В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

7 тенденции за тениски през 2017г.

17 Юли 2017г.

  • Pin It

 7 тенденции за тениските през 2017 г.

според AGENDA (най-творческото и креативно събитие за мода в света)

Ако се замисляте за свой собствен бранд, част сте от модната индустрия или чисто и просто искате да си поръчате рекламни тениски, но не сте сигурни за дизайна- тази статия е за вас.

Научете кои са най- популярните дизайни за тениска и използвайте знанията за да популяризирате бранда си.

  • Едноцветния печат винаги е на мода – тук няма да изненадаме никого

 

В рекламния бизнес се говори много за това че опростения дизайн от един цвят за печат винаги върши работа. Нека вземем за пример едноцветните тениски, особено тези с неутрален цвят ( като черно, бяло, сиво)- те се носят постоянно. Освен това са по-евтини, а същевременно се продават много. Класиката си е класика, не случайно.

  • Удобството винаги печели – освен дизайна е важно и удобството


 

Очевадно изработването на тениска със страхотен дизайн е от изключително голямо значение, но не пренебрегвайте и удобството, от което се впечатлява всеки клиент. Добре изглеждащата тениска ще привлече вниманието, но това, което ще накара хората наистина да я облекат е комфортът, който им доставя. Това ще накара всеки доволен клиент да се върне отново при вас. Ако търсите удобна тениска, то със сигурност изработените от полу пениран памук биха ви харесали най-много. Ето и пример ( тениска Luanda) :

 

 

  • Гардиент
     

 

Винаги сме били големи почитатели на гардиент печат. Той е лесно забележим, творчески и креативен, което със сигурност ще отличава тениската ви от тези на другите. Обикновено се използват близки цветове и нюанси, а мястото на печата е горе в ляво. В съвремието това е един от най-разпостранените дизайни на тениски сред младите.

 

  • Поп култура – винаги популярна

 

Хората купуват тениски, с които се идентифизират. Добре изглеждащият дизайн е едно нещо, но чудесен дизайн с нещо, с което хората се идентифицират и биха искали да промотират- това издига бранда ви на едно по-високо ниво. EVERYBODYSKATES са страхотен пример за това. Те създават тениски с дизайн съчетаващ поп и скейт култура, което се купува масово от младото поколение. Един от нашите фаворити е Майкъл Джаксън каращ скейтборд.

Ето тук ще ви дадем и нашия бонус съвет: Известните личности винаги продават.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК

 

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини