В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

60 студенти преминаха курса по SEO на 411 Маркетинг

19 Юни 2017г.

  • Pin It

60 студенти oт ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” преминаха курс по дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини, осигурен от 411 Маркетинг. Сертификатите ще бъдат връчени на церемония в началото на новата учебна година.

Обучението на младежите е в резултат на едно успешно партньорството между Висшето учебно заведение и компанията, започнало през 2016 г. Тогава тренери на компанията изнесоха лекции пред възпитаници на ВВМУ по SEO /оптимизация на търсещите машини/, след което инициативата прерасна в пълноценни учебни занятия.

15 от студентите вече започнаха стаж в компанията, който е по програма на Министерството на образованието и науката “Студентски Практики”. Стажът е с продължителност 240 часа. В офиса на 411 Маркетинг, младежите се подготвят като специалисти в сферата на дигиталния маркетинг, оптимизация на търсещи машини, разработка и оптимизация на уеб базирани системи с бизнес насоченост. За всеки един от тях има индивидуално работно място. Процесът на обучение и работа се подпомага от ментори, осигурени от фирмата.

Главната цел на инициативата е да осигури на студентите по-успешна реализация на пазара на труда. Към натрупаните в университета знания се добави обучение с практическа насоченост и стаж, реализиран в реална работна среда.


411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международният технически панаир с 20% ръст

Международният технически панаир с 20% ръст

Общо с 20% повече са изложбените площи, ангажирани до момента за предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

Новото глобално партньорство ще подобри предлагането на висококачествено обслужване за клиенти от бързо развиващата технологична индустрия, туристическия сектор, както от сферата на здравеопазването

Карлсберг Груп публикува резултати за първата половина на годината

Значителен ръст на оперативната печалба и паричния поток, по план с ключовите приоритети за цялата 2017

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ ХАРТИЕН ИЛИ ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР? КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ?

Дали хартиеният или дигиталният календар е по- разпостранен и предпочитан от масата хора, това е въпрос, чийто отговор варира. На кратко – всичко зависи от предпочитанията на хората.

Samsung с две престижни награди EISA 2017-2018

Samsung обяви, че Европейската асоциация за образ и звук (EISA – European Imaging and Sound Association) е наградила компанията с две престижни отличия в следните две категории: Best Smartphone 2017-2018 и Smart TV 2017-2018.

Абонамент за RSS новини