В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

240 часа практика осигури 411 Маркетинг за варненски студенти

22 Май 2017г.

  • Pin It

Българо - американската компания 411 Маркетинг осигури по 240 часа практика на 15 студенти от ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Занятията се провеждат изцяло в работна среда, в офиса на компанията, където за всеки стажант има индивидуална работна станция. Стартът на кариерата на младите специалисти е по програма на МОН „Студентски практики”.

Тренингът е съобразен изцяло с учебната им програма. В рамките на стажа в компанията, студентите ще получат практически експертни познания, търсени на пазара на труда. “Сред тях са разработката, реализация и оптимизацията на уеб системи. Създаване на сайтове с HTML и CSS, работа със CMS система WordPress”, коментира оперативният мениджър Ваня Кирилова. След приключване на практическите занятия, младежите ще имат възможност да останат дългосрочно на работа в 411 Маркетинг.

Проектът е подкрепен и от ВСУ “Черноризец Храбър”. Мениджър обучение на 411 Маркетинг провежда на място за студенти от магистърска програма “Дигитален маркетинг и уеб дизайн" занятия по дисциплина “Оценка и SEO оптимизация”.

Проектът за тренинг на студенти в бизнес среда е продължение и логично развитие на друг проект, започнал в началото на 2017 г. между компанията и ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”. Тогава двете партньорски организации стартираха обучение в SEO /оптимизация на търсещи машини/. В инициативата се включиха над 80 учащи се, желаещи да усвоят конкурентната на пазара на труда професия.

411 Маркетинг се утвърди като предпочитан работодател във Варна за старт на кариерата. Компанията осигурява заетост на над 200 специалисти, от тях 26% са студенти, които успешно съчетават лекции с работа, благодарение на гъвкавото работно време.

411 Маркетинг е част от международния бранд 411 Locals, специализирал в дизайн на сайтове и тяхната оптимизация. Създаден през 2009 г., варненският филиал осигурява над 200 работни места. 411 Locals е сред ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

The Blueprint връчи две награди за Employer Branding Network в конкурса на b2bmedia

The Blueprint връчи две награди за Employer Branding Network в конкурса на b2bmedia

Андрю Морис – основателят на инвестиционната компания The Blueprint, беше част от журито на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателска марка.

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

Трима от членовете на BNI сред призьорите в Първите годишни награди за Employer Branding

BNI България е сред основните партньори на Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

MULTIVAC на Anuga FoodTec 2018 в зала 9.1, щанд A020

MULTIVAC на Anuga FoodTec 2018 в зала 9.1, щанд A020

Икономично производство на опаковки със заоблен контур дори и в малки партиди Волфертшвенден, Германия, 16 януари 2018 г. – Благодарение на употребата на иновативен инструмент за рязане по контура, вече е много икономично да се произвеждат опаковки със заоблен контур в малки партиди на термоформовъчна машина.

лидл българия отличена като най-добър работодател НА ГОДИНАТА

лидл българия отличена като най-добър работодател НА ГОДИНАТА

Компанията получи втора награда на годишните награди Employer Branding Awards на b2b Media

Кои са призьорите от първите Годишни награди за Employer Branding?

Кои са призьорите от първите Годишни награди за Employer Branding?

13 компании грабнаха отличията Първите годишни награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд.

Абонамент за RSS новини