В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

7 тенденции за тениски през 2017г.

17 Юли 2017г.

  • Pin It

 7 тенденции за тениските през 2017 г.

според AGENDA (най-творческото и креативно събитие за мода в света)

Ако се замисляте за свой собствен бранд, част сте от модната индустрия или чисто и просто искате да си поръчате рекламни тениски, но не сте сигурни за дизайна- тази статия е за вас.

Научете кои са най- популярните дизайни за тениска и използвайте знанията за да популяризирате бранда си.

  • Едноцветния печат винаги е на мода – тук няма да изненадаме никого

 

В рекламния бизнес се говори много за това че опростения дизайн от един цвят за печат винаги върши работа. Нека вземем за пример едноцветните тениски, особено тези с неутрален цвят ( като черно, бяло, сиво)- те се носят постоянно. Освен това са по-евтини, а същевременно се продават много. Класиката си е класика, не случайно.

  • Удобството винаги печели – освен дизайна е важно и удобството


 

Очевадно изработването на тениска със страхотен дизайн е от изключително голямо значение, но не пренебрегвайте и удобството, от което се впечатлява всеки клиент. Добре изглеждащата тениска ще привлече вниманието, но това, което ще накара хората наистина да я облекат е комфортът, който им доставя. Това ще накара всеки доволен клиент да се върне отново при вас. Ако търсите удобна тениска, то със сигурност изработените от полу пениран памук биха ви харесали най-много. Ето и пример ( тениска Luanda) :

 

 

  • Гардиент
     

 

Винаги сме били големи почитатели на гардиент печат. Той е лесно забележим, творчески и креативен, което със сигурност ще отличава тениската ви от тези на другите. Обикновено се използват близки цветове и нюанси, а мястото на печата е горе в ляво. В съвремието това е един от най-разпостранените дизайни на тениски сред младите.

 

  • Поп култура – винаги популярна

 

Хората купуват тениски, с които се идентифизират. Добре изглеждащият дизайн е едно нещо, но чудесен дизайн с нещо, с което хората се идентифицират и биха искали да промотират- това издига бранда ви на едно по-високо ниво. EVERYBODYSKATES са страхотен пример за това. Те създават тениски с дизайн съчетаващ поп и скейт култура, което се купува масово от младото поколение. Един от нашите фаворити е Майкъл Джаксън каращ скейтборд.

Ето тук ще ви дадем и нашия бонус съвет: Известните личности винаги продават.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК

 

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини