В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

350 000 ЕВРО ЗА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТНИ ИДЕИ ДАВА ФОНДАЦИЯТА НА БАЙЕР

20 Юни 2017г.

  • Pin It

Вече се приемат кандидатури за тазгодишното издание на международните стипендиантски програми на Фондацията за наука и образование на Байер. В академичния сектор амбициозните студенти, които възнамеряват да започнат иновативен изследователски проект в чужбина, или чуждестранни студенти, които планират да разработват проекти в Германия, могат да кандидатстват за стипендиите „Ото Байер“, „Карл Дуисбург“, „Джеф Шел“ или „Курт Хансен“. Финансираните области включват всички научни сфери, свързани с науките за живота, химията и медицината като: аграрно инженерство, дигитално земеделие, биология, биохимия, растителни и биотехнологии, инженерство на биохимични процеси, хуманна и ветеринарна медицина, фармация, изчислителни науки за живота и обучение на учители по биология и химия.

 

Тази година програмата на Фондацията за наука и образование на Байер отново предлага допълнителен бюджет от 50 000 евро за студенти от африкански държави, които планират да разработват изследователски проекти по посочените по-горе научни теми в Германия, или за студенти от Германия, които планират да изпълняват проекти в Африка. Освен стипендиите в академичния сектор, стипендията „Херман Щренгер“ оказва подкрепа на млади хора с неакадемична програма на обучение, които искат да придобият първоначален трудов стаж в чужбина. Приветстват се кандидатури от стажанти с професии в сферата на здравеопазването (с търговска, промишлена, научна или медицинска насоченост). Млади специалисти в горепосочените области, които са завършили своя стаж през последните две години са също поканени да кандидатстват. С тази програма Фондацията за наука и образование на Байер цели да предложи целево финансиране за млади хора в неакадемичния сектор, позволявайки им да придобият професионален опит в чужбина. Независим научен комитет ще определи избраните за финансиране кандидатури в средата на месец септември 2017 г.

Крайният срок за кандидатстване за петте програми е 18 юли, 2017 г. Формуляри за кандидатстване и повече информация за Програмата за стипендии и Фондация за наука и образование на Байер можете да намерите на интернет адрес:
http://www.bayer-foundations.com/en/international-fellowship.aspx

За въпроси относно стипендиантските програми, моля пишете на имейл: scholarships@bayer-stiftungen.de, или се обадете на: +49 214 30 41111.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

MULTIVAC на Compamed в Дюселдорф (Зала 8a, Щанд H01)

Тенденцията при медицинските продукти към по-голяма индивидуализация и продуктово разнообразие се задълбочава.

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Нов самолет Embraer се приземи на Схипхол

Това е още една важна стъпка в програмата на KLM Cityhopper за подновяване на флота. С тази нова машина, общият брой самолети Embraer на KLM стана четиридесет.

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

SALESFORCE АКАДЕМИЯ ОБУЧИ БИЗНЕСА ПО CRM

Стотици бизнес потребители от цялата страна се включиха в обученията по стратегически продажби и CRM в рамките на Лятната Salesforce CRM академия 2017, организирана от Некст Консулт през юли и август в пет български града.

„Герои в зелено“ на Пощенска банка участват в проект за облагородяване на град Самоков

През вчерашния ден екипът на Пощенска банка в Самоков подкрепи проект на Общината за облагородяване на зона за отдих в старата част на града. Доброволците активно се включиха в засаждането на млади дръвчета явор за празника на град Самоков.

DISCOVERY COMMUNICATIONS И TVR СКЛЮЧИХА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ

Като допълнителен стратегически ход в осигуряването на уникално отразяване на Олимпийските игри, Discovery Communications обяви дългосрочното си партньорство с TVR, обществената телевизия в Румъния.

Абонамент за RSS новини