam Airlines.
Air France във Виетнам
Air France обслужва Хошимин Сити от центъра си в Париж-Шарл дьо Гол 3 пъти седмично с Boeing 777 и предлага ежедневен споделен полет между Париж и Ханой, изпълняван от Vietnam Airlines.
За Air France
Air France - глобална авиокомпания с френски дух, високи стандарти и грижовно отношение, превръща полета в момент на истинско удоволствие на дестинациите си във Франция, Европа и по света.
Air France-KLM е водеща група по отношение на международния трафик при заминаване от Европа. През 2017 г. предлага на своите клиенти достъп до мрежа от 328 дестинации в 118 страни, благодарение на четирите си марки Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Transavia и HOP! Air France. С флота от 534 самолета и 93,4 милиона пътници, превозени през 2016 г., Air France-KLM обслужва до 2300 полета дневно, главно от летищата в Париж-Шарл де Гол и Амстердам-Схипхол.
С програмата си за лоялност Flying Blue е един от лидерите в Европа с над 27 милиона клиенти.
Групата предлага решения за товарен транспорт и аеронавигационно обслужване.
Air France-KLM е член на алианса SkyTeam, в който участват 20 авиокомпании, предлагащи на клиентите достъп до глобална мрежа от над 17 000 ежедневни полета до 1 060 дестинации в 177 държави.
За Vietnam Airlines
Vietnam Airlines е националният превозвач на Виетнам и основният превозвач в подрайон Меконг, обслужва 90 маршрута до 20 вътрешни и 29 международни дестинации, със средно по 400 полета на ден. За 2 последователни години е сертифицирана като 4-звездна авиокомпания от престижната Skytrax, водеща световна рейтингова организация. Тази година, Vietnam Airlines е на 14-то място сред най-добрите в тази класация. Това постижение е резултат от неуморимата преданост и ангажираност на компанията за подобряване на качеството на продуктите и услугите.
В продължение на 20-годишното си развитие и двуцифрен годишен темп на растеж, Vietnam Airlines отбелязва забележителен напредък и се превърна в основна авиокомпания на авиационния пазар в Азия. През юни 2010 г., Vietnam Airlines се присъединява към SkyTeam Alliance, потвърждавайки новата позиция като стратегически партньор на алианса в региона на Югоизточна Азия.
Позиционирайки себе си като модерен и уважаван превозвач, чиято марка се характеризира с богата култура и национална идентичност на Виетнам, Vietnam Airlines се стреми да се превърне в един от най-изгодните превозвачи в Азиатско-тихоокеанския регион.
* Подлежи на одобрение от съответните органи.

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

BILLA България е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди Компанията бе отличена в категория „Социална отговорност и опазване на околната среда“

България пада с две места в класацията за дигитализация на бизнеса на Euler Hermes

България пада с две места в класацията за дигитализация на бизнеса на Euler Hermes

България е класирана на 58 място от 115 държави в годишната класация за дигитализация на бизнеса на световният лидер в застраховането на търговски кредити - Euler Hermеs.

Блокчейн компанията Jarvis Edge прави универсална платформа за търговия с финансови инструменти

Jarvis Edge, бързо развиваща се блокчейн компания, изгражда платформа, в която потребителите могат да търгуват от един акаунт с всички познати финансови инструменти, включително и крипто валуги.

Риск конференцията на Кофас е посветена на дигитализацията на процесите и изкуствения интелект

Риск конференцията на Кофас е посветена на дигитализацията на процесите и изкуствения интелект

Шестата ежегодна конференция на Кофас ще се проведе на 12 април в София Тех Парк с тема „Дигитализация, автоматизация и изкуствен интелект: поемаме управлението“.

Dynamo Software придоби Q-Biz Solutions

След сделката с гиганта Francisco Partners и назначаването на Ханк Боунър като CEO, Dynamo Software разширяват портфолиото си с Q-Biz Solutions, водещ доставчик на софтуер и услуги за алтернативни инвестиции

Абонамент за RSS новини