В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

60 студенти преминаха курса по SEO на 411 Маркетинг

19 Юни 2017г.

  • Pin It

60 студенти oт ВВМУ “Никола Й. Вапцаров” преминаха курс по дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини, осигурен от 411 Маркетинг. Сертификатите ще бъдат връчени на церемония в началото на новата учебна година.

Обучението на младежите е в резултат на едно успешно партньорството между Висшето учебно заведение и компанията, започнало през 2016 г. Тогава тренери на компанията изнесоха лекции пред възпитаници на ВВМУ по SEO /оптимизация на търсещите машини/, след което инициативата прерасна в пълноценни учебни занятия.

15 от студентите вече започнаха стаж в компанията, който е по програма на Министерството на образованието и науката “Студентски Практики”. Стажът е с продължителност 240 часа. В офиса на 411 Маркетинг, младежите се подготвят като специалисти в сферата на дигиталния маркетинг, оптимизация на търсещи машини, разработка и оптимизация на уеб базирани системи с бизнес насоченост. За всеки един от тях има индивидуално работно място. Процесът на обучение и работа се подпомага от ментори, осигурени от фирмата.

Главната цел на инициативата е да осигури на студентите по-успешна реализация на пазара на труда. Към натрупаните в университета знания се добави обучение с практическа насоченост и стаж, реализиран в реална работна среда.


411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Picmiller и FIABCI обявиха началото на своето глобално партньорство

Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Енергийна ефективност в промишлеността - Семинар

На 24 ноември 2017 г. ЧИЕЦ организира семинар, на който ще представи най-интересните резултати от проекта EU-MERCI.

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА

НАД 2 МИЛИОНА ДУШИ СА ПЪТУВАЛИ С WIZZ AIR ОТ И ДО БЪЛГАРИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА. Компанията пуска 4 нови маршрута през 2018 г.

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

AFI KLM E&M сключи няколко договора за поддръжка и ремонт на авиоизложението в Дубай 2017

По време на авиоизложението в Дубай през ноември 2017 г., компанията за поддръжка и ремонт AFI KLM E&M обяви, че са подписани няколко договора за поддръжка и ремонт с компаниите Gulf Air, Kuwait Airways, Air Arabia и Saudia.

Абонамент за RSS новини