В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

240 часа практика осигури 411 Маркетинг за варненски студенти

22 Май 2017г.

  • Pin It

Българо - американската компания 411 Маркетинг осигури по 240 часа практика на 15 студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Занятията се провеждат изцяло в работна среда, в офиса на компанията, където за всеки стажант има индивидуална работна станция. Стартът на кариерата на младите специалисти е по програма на МОН „Студентски практики”.

Тренингът е съобразен изцяло с учебната им програма. В рамките на стажа в компанията, студентите ще получат практически експертни познания, търсени на пазара на труда. “Сред тях са разработката, реализация и оптимизацията на уеб системи. Създаване на сайтове с HTML и CSS, работа със CMS система WordPress”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова. След приключване на практическите занятия, младежите ще имат възможност да останат дългосрочно на работа в 411 Маркетинг.

Проектът е подкрепен и от ВСУ “Черноризец Храбър”. Мениджър обучение на 411 Маркетинг провежда на място за студенти от магистърска програма “Дигитален маркетинг и уеб дизайн" занятия по дисциплина “Оценка и SEO оптимизация”.

Проектът за тренинг на студенти в бизнес среда е продължение и логично развитие на друг проект, започнал в началото на 2017 г. между компанията и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Тогава двете партньорски организации стартираха обучение в SEO /оптимизация на търсещи машини/. В инициативата се включиха над 80 учащи се, желаещи да усвоят конкурентната на пазара на труда професия.

411 Маркетинг се утвърди като предпочитан работодател във Варна за старт на кариерата. Компанията осигурява заетост на над 200 специалисти, от тях 26% са студенти, които успешно съчетават лекции с работа, благодарение на гъвкавото работно време.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини